Fantastik Kitap Önerileri

Witcher Serisi
Belgariad Serisi
Elenium-Tamuli Serileri
Kılıçların Kitabı Üçlemesi
Farseer Üçlemesi
Kargalar Meclisi Serisi
Amber Yıllıkları Serisi

Bunları da oku.

1 Beğeni

Aynen hocam arayış içindeyim :slight_smile:

1 Beğeni

Teşekkürler listeye alıyorum okumadiklarımı

1 Beğeni

İlahi Kentler serisi de güzeldir. Listenizde gözümden kaçmadıysa Kadim Kanunlar, Unutulmuş Diyarlar ve Ejderha Mızrağı kitaplarına da bir bakın.

2 Beğeni

Ölüm Kapısı Serisi. Her kitapta farklı dünyalar, kültürler keşfedersiniz.

1 Beğeni

Merhabalar. Fantastik kitap önerisi istiyorum fakat okumak istediğim kitap karakter odaklı olsun istiyorum. Yani ilgi çekici karakterler olsun kitapta.

Kral Katili Güncesi, Kadim Kanunlar, Kuzgunun Gölgesi, Locke Lamora bu kitaplara benzer varsa hemen başlayacağım. Bu tarz fantastik kitap bulamıyorum en son Farseeri okudum. Bu tarza yakındı fakat istediğim gibi olmadı. Varsa yardımcı olabilecek çok sevinirim.

2 Beğeni

Buz ve Ateşin Şarkısı
Amber Yıllıkları

3 Beğeni

Kara Elf Üçlemesi, Elric öyküleri, Wtcher serisini önerebilirim. Amber yıllıkları da olabilir. Aklıma gelirse güncellerim.

5 Beğeni

Elric ve Amberi okumadım ikisinden birini tercih edeceğim teşekkürler.

1 Beğeni

İlahi kentler ve ışıkyaratan serilerini tavsiye ederim.

2 Beğeni

Ölümcül Oyuncaklar serisini okuyabilirsin. Altı ana kitaptan üç yan kitaptan oluşuyor. Şahsen benim ilgimi çeken bir kitaptı.

2 Beğeni

Seri hakkında bilgim var fakat istediğim tarzda değil. Teşekkürler.

2 Beğeni

Önceden okuduğum iki seri. Teşekkürler.

2 Beğeni

Karanlık, pis, umutsuzluk dolu, insanı depresyondan depresyona sürükleyen, kitabın ortasında “yeter artık bir köşeye çekilip ağlamak istiyorum” dedirten, şeytani bir zihnin ürünü, dark souls’vari, grimdark’ın uç noktası bir kitap arıyorum. Kesinlikle fantastik türün içerisinde yer alması gerekmiyor kurgu olduğu belli olaun yeter.

1 Beğeni

İşkencecinin Gölgesi kitabı aradığınız kriterlere uyuyor olması lazım. Bildiğim kadarıyla Hem fantastik hem de bil8mkurgu yönü var. Okuyan arkadaşlar detaylı bilgi verecektir.

4 Beğeni

Dokudünya olabilir.

4 Beğeni

Teşwkkürler okudum. İşkencecinin Gölgesi aradığım bir çok özelliğe sahip olmasına rağmen anlatımı sırasında, hikaye evrenini doğrudan göstermek yerine karmaşık bir şekilde okuyucuyu belirli gizemlerin içine sürüklediği için bana istediğimi tam olarak verememişti.

Teşekkürler, bakacağım.

1 Beğeni

İşkencecinin Gölgesi’nin tam istediğiniz kitap olmadığını söyleyecektim ancak zaten daha önceden şans vermişsiniz :smiley:.
Second Apocalypse isteklerinize harfi harfine uyuyor ama Türkçe’ye çevrileceğini hiç sanmıyorum.
Fantastik dışından Cormac Mccarthy’nin Yol’unu öneririm. Galiba yazarın dilimize kazandırılacak diğer kitabı ‘‘Blood Meridian’’, o da tam olarak istediğiniz gibi bir kitap.

4 Beğeni

Ohh ne güzel spoiler bu böyle :woozy_face:

1 Beğeni

Yorumu nereden buldunuz taaaa fi tarihinde yazılmış :joy: Peki ben neden sizin cevapladığınız yoruma tıkladım? :unamused:

1 Beğeni