Melis Hanım merhaba, Harry Potter kutulu seti %59 indirimle satın aldım. Bir sorun yoktur umarım. 
Evet, anlık bir indirim denedik ve pek çok kişi fark etmiş. 
Aldığım için şanslıyım teşekkür ederim. 

Buz ve Ateşin Dünyası Akılçelen ait malesef ki. 
Melis Hanım Merhaba,
Kalite Ülkesi’ni orijinal dilinden mi çevirdiniz?
Evet ya öyleymiş
Nerden aklımda Pegasus diye kalmışsa artık
Arkadaşlar selam, 1 Aralık’a kadar İblis Döngüsü serisi 5 kitaplık setiyle %48 indirimle satışta. Haber vermiş olayım.
Not: Henüz kutulu değil. ![]()
Tık tık: http://bit.ly/33A6Dhg
Selam, İngilizce’den çevrildi, Almanca’dan redaksiyon yapıldı. ![]()
Kutuyu ayrı satma gibi bir düşünceniz var mı? 
Maalesef, muhtemelen öyle bir satış olmaz. 
Tamamdır, teşekkürler 
Bilgilendirme için teşekkür ederim, sizin çeviri konusunu ciddiye alacağınızdan yana herhangi bir şüphem yok, mutlaka okunacaktır, sevgiler.
Kitap365’ten indirimlerden dolayı Londra Nehirleri, Nüve, Watership Tepesini alacaktım derken sizin Kalite Ülkesi yorumunuz aklıma geldi. Bir inceleyelim dedim. İncelememle sepete atmam bir oldu. Velhasılı kelam onu da aldım
Ama Almaca’dan çeviri değilmiş. Akıcılıkta problem yaşarsam sorarım size 
Ahahaha keyifle okursun umarım ve bir sıkıntı çekmeyeceğine eminim.
Okuduktan sonra yorumunu bekliyorum. 
Anlaşıldı tamam. Kitap bitince yorumunu yapacağım 
Mesajım nedense silindi. Benzer bir şey yazsam yine silinecek. O yüzden kısaca şunu diyeceğim. Ateş ve Kan kitabını sağlam bir dil ve çeviri incelemesine almakta fayda var. Kitap, aceleye getirildiği için bazı yerlerde kitap anlaşılmaz hâle gelmiş ayrıca çevrilen özel isimler bazı yerlerde orijinal hâlinde kalmış.
Daha önce farklı iki Soru Hattı konusunda da yazmıştım. Burada da tekrar edeceğim.
İtham etmeyin. Karşınızdaki insanlar eleştiri kaldırabilecek olgunluktalar fakat başlığın amacını saptıran söylemlerle başvurmayın. Bir kitabın çevirisinden hoşnut değilseniz gidin o kitabın başlığında yine itham etmeden veya zan altında bırakmadan düşüncelerinizi paylaşın.
Stres atma bölümü değil burası. Amacına uygun davranılmadığı takdirde mesajlar kaldırılacaktır arkadaşlar. Amacımız sansüre uğratmak veya birilerini savunmak değil. Fakat rica ediyorum eleştirinizi sunarken daha doğru bir dil kullanın.
Örneğin 545. sayfada “Her biri kendi tepesinde şehre hüküm süren üç kral vardı, henüz talihsiz ki yasa, adalet ve koruma yoktu.” şeklinde bir cümle var. Öncelikle “kendi tepesinde şehre hüküm süren” değil “kendi tepesinden şehre hükmeden” olmalı. Kitapta maalesef bunun gibi pek çok cümle var. Ayrıca "henüz talihsiz ki"nin İngilizce versiyonu muhtemelen “yet unfortunately” gibi bir şeydi. Burada anlam henüz değil. “Ama, ancak maalesef” olarak çevrilebilir. Cümlenin düzgün hâli şöyle olmalı: “Her biri kendi tepesinden şehre hükmeden üç kral vardı ancak yasa, adalet ve koruma yoktu.”
Daha önce başka arkadaşlar da yazım hatalarından bahsetmişti. Bu sebeple kitabın ilk baskısını almaktan vazgeçmiştim. Emre Bey ve Alican Bey İthaki’nin kronik sorunlarını Epsilon’a taşımış bu kitapta anlaşılan 
Bölüm adı alabilir miyim?