Enginlik Serisi

Hala haber yok mudur bu seriden :cry:

1 Beğeni

Ben de uzun bir süredir takip ediyorum, yok gibi duruyor. İnanılmaz gerçekten…

2 Beğeni

Oyunu geliyor.umarım hit ve popüler bir oyun olurda kalan kitaplarında çıkmasına ön ayak olur:( hoş dizisi olmasına rağmen bu kadar oldu:(

5 Beğeni

Oyun patlarsa peş peşe basıp tamamlarlar :sweat_smile:

3 Beğeni

Trajik olan da bu ya. Bastıkları serilerin tamamlanması için serilerin bir şekilde popüler olmasını umuyoruz. Popüler olmazlarsa da çıkmaz ayın son çarşambası keyiflerinin istemesini bekliyoruz.

4 Beğeni

Bu seriyi tamamlamadan suneater serisini nasıl bitirecekler çok merak ediyorum.

1 Beğeni

Suneater Türkçeye çevrildi mi?

Bu seriyi bitirmeden biz de Sun Eatar almaya başlamayız. Sun Eater’ı yılda 1 basmayacağı ne malum ya da seriyi bitireceği kesin mi nerden bileceğiz? Yaza doğru bir atraksiyon görmek lazım. Yoksa Sun Eater hype dalgası oluşamadan kalır öyle.

@Nephilim yıl sonuna kadar ilk kitabını çıkarmayı planlıyordu İthaki.

7 Beğeni

İkisini de bekliyoruz ama Enginlik daha çok. Seri bitmeden almayalım güzel düşünce ama sonra baskı bulunmuyor. Suikastçinin Çırağı serisinin devamı çevrildi mi dilimize?

1 Beğeni

Seri bitmeden aldık hocam Enginlikleri, devamını bekliyoruz. Suneater’ı da alırım seri bitmeden ama Enginlikte bir atraksiyon görmem lazım. Enginlik 6-7 gelmeden Suneater almaya başlamayacağım. Fantastik/ bilimkurgu alan galiba bir biz kaldık o yüzden seri kitaplarda tükenir korkum yok. Seri seri basarsa tükenir korkum var :upside_down_face:.

5 Beğeni

Bu desteklediğim bir tavır. Ancak ilk kitap az sattı mı bu kez İthaki kitap az sattığı için devamını basmaz muhtemelen . Böyle bir kısır döngü var bence. Oysa seriyi kısa süre içerisinde bassalar belki birçok okur İthaki’nin bu güvenilmez imajını göz ardı edecek ve seriyi alacak.

5 Beğeni

Tawny Man Üçlemesi
Fitz and the Fool Üçlemesi bunlarda çevrilse keşke

3 Beğeni

Ömer Bey geçen sene Ekim ayında önce Enginlik bitecek, sonra Sun Eater başlayacak gibi yazmıştı ama hala bir ses yok maalesef.

1 Beğeni

Ömer bey ve meşhur cevapları…. :grinning_face::grinning_face::grinning_face::grinning_face::grinning_face:

1 Beğeni