Epsilon Yayınevi Soru Hattı

Taht oyunlarını incelemiştim ama görmüştüm diye hatırlıyorum ondan sormak istemistim. Onun gibi oldukları için onda yoksa bunda da yoktur haklısınız.

“Ateş ve Kan” karton kapak baskısı resimli baskı. “Taht Oyunları” özel baskı da resimli baskı. “Ateş ve Kan” özel baskı karton baskı resimli olduğu için resimli olur. Notlar, açıklamalar vb yok.

“O” ve "İskandinav mitolojisi"resimli, notlu, açıklamalı baskı değil, sadece ciltli baskı.

1 Beğeni

Böyle düşünüyorsan almak zorunda değilsin. Sonuçta kimsenin yakasına yapışıp bu kitabı alacaksın demiyoruz. :grinning: Ancak bence şu ana kadar yaptığımız en özel işlerden biri Ateş ve Kan özel baskı. Basit bir mockup görsele bakarak söylemek için büyük laflar bunlar.

5 Beğeni

O zaman neden özel baskı alalım? :thinking: İki ürün arasındaki farkları söyler misiniz ?:thinking::grin:

@melisfalan Melis hanım Merhaba, Ateş ve Kan özel baskının ebatları belli oldu mu acaba?

Üstte de sorulmuştu, sanırım görülmedi. Tekrar sorayım, çeviri ile ilgili sıkıntılardan bahsedilmiş. Bununla ilgili özel baskıda düzeltme gibi bir çalışmanız oldu mu?

@melisfalan

3 Beğeni

Hatırladığım kadarıyla çıkmayacak denmedi.Ki kaldı ki bu sınırlı özel baskı, ciltli ayrı sınırlı özel baskı ayrı.

1 Beğeni

21x24 cm, bez cilte, yaldızlı Targaryen mühürlü hazırlandı.

Daha önce de söylediğim gibi bu baskıyı yılbaşında koleksiyoncular ve hediye olarak almak isteyenler için özel bir iş olarak hazırladık. :slight_smile: 100 lira gibi bir fiyatı olacak. Bir kitabın her edisyonunu almak zorunda hissetmenize gerek yok. Bir yayınevinin çalışanlarının heyecanla yaptığı bir iş ve bu tarz işleri devam ettirme konusundaki heveslerini kırmaya da pek gerek yok. Almak isterseniz çıktığında incelersiniz, beğenirseniz alırsınız. Beğenmezseniz de almazsınız arkadaşlar. Bazı şeyler bu kadar basit. :smiling_face_with_three_hearts:

12 Beğeni

Çeviri sıkıntıları olduğu söylenmişti, düzeltme olmuş halde mi gelecek acaba? Yukarıda da sorulmuş, fakat görmediniz galiba :slight_smile:

1 Beğeni

Bu soru ısrarla atlandığına göre cevap belli bence. Başka yayınevlerindeki kronik sorunları kendi yayınevlerine taşıdıkları için tebrik etmek gerekiyor.

8 Beğeni

Benim sorduğum yani içinde ilüstrasyonlar mi var ? Özel içerik mi var ? Yada benzeri ekstra neler var ?:thinking:

Valla ben fiziki olarak müthiş bir kitap bekliyorum. İçeriği falan bıraktım sapıttım iyice… yaldızlar, bezler hallelujah…

Almayacaklar kalabalık etmesin lütfen :smile:

Ne güzel heveslendik şurada ve yayınevi tam heveslenenlere göre bişey yapıyor… Boyutlar da hoş… salın yaa…

Bunu 700milyör satsın diye yapmıyorlar zaten. Koleksiyonluk bir iş. Ben sevdim hep böyle bassın herkes… 50 çeşit bassın keşke. Tam destek.

6 Beğeni

Evet, zaten dışı çok güzel gözüküyor :smiley:

1 Beğeni

@Buyici karton kapak resimli zaten. Bu baskının farkı, bez cilt, ebat , kapak

@BiblofilYouTube ben de sevdim bu baskıyı, koleksiyonluk bir baskı olacak.

2 Beğeni

Yani cevap gelmediğine göre öyle, umarım olmaz.

Amacım kimsenin hevesini falan kırmak değil, sadece alacağım ürünün içeriğiyle alakalı bilgi almak için yazıyorum.

Deniyorsa umarım sorunsuzdur.

Ben de öyle düşünüyorum umarım bir açıklama gelir.

2 Beğeni

Bence bir iki cümlede hata varsa görmeyelim gitsin ya :slight_smile:

İnşallah kusursuzdur elbette ama atla deve de değil.

1 Beğeni

Bu basım ‘bez ciltli’ basım mı?

1 Beğeni

Evet bez cilt (20krktr)

1 Beğeni

Harika görünüyor :slight_smile: … keşke çeviriyle ilgili sorunlar giderilip öyle basılsa

1 Beğeni

@melisfalan Metindeki bozuklukları düzeltmeden kitabı basmak, kitabı yarım yamalak piyasaya sürmektir. Daha önce de demiştim, kitabın ilk baskısı dil ve üslup açısından acınası durumda. Sayfalar anlatım bozukluklukları ve düşük cümlelerle dolu. Kitabın dışını allayıp pullamak bu fahiş hataların üstünü örtmez. Bir kez daha tekrar edeyim: Kitabın metnini düzeltip özel baskıyı hazırlamak mantıklı olandır. Hiç kimse koleksiyonuna bozuk dilli bir kitap eklemek istemez.

Sizin çıkarınızı benim düşünmem de sizin bu noktada ne kadar zayıf olduğunuzu gösteriyor. Bundan da ders çıkarmanız ümidiyle.

3 Beğeni