En Son İzlediğiniz Film?

Geçen hafta izledim puan 10 ne diyebilirim

https://m.imdb.com/title/tt0064665/

Kitabı da eskiden çıkmış ve çevirmeni Giovanni Scognamillo, koleksiyon için alacağım

2 Beğeni

5 Beğeni

İkisi de Bhutan filmi ve baş karakterler yurt dışına gitmek istiyor ama aradıklarını Bhutan’da buluyorlar. İkisini de çok sevdim :slight_smile:

2 Beğeni

MEGAN 2.0

Dua edelim de üçüncüsünü çekmesinler.

:star: :stop_sign:

4 Beğeni

4 Beğeni

Sarı Mercedes (1992)

Sakınan göze çöp batar,

Ayağını yorganına göre uzat,

Eden bulur…

Bu üçü özetler sanırım filmi. Varını yoğunu bir gösteriş hevesi, çocukluk kompleksi için pahalı bir metal yığınına yatırırsan sen onu değil o seni satın alıyor. Halbuki kendi bütçene göre bir araba alsan, kalan paranla da yiye içe rahat rahat stressiz gitsen köyüne.

Edebiyat uyarlaması olduğunu her sahnede hissedebiliyorsun; her sahne karakterin başka bir yönünü ifşa ediyor. İlyas Salman döktürmüş. Ne adam ya ne adam ya. Ne oynamış ya ne oynamış ya.

86/100.

6 Beğeni

6 Beğeni

2 Beğeni

8 Beğeni

Tek Boynuzun Ölümü

Çok fazla şey beklenmemeli. Kötü değil ama çok iyi de değil. Kara mizahla gerilimi birleştirmeye çalışmışlar. Mizah unsuru olmasa pek izlenecek konusu da yok sayılır. İzleyip geçeceksin. :slight_smile:

:star::star:

5 Beğeni

Başladım ama kutunun içinde ne olduğunu anlayınca, “Ağlarım” diye korkudan seyredemedim.

Not : Mask-1985 in sonunda ağlamışlığım var. Hiç tavsiye etmem kendime.

2 Beğeni

2 kere izledim bu anime filmi ikisinde de hüngür hüngür ağladım. Bu film çok yürek burkan bir hikayeye sahip izleyen herkesi ağlatıyor finali çok vurucudur.

https://x.com/turgutuc/status/1837247844664627597

3 Beğeni

5 Beğeni

Serinin üçüncü filmi de görsel anlamda hiçbir şey kaybetmemiş. Hikaye daha da yoğrulmuş ve duyguları çok iyi hissettiriyor. Ben yine çok beğendim. 3 saatliğine muhteşem bir ‘Başka Dünyalar’ yolculuğu oldu.

10/10

11 Beğeni

2029 ve 2031’de devam filmleri çıkacakmış seriyi izlemek için onları bekliyorum ben, dune için de 3. filmi bekliyorum yoksa yeni film çıkana kadar unutuyorum.

2 Beğeni

Bizde dün başladık şuan ortasındayiz bugün bitireceğiz. Görsellik yine muazzam olmuş. Çete lideri olan kadının oyunculuk mükemmel…

2 Beğeni

Avatar malum yere düştü demek. Bir el de böyle izleyeyim madem. :slightly_smiling_face:

Ben de 1 Nisan’da yeğenimle Süper Mario Galaksi izledim. Film güzel olmuş. Güldük eğlendik.

2 Beğeni

Dead of Winter-2025

Kanada, alman, amerikan ortak yapımı gerilim filmi. Konu, kocasının son arzusunu yerine getirmek için (Bu gizem olmalı, ama hepimiz biliyoruz oraya neden gittiğini. Film bunu sır olarak tutmaya çalışsa da başarılı değil) ücra, donmuş bir göle giden kahramanımız görmemesi gereken bir olay görür. Konu tanıdık, senaryo ortalama, oyunculuklar iyi sayılır, Emma Thompson özellikle. Türkçe dublajlı seyrettiğim için midir yoksa orijinali mi öyle (Bence 2.) bilmiyorum ama son zamanlarda seyrettiğim en küfürsüz, temiz dilli filmdi. Az oyunculu, az mekanlı, kısa süreli, temiz çekilmiş bir film. “Beğendim” den biraz düşüğü “Seyredilir”

Not: “Kış” temalı Suç/Macera/Gerilim arayanlara “Wind River-2017” ı öneririm. Çatışma sahnesi hala favorimdir.

6 Beğeni

Sinemada izledim,beklentilerim yüksek olduğu için mi bilmiyorum ama pek beğenmedim filmi.Yinede arkadaşlık,dostluk temaları iyi işlenmiş.Birazda Geliş filmine benzettiğim yanları vardı filmin.

5 Beğeni

Joseph Stein tarafından kitap olarak yazılmış, daha sonra müzikleri Jerry Bock, sözleri Sheldon Harnick tarafından yazılarak müzikal olarak sahneye uyarlanmış 1971 yılı yapımı mükemmel bir başyapıt.
1905 yılında Çarlık Rusya’ sında geçen film, Sütçü Tevye’nin köyünde ailesiyle birlikte yaşadıkları konu ediliyor.
Haftasonu ne seyredeyim diye soranlara “buyursunlar” derim.

8 Beğeni