Fantastik Kitap Önerileri

Belki Wardstone Günlükleri.

2 Beğeni

Tavsiye için teşekkürler siz söyleyince baktım Goodreads puanı iyi gibi ama young adult sanırım seri.

1 Beğeni

Forumda konusu mevcut. Yorumlara bakabilirsiniz. :slight_smile:

2 Beğeni

Evet, young-adult diyebiliriz. Ama size tavsiyem ilk kitabına bir şans vermeniz :smiley:

2 Beğeni

İnceledim de 15 kitaplık serinin sadece ilk kitabı yok piyasada :sweat_smile: listeye aldım ama tekrar basıldığında bir şans vereceğim, teşekkürler.

2 Beğeni

Markus Heitz Cüceler serisini okuyan bilgi verebilecek var mı?

3 Beğeni

Amber Yıllıklarını tavsiye ederim. Çok güzel bir seri.

1 Beğeni

Ben çok beğenmiştim. Keşke biraz daha devam etseydi.

2 Beğeni

Seri beş kitaptan oluşuyormuş ve Pegasus yıllardır basmıyor. Acaba risk alıp okumaya değer mi?

Bana biraz kitap hakkında bilgi verir misiniz? Benzer veya yakın olduğu kitap var mı?

2 Beğeni

Tungdil adlı bir cücemiz var ama insanlar tarafından büyütülmüş. Bir sebepten dolayı (tam hatırlamıyorum). İlk defa cüce diyarına gidecek. Yanında da 2 cüce var (boindil ve boendal). Cüceler’in yaratıcısının adı Vraccas. Her cüce topluluğuna özel yetenekler veriyor. Mesela bazıları savaşta ön plana çıkıyor vb.

2 Beğeni

Dilimize kazandırılan ikinci kitap Ocak 2015’te basılmış. O tarihten bu yana ilk kitap 2019 başında 2. baskısını yapmış. Bunun dışında üçüncü kitapla ilgili yaklaşık 6 yıldır bir gelişme var mı yok mu bilemiyorum.

3 Beğeni

Biraz Yüzüklerin Efendisi serisini andırıyor. Cüceler, kara elfler falan var. Kısacası tavsiye ederim, bir kaç yıl önce severek okumuştum.

2 Beğeni

Ben de tam bilmiyorum.

2 Beğeni

Galiba riski alıp okuyacağım 3. kitabın çıkacağını sanmıyorum. Başka gözüme çarpan fantastik eser bulamadım. Teşekkürler yardımcı olduğunuz için.

2 Beğeni

Parçalanmış İmparatorluğu kesinlikle okumalısınız. Hem seri tamamlanmış bekleme derdi yok.

1 Beğeni

Teşekkürler tavsiye için fakat okudum seriyi.

1 Beğeni

Dresden Dosyaları dışında iyi olduğunu düşündüğünüz urban fantezi kitapları önerebilir misiniz? Büyük ve farklı fantastik dünyaların pek benlik olmadığına karar verdim çünkü. :thinking:
Kendi dünyamıza yedirilmiş fantastik şeylerden daha çok zevk alıyorum sanırım.

1 Beğeni

Londra Nehirleri, Barok Üçlemesi, Üç Sahtekar ilk aklıma gelenler.

Ekleme: Kendi dünyamıza benzer olarak Merdivenler Kentin’i de önerebilirim.

Okumuş olma ihtimaliniz vardır ama Percy Jackson serisi de fena değil.

1 Beğeni

Urban fantazi bunun için pek doğru olmayabilir. Seri için tarihi kurgu daha doğru tanımlama olur gibi.

1 Beğeni

İlk iki kitap da kendi içinde tatmin edici bir sona sahip.

1 Beğeni