Fantastik Kitap Önerileri

Bende dun aklimdan tam bu seriyi gecirmistim. Arkadasin okudu ve cok begendi :blush:

1 Beğeni

Kara prizmayı okuyan var mı? Nasıl bir kitap? İnceleme atacak varsa bakmak isterim

6 Beğeni

Instagram kullanıyorsanız Selkoray’ı takip etmenizi öneririm. Abimiz kitap kaçırmıyor maşallah…
https://instagram.com/selkoray?utm_source=ig_profile_share&igshid=1un2qd49eim9s

Kendisine sorabilirsiniz kitabı bitirmiştir şimdiye :joy:

3 Beğeni

Bunu ben de merak ediyorum. Mit’in ortalama diye nitelendirdiği kitap pek cazip gelmedi açıkcası ama güzel bir inceleme sonrası alıp almamaya karar veririm.

1 Beğeni

Koray abi daha bitiremedi, 1-2 güne yorumu gelir. :joy_cat:

2 Beğeni

Nevernight’ı okuyanınız var mı arkadaşlar?

2 Beğeni

Pegasus’tan çıkan seriyi kast ediyorsunuz sanırım.
Ben de merak ediyorum, güzel bir şey mi acaba?

2 Beğeni

Krallıkların, gökleri delen kulelerin, hiç dinmeyen savaş sahnelerinin kısacası Taht Oyunları tarzında önerebileceğiniz hangi kitaplar var acaba?

1 Beğeni

Imm bu Zaman Çarkı işte

5 Beğeni

Katılıyorum, Zaman Çarkı. 1000 sayfa süren savaş yeterli mi?

3 Beğeni

Yalnız Zaman Çarkı çok uzun bir seri ben daha kısa okuyabileceğim bir kitap bakıyorum.

1 Beğeni

Sissoylu diyebilirim belki ama onda da yayınevi mevzuları karışık.

5 Beğeni

Ne gibi karışık ? Başka yayın evine geçmesi gibi mi?

Oathbringer süreci bayağı sancılı geçiyor o yüzden öyle dedim. Bundan dolayı yazarın diğer kitaplarının geleceği için pek umut görünmüyor gibi.

1 Beğeni

Bence de Sissoylu’yu denemelisin. Harika bir kurgusu var.

Arkadaşlara katılıyorum, halihazırda ilk çağ üçlemesi okunabilir. Dilerseniz sonraki kitaplara/çağlara devam etmezsiniz.

1 Beğeni

Sissoylu

Bu yeterli mi?

7 Beğeni

Hmmm… belki yeterlidir

1 Beğeni

Bu kitabı okuyan var mı arkadaşlar?
Çeviri konusunda yorum yaparsanız sevinirim.

2 Beğeni

@Mustafaizmirli nin yazmis olduğu bir inceleme vardi. Arama çubuğunda aradim ancak bulamadım. O bu yorumu görünce sana yardimcı olur.

1 Beğeni