Epsilon Yayınevi Soru Hattı

Eğer o şekildeyse sorun yok bence de. Ama sıkıntılar farklı yerlerde de varsa sonradan geçen Taht Oyunları özel baskıdaki gibi olmasındansa baştan bilinse ve düzeltilse güzel olur. Yoksa hem alan uğraşıyor hem de yayınevi çok fazla iade alıp daha da sıkıntıya düşüyor.

1 Beğeni

Ben biraz daha farklı bakıyorum sizin görüşünüze de saygı duyarak… Mesela taht oyunları baskısındaki hataya rağmen değiştirmedim ben. Ki o büyük bir hataydı. Bunda o tarz bir durum fark etmedim baştan sona okumamış olsam da.

1 Beğeni

Ben çeviriye çok kötü olmadığı sürece takılan birisi değilim. Sadece sonuçta özel baskı ve özel fiyatlandırması var, tekrar gözden geçirilmiş olsa güzel olur. Öyle değilse de en azından extra bir çalışma olmadığını bilsek almadan önce ona göre karar verebiliriz.

Bir de her zaman okurlarla iletişim halinde kalmak, şeffaf olmak daha iyi yoksa neler oluyor diğer örneklerinden gördük. İnsanlara düzgün anlatılmalı herkes de iyisine kötüsüne göre karar versin. Yoksa (örnek veriyorum yapıldı demiyorum) ‘‘kimse kimseye zorla aldırmıyor’’, ‘‘yaptık oldu’’ gibi ifadeleri kullanarak olayı geçiştirmek kısa sürede sorun olmasa da sonradan işler karışıyor.

Senin de dediğin gibi ufak tefek kusurlar varsa zaten mesele değil :v:

3 Beğeni

Evet demek istediğini anlıyorum.

Bununla ilgili olarak fikrim,

700 küsür sayfalık, muhtemelen yüksek telifli, bez ciltli, iyi kağıtlı bir baskı için 100₺ etiket bana normal geldi. İndirimlerle 55-60 liraya alabileceğiz.

1 Beğeni

Bu şekildeyse güzel ama özel baskı ve sınırlı sayıda olduğu için indirimden muaf tutularak çıkartırlarsa da şaşırmam.

1 Beğeni

Ooo 55-60 tl olursa kesin alırım :heart_eyes:

1 Beğeni

Ben açıkçası başlıkta belirtilen çeviri hatalarını ahım şahım görmüyorum. :slight_smile: Ufak tefek hatalar. Üst üste bir sürü insan değiştiriyor. Arada sırada dengesizlikler olabiliyor. Çevirmen > Çeviri Editörü > Son Okuma bazen üstünden geçilen cümlelerde böyle devriklikler olması normal. Ha henüz demiş, ha maalesef demiş. 700 küsur sayfalık bir kitapta yirmi - yirmi beş hata benim için makul çünkü insan elinden çıkma. Bu insanlar yayılarak bu işi yapmıyorlar. Biri bitiyor öbürü başlıyor, biri bitiyor öbürü başlıyor. Bizler bile kitap okurken üst üste okuyunca yoruluyoruz bir noktada mola veriyoruz çünkü keyfi bizimkisi ama onlar bunu iş olarak yapıyor ve gözler ekran okumasında özellikle perişan oluyor. Yorgunluk oluyor. Çok normal geliyor bana.

5 Beğeni

Mesela bunu yayınevi yetkilisi yazsa ve sonrasında bu sebepten düzelti olmadı dese bu konu ona göre konuşulurdu. Neyse konu benim söylemek istediğimin dışına çıkmadan kapatalım yoksa ortalık karışacak :slight_smile:

4 Beğeni

küller ve kor serisinin 3. kitabı ne zaman çıkacak?

Merhabalar,
Öncelikle https://www.amazon.com/Clash-Kings-Illustrated-Song-Fire/dp/1984821156 A Clash Of Kings çıkmış yaban diyarlarda :slight_smile: bizim seri ne zaman devam eder?
İkinci olarak, Bu Ateş ve Kan özel baskı tahmini ne kadar olur? Öğrenciyiz malum karton kapaklı kitabı satmayı düşünüyorum bunu almak için.

3 Beğeni

diana gabaldon bazı kitaplarının baskısı bitmiş tekrar basılacak mı?

https://www.kitap365.com/urun/listele/yazar/1/diana-gabaldon/24954?yayinevi=101552&yazar=24954&sirala=0&baski=1&sayfa=0
Merhaba nerede baskısı bitmiş görünüyor, yazarın kitaplarının hepsinin baskısı mevcut

ateş ve kan bugün çıkmıcak mıydı ön siparişe?

1 Beğeni

Eklenmiş;

Ateş ve Kan Özel Baskı

https://www.kitap365.com/urun/detay/kitap/ates-ve-kan-ozel-baski/321252

2 Beğeni

Liste fiyatı ne kadardı görebildiniz mi? Şimdi kaldırılmış sanırım sayfaya ulaşamıyorum.

2 Beğeni

100 TL etiket fiyatı, indirim ile 59 küsür idi. Neden kaldırıldı anlamadım umarım indirimli 100 TL olmaz.

4 Beğeni

Anlık kontrol etmek için açtık nasıl hemen yakaladınız :joy: :sob: Fiyatta bir değişiklik yok merak etmeyin. Birazdan açıyoruz yine. :slight_smile:

9 Beğeni

Kayıp rıhtım farkı. :joy:

7 Beğeni

Umarım çevirisi düzeltilmiştir kelime yanlışları sona doğru bayağı artmış. Bitirdim ama almak istiyorum bakalım :frowning:

Kitabın siparişini az önce verdim, sonradan yanında hediye kitap vb kampanyası olursa, ben de isterim :slight_smile:

5 Beğeni