Önereceğim seriler zaten konuşulmuş aslında. Ben de yıldızlarını çoğaltayım bari. 
Kuzgunun Gölgesi okurken çok keyif aldığım bir seri oldu, okumayan arkadaşların mutlaka bir göz atmasını tavsiye ederim.
İblis Döngüsü son kitaplarla odağından kaysa da hoş ve sevilesi bir seridir.
Aaa bak bunu yukarıda görmedim, Althalus’un Dönüşümü. Bir Eddings kitabı kendisi ve ben de onu birkaç ay önce okuma şansına eriştim, çok mutluyum. Ama maalesef baskısı yok. Okuduğum tüm Eddings kitapları gibi keyifli ve kendine has bir tarzı var, çok eğleneceksiniz okurken.
Tabii ki Belgariad ve Malloryon için beş koca yıldız.
Aynısı Elenium için de geçerli, Tamuli’yi okuma fırsatı bulamadım ama göz gezdirirken çok politik gelmişti. Yine de okuyacağım bir ara.
Percy Jackson serisini ilk okuyuşumun üzerinden on yıl geçti ama hâlâ ara sıra açar bakarım, gözüm kapalı herkese de tavsiye ederim.
Harry Potter zaten baş tacımız.
Brandon Sanderson kitaplarıysa olmazsa olmaz benim gözümde. Bu arada devam etmek konusunda çekimser kalan arkadaşlar için söyleyeyim, öyle bir çekinceniz olmasın, bir GRRM ya da Rothfus vakası yaşamazsınız. 
Artemis Faul serisine de göz attım, oldukça eğlenceli bir seriye benziyor.
Gölgelerin Efendisi de, ben ilk dört kitabını okudum henüz ama, oldukça güzel bir seri.
Ve Ölüm Kapısı serisiyle gönderimi sonlandırayım, okuduğum ilk epik fantastik seri olmasından ötürü benim için çok kıymetli, ilk kitap biraz sıkıcı olsa da seri genel itibariyle çok başarılı. Ancak baskısı yok, internetten bulabilirsiniz gerçi.