Ejderhaların Ölümü - Devrik Rhaenyra. 545. sayfa.
The queen’s flight brought no peace to King’s Landing. “Three kings reigned over the city, each on his own hill, yet for their unfortunate subjects there was no law, no justice, no protection,” says the True Telling. “No man’s home was safe, nor any maiden’s virtue.”
This chaos endured for more than a moon’s turn.
Yukarıdaki cümle cidden böyle çevrildiyse vah ki ne vah. Hani çevirmenler çevirdi, editör de mi görmedi bunu.
anlaşilan bu arkadaşların dokunduğu hiçbirşeyi almamak lazım…
“Her biri kendi tepesinde kentin üzerine üç kral hüküm sürdü, ancak talihsiz özneleri için hukuk, adalet, koruma yoktu,” Google Translate bile henüzü kullanmadı.
Fikrinize saygı duymakla birlikte, biraz abartılı buluyorum. Ben sadece yayınevlerinin ve çalışanlarının işlerini düzgün yapmalarını ve okurlarına daha fazla saygı duymalarını bekliyorum.
Bence de bu saatten sonra önemli olan soru bu. @melisfalan @Fahrettin
İnsanlığa sığmaz bir baskı olmuş sanki 
Hiç söylemiyorsunuz, ben de Taht oyunları baskısı gibi mukavva kapak olmasın vb yazıyorum.
Bez Cilt olarak basılacakmış.
Bu ay kredi kartı limitlerini zorlayacağız. Hp Lovecraft ve bu çok güzel olacak.
Bu baskı sınırlı baskı olacakmış, çıkınca çok oyalanmadan almak gerekecek.
Hayvan Çiftligi’de basıldı görseller paylaşıldı 

Kitabevine ulaşmadan alırız evelallah 
Umarım bu kez yayına hazırlayan shift, del gibi tuşları kullanırken dikkatli olmuştur
sonra hem yayınevini hem bizi üzüyor.
Ön sipariş zamanı belirtmeleri gerekirdi bence. Okuyucu da ikisinden birini seçerdi. Olmadı bu…
Bu özel baskı ama… Karton kapak baskının alternatifi sert kapak baskı, Sert kapak baskı için dediğinize katılıyorum ama bu baskı karton kapak için alternatif baskı değil.
Karton kapak olmasına rağmen alacağım sanırsa- a ah durun para yoktu bende 

Ben de bu ay Alfa Tolstoy Savaş ve Barış, çıkan özel baskı ve toplu baskılar dışı kitap almayacağım. Bu baskılar tüm kitap bütçemizi fazlasıyla eritecek.
İşte Lovecraft ciltli baskı beni zorlayacak. Bir de birikmişler var, bu var, şu var, bitmiyor
ama bu da pek güzel duruyor be! Alınacak mecbur 
Epsilionun bu ciltli baskıları; resim, notlar, yazar notlari, acıklamar vs. şeyler barındırmıyor mu içinde? O ve ıskandinav mitolojisi de böyle mi?