Yani… Hikaye kitapları hitap ediyorsa sıkılmazsınız. Bu arada serinin ilk kitabı(Elflerin Kanı) da fırtına öncesi sessizlik gibidir. Tempo 2. kitapla(Nefret Çağı) artıyor.
Bazı kitaplar okunmaması gerekir. Okursan seriye küsersin. Margaret weis yazarı dışındakileri tavsiye etmem. Hele yazarı John Rabe ise.
Vakıf için İthakiyi yıllarca beklemeye veya eski basımlar için sahaflara servet dökmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.Malum ortamlarda tüm serinin epub versiyonunu rahatça bulabilirsiniz.
Cam şato adlı seriyi önerir misiniz? Aynı yazardan daha önce Dikenler ve güller sarayı adlı kitabı okuyup pek tatmin olmamıştım. Ancak Cam Şato daha iyi diye duydum okuyup beğenen var mı? Veya DGS serisine devam mı edeyim?
Ben kendi adıma Cam Şato serisini daha çok seviyorum özellikle seri 3. kitaptan sonra çok daha iyi gidiyor. Bir şans verin isterseniz
merabalar bende
sissoylu
yüzüklerin efendisi
kral katıl güncesi
eregon
zaman çarkı
iblis döngüsü
kuzgunun gölgesi
yerdeniz
ateş ve buzun şarkısı
assassin’s creed
dogruluk kılıcı
hary potter
vâkıf serisi
dune serisi
İblis döngüsü
locke lomore nın yalanları
barut büyücüsü
goblin kral
firtinaisigi serisi
gedik savaşları efsanesi
dikenlikler prensi
kitaplarını okudum aklıma gelenler bunlar
ve gerçekten benim için her biri ayrı ayrı mükemmeller
bunun gibi romanlar varsa onerebiliceginiz çok memnun olurum ayrıca bunları okumadıysanız en kısa sürede okumanızı öneririm okumayan çok şey kaybeder yeni okuduğum felsefe yüzüğü serisi 17 kitaptan oluşuyor kitap bulamayanlar için tavsiye ederim mükemmel değil ama kötü hiç değil güzel diyelim
Amber Yıllıkları
İlahi Kentler
Kızıl Yükseliş
Vlad Taltos
Hemen bakıcam teşekkürler
Otostopçu’nun galaksi rehberi
Ejderha mızrağı destanı
Kara elf (ilk6kitap)
Diskdünya
Elric
Wıtcher
Üç cisim Problemi
HP lovercraft eserleri
Edgar Allan poe eserleri
Yalnız hocam Lovecraft ve Poe’nun çoğu eseri korku gerilimdir. Lovecraft’ın var olduğuna inandığı varlıklardan manyak bir fantastik dünya çıkardı aslında. (Azatoth, Nyarlathotep, Yog Sothot, Dagon, Cthulhu vesaire)
Gotik edebiyat ancak lovercraft’ın kendi evreni var fantastiğe giriyor. Poe pek bilmiyorum.
Ölüm Kapısı Serisi’ni tavsiye ederim. Özgün kurgusu, müthiş karakter gelişimi, fantastik ötesi mekan tasarımları ve akıcı bir dili olmasına rağmen her zaman Ejderhamızrağı Destanı’nın gölgesinde kalıyor.
Selkoray güvenilir bir satıcı mı acaba. Kitaplarını sattığını düşünerek yazdım. Satmıyorsa kocaman bir özür.
Satmıyor sadece çok kitap okuyor.
@serotonin 'in de dediği gibi çok okuyan, taramalı tüfek lakaplı bir abimiz. Sayesinde çok kitapla tanıştım sağolsun.
Teşekkür ederim. Bulamadığım elminster serisi vardı onda.
İkarus Sahaf var ona özelden sorabilirsiniz. Yoksa bile eline geçtiğinde size dönüş yapar.
Hımm bu iyi oldu işte.
Üç cisim Problemi
HP lovercraft eserleri
Edgar Allan poe eserleri ne bakıcam digerlerini okudum çok teşekkürler
Hemen bakıyorum çok teşekkürler