Enginlik Serisi

Hala haber yok mudur bu seriden :cry:

2 Beğeni

Ben de uzun bir süredir takip ediyorum, yok gibi duruyor. İnanılmaz gerçekten…

3 Beğeni

Oyunu geliyor.umarım hit ve popüler bir oyun olurda kalan kitaplarında çıkmasına ön ayak olur:( hoş dizisi olmasına rağmen bu kadar oldu:(

6 Beğeni

Oyun patlarsa peş peşe basıp tamamlarlar :sweat_smile:

4 Beğeni

Trajik olan da bu ya. Bastıkları serilerin tamamlanması için serilerin bir şekilde popüler olmasını umuyoruz. Popüler olmazlarsa da çıkmaz ayın son çarşambası keyiflerinin istemesini bekliyoruz.

5 Beğeni

Bu seriyi tamamlamadan suneater serisini nasıl bitirecekler çok merak ediyorum.

2 Beğeni

Suneater Türkçeye çevrildi mi?

1 Beğeni

Bu seriyi bitirmeden biz de Sun Eatar almaya başlamayız. Sun Eater’ı yılda 1 basmayacağı ne malum ya da seriyi bitireceği kesin mi nerden bileceğiz? Yaza doğru bir atraksiyon görmek lazım. Yoksa Sun Eater hype dalgası oluşamadan kalır öyle.

@Nephilim yıl sonuna kadar ilk kitabını çıkarmayı planlıyordu İthaki.

8 Beğeni

İkisini de bekliyoruz ama Enginlik daha çok. Seri bitmeden almayalım güzel düşünce ama sonra baskı bulunmuyor. Suikastçinin Çırağı serisinin devamı çevrildi mi dilimize?

2 Beğeni

Seri bitmeden aldık hocam Enginlikleri, devamını bekliyoruz. Suneater’ı da alırım seri bitmeden ama Enginlikte bir atraksiyon görmem lazım. Enginlik 6-7 gelmeden Suneater almaya başlamayacağım. Fantastik/ bilimkurgu alan galiba bir biz kaldık o yüzden seri kitaplarda tükenir korkum yok. Seri seri basarsa tükenir korkum var :upside_down_face:.

6 Beğeni

Bu desteklediğim bir tavır. Ancak ilk kitap az sattı mı bu kez İthaki kitap az sattığı için devamını basmaz muhtemelen . Böyle bir kısır döngü var bence. Oysa seriyi kısa süre içerisinde bassalar belki birçok okur İthaki’nin bu güvenilmez imajını göz ardı edecek ve seriyi alacak.

6 Beğeni

Tawny Man Üçlemesi
Fitz and the Fool Üçlemesi bunlarda çevrilse keşke

4 Beğeni

Ömer Bey geçen sene Ekim ayında önce Enginlik bitecek, sonra Sun Eater başlayacak gibi yazmıştı ama hala bir ses yok maalesef.

2 Beğeni

Ömer bey ve meşhur cevapları…. :grinning_face::grinning_face::grinning_face::grinning_face::grinning_face:

2 Beğeni

O geleceğin geleceği falan yok. :slight_smile:

14 Beğeni

Ben hala umudumu kaybetmedim, bekliyorum valla. Gelecekte birgün gelecek diyorum :sweat_smile:

4 Beğeni

Görmeyenler için Ömer Bey’in son mesajını ekliyorum.

7 Beğeni

Başka bir paralel evren kesin seri tamamlanmıştır. Dizisi çok hoşuma gitmişti. Kitapları okuyacağım diye diziyi de tamamlamadım. Kitapları da tamamlanmadı. Sanırım GOT’da olduğu gibi benim de arkada bırakacağım seri olacak. Belki zamanın olursa diziyi bitiririm. En azından o seriyi tamamladı. Kitaplarda ümidim yok.

İthaki her zaman konuştuğumuz gibi davranıyor. Bundan dolayı benimde güvenim yok. Malazan da bile acaba dedirtti adamlar. Tam seriyi bassınlar bizde başlayalım. Bende bazen sizlerin gazına gelip serileri tamamlamadan alıyorum ama hep aklımda acabalar var.

2 Beğeni

Bence tamamlarlar ama yavaş olacak gibi hissediyorum.

2 Beğeni

Hadi inşallah.son iki kitap mı kaldi abi?

2 Beğeni