Katılıyorum.
Ben de sipariş verdim. Yanına bir de ayraç ekleyip indirim kodu kullandım.
KTP365 bu kodla ekstra yüzde 7 indirim oluyor. 
Kapağı siyah güzeldi neden gri oldu ki?
Ben de aldım kitabı. Ciltsiz baskıyı da Amazon’a iade edeceğim zaten biraz hasarlı gelmişti.
Eeee ben sipariş verdim şimdi nasıl olacak ?

Herkese selam, görmemiş olanlar için Ateş ve Kan’ın tek baskılık bez ciltli, yaldızlı, şömizli yılbaşı özel baskısı ön satışa açıldı. ![]()
Tık: http://bit.ly/2LwMh2q
Ama bu kod uzun zamandır kullanılıyor. Hepimiz defalarca kullandık.
Siparişi iptal edip yeniden ver dilersen. 
2 tane vermiştim bide. Mecbur iptal edip tekrar vereceğim.
@melisfalan sayın muhterem yayınevi yetkilisi, siparişimi iptal ettiremedim siteden. Telefonda da ulaşamadım kimseye tekrar denemeli miyim ?

Sanırım mesai saatlerini geçti.
Ondan ulaşamadın.
Sipariş numaranı yollar mısın? Biz iptal edelim. 
Pusuya yatmıştık
hemen aldık, merakla bekliyoruz, bir ara müsait olursanız 1-2 fotoğraf yükler misiniz, gelene kadar merakımızı yatıştıralım.
Kitabı ben de henüz canlı göremedim. Matbaadan vs. bir şeyler gelirse mutlaka paylaşırım. 
Sipariş verildi. Uçuşa hazırız @melisfalan
Sonradan gerçekten bişey olursa bizi unutmayın artık 
Basılacak kitap sayısı belli mi yoksa ön siparişe göre mi basım olacak ?
Merhaba, size bir sorum olacak.Öncelikle şunu belirteyim amacım hevesinizi kırmak veya kitabın satışını baltalamak(satılmamasını sağlamak ) değil.
Bu baskının tek basımlık olacağını söylediniz.Buraya kadar iyi.Fakat beni endişelendiren daha önce Resimli ve ciltli Taht Oyunlarında görülen hatanının tekrar edilip edilmeyeceği.Biliyorsunuz ki ilk baskıda eksik metin vardı.Olabilir böyle şeyler yanlış anlamayın.Daha sonra 2. Baskı ile düzelttiniz.Bu baskı da da aynı sorun tekrarlanırsa, tek baskı olayı doğrultusunda bu baskıların düzeltilemeyeceği anlamına mı geliyor?
Ek olarak bu sorun sanırım sizden kaynaklı değildi o yüzden soruyorum tekrarlanabilir diye.
Benim de merak ettiğim karton kapak basımında olan çeviri imla hatalarının giderilip giderilmediği ?
Merhabalar, ana seriyi okumadım fakat diziyi tabii ki izledim. Yani evrene az çok hakimim. Şimdi bu ciltliyi almayı düşünüyorum. Ana seriyi okumadan Ateş ve Kan okusam sorun olur mu?
Okuyabilirsiniz.Fakat asıl meseleye okuyup zevk alır mısınız? Çünkü kitap tarihçe şeklinde ve Asouaf serisinde adını duyup meraklandığımız kişileri anlatıyor.
Bu örnek güzel oldu çünkü aynı şeyi Silmarillion - Yüzüklerin Efendisi’nde de yaşadım. Yani önce filmi izleyip, sonra Silmarillion - Hobbit okuyup en son Yüzüklerin Efendisi serisini okudum ve hepsinden gayet iyi keyif aldığımı düşünüyorum.
@abkaen ve @fox cevaplarınız için teşekkürler, ana seriden önce okuyacağım.
Ateş ve Kan’da çok fazla çeviri hatası var. Düzeltme yapılacak mı yapılmayacak mı bir açıklama bekliyoruz