En Son İzlediğiniz Film?

Onward
Bildiğiniz diğer filmler gibi bir Pixar mucizesi. Gidin büyünun unutulduğu büyülü diyarda keyifli bir 1.5 saat geçirin.

2 Beğeni

5/10

Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn izledim.
Film güzel tempoyla başladı fakat ortasında durağanlaştı. Bu da kaç dakikası kaldığını ikide bir kontrol etmeme sebep oldu. Aksiyon sahneleri güzeldi figüranlar güzel dayak yiyorlar. Kesinlikle izlemelisiniz diyemem. Margot Robbie’i övebilirim bu film için Harley Quinni gerçekten güzel oynuyor. Çerezlik bir filmdi benim için.

4 Beğeni

Filmin yapım yılı daima aklımı çelmiştir. Yorumunuza güvenerek yarın izleyeceğim. :smiley:

2 Beğeni

Aslında 12 Angry Men herkesin seveceği bir film değil. Film bi kere baştan sonra aynı odada geçiyor. Yine de o odada öyle bi beyin fırtınası yapılıyor ki pür dikkat izlemek gerekiyor filmi. Aynı şekilde tek mekanda geçen beyin fırtınası olan izlediğim filmler
Reservoir Dogs
The man from Earth

3 Beğeni

Tek mekan filmlerini severim aslında. Ben herkesin çok övdüğü bazı filmleri çekim yılları yüzünden çoğu zaman elimin tersiyle itiyorum. Ama bu huyumu da değiştirme kararı aldım. Önerdiğiniz iki filmi de listeme ekliyorum. Teşekkür ederim. :slight_smile:

2 Beğeni

Rica ederim :slight_smile:

2 Beğeni

I Origins’i izledim. Yıllar önce bu filmin bir sahnesini izleyip beğenmiştim ama filmin adını unuttuğum için izleyememiştim. Dün şans eseri film tekrar karşıma çıkınca, unutmadan hemen bugün filmi izledim.

Filmi bir aşk filmi zannediyordum ama film meğerse bir bilim kurgu filmiymiş. Bu yüzden biraz hayal kırıklığına uğrasam da filmi genel olarak beğendim.

5 Beğeni

Pişman olmayacaksınız.

2 Beğeni

İspanyol sinemasının başarılı yapımlarından. Harika oyunculuklar, ters köşe üstüne ters köşeler ve kurgusu ile harika bir film.

7 Beğeni

Netflix listeme ekledim. Bugün izlerim büyük ihtimalle. Teşekkürler

1 Beğeni

Rica ederim, iyi seyirler.

2 Beğeni

12 Angry Man’i izledim bugün. Dün @eXcitinG’in o güzel yorumu filmi izlememde büyük rol oynadı. Ne de iyi oynamış. :slight_smile: Teşekkür ederim kendisine. Her sözü altın değerinde bir film. Hani arşivlik denir ya. Bu film de öyle. Özeleştiri desen var. Gizem desen var. Oyunculuklar harika. Her şey var bu filmde.

3 Beğeni

Rica ederim. Benzer duyguları hissetmiş olmamıza da sevindim ayrıca. Saygılar.

2 Beğeni

7/10

Vivarium

Evlere hapsolduğumuz şu günlerde karakterlerin yerine kendinizi kolayca koyabileceğiniz bir filmdi. Konusu sıradışı ve ilgi çekiciydi benim için. Sonuna doğru iyice merak oluşturdu ve kendimi kaptırarak izledim. Oyuncular çok iyiydi özellikle çocuk oyuncu. İzlemenizi tavsiye ederim

Martin’in ceset torbasında 8899 yazıyordu sanırım döngünün çok uzun zamandır sürdüğünün kanıtı. Ayrıca farklı paralel evrenlere geçişler beraber sayı daha da artıyor. Son olarak filmin başındaki yuvadaki kuş sahnesi filmi anlattığını bitirince fark ettim :smiley:

5 Beğeni

Vahşetin Çağrısı’nı izledim az önce ve böyle bir filme hakaret edilmeden nasıl yorum yapılır bilmiyorum. En iyisi ikinci bir Kara Kule vakası deyip geçmek.

unnamed

3 Beğeni

Jack London’un kitabındandı değil mi?

1 Beğeni

El hoyo(The Platform)'u izledim. Gerçekten de çok güzel bir filmmiş.

8 Beğeni

28 Gün Sonra’yı izleyeli yıllar olmasına rağmen bunu daha dün gece izledim. 28 Hafta Sonra belki de dünyanın şu anki durumundan dolayı beni çok gerdi. O kadar gerildim ki filmin yarısından sonra iki kez falan kaç dakikası kaldı diye kontrol ettim… Bir iki yerde saçmalığı olsa da bunlar gerçek hayatta da devletlerin yapabileceği/yaptığı saçmalıklar olduğundan kolaylıkla göz ardı edebildim.

Sadece tek bir şüpheli hastanın ne kadar insanı etkileyebileceğini görmeniz için bile tavsiye edebilirim.

2 Beğeni

Salgın filmini izlemiştim… Bu aralar haberler veya youtube’ da takip ettiğim birkaç kanalın korona ile ilgili videoları dışında hiç birşey izleyemiyorum.

1 Beğeni

Evet. İsmini bile değiştirmemişler.

2 Beğeni