Hala haber yok mudur bu seriden ![]()
Ben de uzun bir süredir takip ediyorum, yok gibi duruyor. İnanılmaz gerçekten…
Oyunu geliyor.umarım hit ve popüler bir oyun olurda kalan kitaplarında çıkmasına ön ayak olur:( hoş dizisi olmasına rağmen bu kadar oldu:(
Oyun patlarsa peş peşe basıp tamamlarlar ![]()
Trajik olan da bu ya. Bastıkları serilerin tamamlanması için serilerin bir şekilde popüler olmasını umuyoruz. Popüler olmazlarsa da çıkmaz ayın son çarşambası keyiflerinin istemesini bekliyoruz.
Bu seriyi tamamlamadan suneater serisini nasıl bitirecekler çok merak ediyorum.
Suneater Türkçeye çevrildi mi?
Bu seriyi bitirmeden biz de Sun Eatar almaya başlamayız. Sun Eater’ı yılda 1 basmayacağı ne malum ya da seriyi bitireceği kesin mi nerden bileceğiz? Yaza doğru bir atraksiyon görmek lazım. Yoksa Sun Eater hype dalgası oluşamadan kalır öyle.
@Nephilim yıl sonuna kadar ilk kitabını çıkarmayı planlıyordu İthaki.
İkisini de bekliyoruz ama Enginlik daha çok. Seri bitmeden almayalım güzel düşünce ama sonra baskı bulunmuyor. Suikastçinin Çırağı serisinin devamı çevrildi mi dilimize?
Seri bitmeden aldık hocam Enginlikleri, devamını bekliyoruz. Suneater’ı da alırım seri bitmeden ama Enginlikte bir atraksiyon görmem lazım. Enginlik 6-7 gelmeden Suneater almaya başlamayacağım. Fantastik/ bilimkurgu alan galiba bir biz kaldık o yüzden seri kitaplarda tükenir korkum yok. Seri seri basarsa tükenir korkum var
.
Bu desteklediğim bir tavır. Ancak ilk kitap az sattı mı bu kez İthaki kitap az sattığı için devamını basmaz muhtemelen . Böyle bir kısır döngü var bence. Oysa seriyi kısa süre içerisinde bassalar belki birçok okur İthaki’nin bu güvenilmez imajını göz ardı edecek ve seriyi alacak.
Tawny Man Üçlemesi
Fitz and the Fool Üçlemesi bunlarda çevrilse keşke
Ömer Bey geçen sene Ekim ayında önce Enginlik bitecek, sonra Sun Eater başlayacak gibi yazmıştı ama hala bir ses yok maalesef.
Ömer bey ve meşhur cevapları…. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()