Forum Arkadaşını Ne Kadar Tanıyorsun?

Ben 2 kişinin doğum gününün tam tarihini biliyordum.

1 Beğeni

@Arqonquin 24 temmuz, @mit 25 temmuz bu kadar el veriyor hafızam.
@Artorias bazen cevaplar geç yükleniyor.

1 Beğeni

Pandemi var sence öyle bir şey olabilir mi? :rofl:

1 dedim cevap öyle çıktı :laughing:

Ben göremedim. :thinking: Görürsem ilk dondurma sorusuna bakacağım. :joy:

1 Beğeni

Ahah, ben de pek sevmiyorum, çikolata işaretledim hep

Ben birisinin öyle cevabını bildim. Şakadan anlıyoruz biz. :smirk:

1 Beğeni

@Arqonquin 6
@Agape 9
@Akahige 10
@SJack 12
@Books_lover07 7
@Artorias 8
@Ozgur 10
@BiblofilYouTube 14
@Mert 10
@EmrecanDogan 6
@Pozan 6

Bu da benimki. :blush:

4 Beğeni

Seni hiç tanımıyormuşum Burak. :slight_smile: Attıklarımın hiç biri tutmadı. 8 doğru cevabım var.

Ben de dahil olayım.

3 Beğeni

Yazık valla.

@jale şov yapmış. Kendim yapamam o kadar puan :smile:

3 Beğeni

Şu ana kadar yüzde 50’yi geçemedim. Okul hayatım gibi atıyorum tutmuyor. Yine sınıfta kaldım. :slight_smile:

2 Beğeni

Benim de sizde attıklarım tutmadı. :slightly_smiling_face: Bu arada Cadı en sevdiğiniz rengin yeşil olmadığını öğrenince bir şeyler demeyecek mi? Zaten mesajınız yazım hatalı bahanesi de var. @Agape

Mesajın ilk halini alıntılıyorum. @alper düzelterek kurtulamazsın.

1 Beğeni

Cadımız görmeden düzeltelim. :slight_smile: Edip Cansever’in dediği gibi “mavi huydur bende.” :slight_smile:

2 Beğeni

2 Beğeni

Forumda kimseyi tanımıyorum ama şuraya bırakayım linki. Yapmak isteyenlerin tahminlerini merakla bekliyorum. :upside_down_face:

4 Beğeni

Sevdiğin rengi nasıl bilemedim ben :smirk: Yine de ilk üçe girebildim, şu anlık tabi. Pek iyi tahminci de sayılmam aslında. :grin:

Bakayım kendi testimi ekleyebilecek miyim? :blush:

@depresifpatates 14
@jale 12
@NamelessOne 9
@Melisa 9

4 Beğeni

3 Beğeni

Aslında neredeyse yarısı değişen şeyler, uzun süre sonra aynı cevapları veremem aynı sorulara. Ayrıca ne özürü yav, aşk olsun. Nereden bileceksin.

Mesela elimde olsa hem çay hem kahve derdim ama seçmek zorunda kaldım. Küçükken uzun süre hem maviyi sevdim hem kırmızıyı. Sonra uzun süre maviyi sevmiştim. Mor özel bir renk olduğu için seçtim ama doğru. Bunu annem bile bilmiyordu, o maviyi hatırladı. Haklı da çünkü öyle demişimdir ve halen beni kendine çeken renklerin başında geliyor. Her renk güzel tabi.

Arkadaşlar araba sahibi olmak çok isterdim çokta severim ama uzaktan severim. Ehliyeti bile zor aldım. Malum günümüzde ulaşım aracı ne olduğu belli. :blush: O kadar çok işaretleyen olmuş ki keşke arabam olsa diyesim geldi vallahi. :grin: Ayrıca alkol ile aram da pek yok ama soru saçmaydı biraz. Tutup da kahve diyemedim.

2 Beğeni

Estağfurullah :smile:

1 Beğeni