En Son İzlediğiniz Film?

:smiling_face_with_sunglasses: Severim keltoşu. Bunu da izleyeceğiz mutlaka.

Kesinlikle efsanenin içine etmişler. 1987 yapımı film bile bu filmden çok daha iyi. En azından He-Man ve İskeletor’un kişilikleri ve ruhu o filmde çok daha iyi işlenmişti.

1 Beğeni

Eli büyütüyorum ve izlediğim en kötü film diyorum. Sırf meraktan ve prime video’da olmasından açtım izledim ama bu film resmen sinemaya hakaret.

Bu lafı sinemaya dair engin bilgisi olan biriymiş havasıyla değil, sadece keyif almak için film izleyen biri olarak söylüyorum. Bu film sinemanın en temel amacı olan hareketli resimlerle insanın dikkatini çekme becerisini bile gösteremiyor.

Dahası izleyenin zekasına hakaret eden onlarca sahne var. Karakterlerin hiçbiri ile yakınlık kurulamıyor. Tamam bunlar zaten çizgifilm karakteri ama beni çocukluğuma götürüp o nostalji hissini de yaratmıyor.

2 Beğeni

Gösterime girmeden Amazona yüklenmesi ilginç, malum ortamlara düşerse izlerim.

1 Beğeni

Düştü hocam öyle izledim zaten. Ufak bir araştırma ile bulabilirsin ya da DM’den linki verebilirim. :wink:

1 Beğeni

Akşama eve gidince bakarım olmazsa yardım alırım ama gişe performansı etkiler bu durum.

1 Beğeni

Çoktan baltaladı. Gişede kazanacağı 100M dolar varsa yarısı gitti diyebilirim. Bu Jason’a yapılan bir suikasttir. Neyse ki seneye de aynı tarzda bir film çekecektir :face_with_hand_over_mouth::joy:

2 Beğeni

Kaldırmışlar Amazondan ama iş işten geçti. Demek ki Amazon sinema gösterimleri bitince yayınlayacaktı erken koydular.

1 Beğeni

GTA 6 sızıntıları da dolaşmaya başladı. Şirketler bu güvenlik işinde mükemmel olmaya devam ediyorlar diyelim.

1 Beğeni

3 Beğeni

Mutiny izledim baya kötüydü son 3-4 filmdir eski kalitesi yok Jason abinin filmlerinin.

1 Beğeni

Bir daha Jason’ın filmlerine kötü tabirini yakıştırmayınız. Yoksa bu konudan uzaklaştırım sizi :face_with_hand_over_mouth::blush:

Kendi halinde film çekiyor ancak yine de sizlere yaranamıyor. :pensive_face:

2 Beğeni

Son 20 dakika biraz hareketliydi o kadar.

1 Beğeni

İzle geç filmlerinden. Aksiyonu yerinde ancak kötü karakter ayrı kötüydü bu filmde oyunculuk neydi öyle.

2 Beğeni

Hatchet serisini yeniden izlemeye başladım.

New Orleans’ta perili bir bataklık turuna katılan bir grup turist, teknelerinin kaza yapması sonucu bataklıkta mahsur kalır. Babası tarafından yanlışlıkla bir baltayla öldürülen Victor Crowley’nin hayaleti tarafından avlanmaya başlarlar.

'80lerin slasherlarını sevenlerin beğenebileceği; Jason, Freddy, Candyman üçlüsünü görecebileceğiniz bir korku/komedi filmi.

6 Beğeni

Kurtuluş Projesi

Epey eğlenceli, sık sık duygusal, ahım şahım olmasa da severek izlenebilecek bir filmdi. Mizah dozu o kadar yüksek olmasaydı daha iyi olurdu.

:star: :star::star:

4 Beğeni

Attack of the Hollywood Clichés! - 2021

Adı üzerinde, hollywood klişeleriyle eğlenen bir komedi/belgesel. Gerçi belgesel olduğundan çok emin değilim ama eğlenceli. Bildiğimiz ve bazılarının farkına bile varmadığımız bir çok klişeyi alt yapısıyla, örnekleriyle eğlenceli bir şekilde anlatması güzel. Seyredilir.

4 Beğeni

3 Beğeni

1931 yılı yapımı şahane bir Charlie Chaplin filmi. Bu filmi Suphi Tekniker’in City Lights (Şehir Işıkları)'ndan yani bu filmden araklayarak başrolünü Kemal Sunal’a oynattığı 1983 yılı yapımı "En Büyük Şaban"ın konusundan biliyoruz.

1 Beğeni

Çok güzel bir yapımdır. But ip şeyleri seviyorsan Üşütük Popoları ve Yenilmez ( Matt Dimon in aynadığı Amerikan futbol filmi) öneririm

2 Beğeni

O filmi hiç hatırlayamadım ama posteri bile aynıymış :sweat_smile: Kemal Sunal her türlü izlenir

1 Beğeni