Forum Klişeleri

Eyvallah :slight_smile: Farklı düşünenler olacak ki herkes fikrini belirtecek ve güzel bir tartışma olacak. En sevdiğimden. :smile:

1 Beğeni

Çünkü benim günüm Power Rangers ile geçiyor.Benim alarm zil seslerim bile en sevdiğim açılış şarkıları.Adamlar 50’sinde bile taytlarını giyip bana nostalji yaşatıyorlarsa eski sezonlarda benim suçum ne hakim bey?Bu arada yeni sezonları gram izlemiyorum.En son herhalde 2015’teki sezonu izleyip bıraktım.Her şey gibi emek gitti onlarda da emek internetle beraber.

2 Beğeni

Hah, saygılar hocam.

2 Beğeni

Yeni sezonu mu varmış? Ek parantez; bence bir şeyi sevmende sorun yok ama fazla bağlısın. Uzun vadede ne gibi sorunlar doğuracağını düşünmeden edemiyorum seni gördüğümde. Bu biraz anaç bir yaklaşım olabilir belki. Kardeşimde de böyle bir saplantı görsem endişe eder biraz uzaklaştırmaya çalışırdım sanırım. :slight_smile:

Çok da şey yapmamak gerek, dememiş kimse yazıklar olsun sizlere. :buyucu:

Özlediğim klişelerden biri @Ozgur’ün Dost Körpe delirmeceleri.

Forum çok bozdu klişesi bence tüm zamanların klişesidir. Hep de olacaktır.

İşin mutfağındaki klişe ise benim her defasında @danieljackson’a @magicalbronze’u banlamasını söylemem. Bir de @SJack’in robot rozetleri istemesi. :grimacing: (Ve benim gizliden tehdit savurmam)

@alper’in çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını harcatması diğer bir klişedir. Tam alacak bir şeyim kalmadı dediğimde Alper bir şey paylaşıyor.

@_Ged’in arada bir gitmesi de klişedir. :kissing_heart:

@Akahige öyle bir istatistik yok maalesef.

13 Beğeni

Amaaaa tüm süprüzü bozdun işte. Ben gizli gizli kimlerin Daniel kimlerin Oliwaw olduğunu haber edecektim.

Ben de birkaç klişe yazayım.

@MelihAntepli’in de ve da’ları.

@Agape’nin kurbağa büyüsü.

Ve genel olarak ‘‘Kod Yok Mu’’ klişesi.

5 Beğeni

Robotlar affetsin buna çok gülüyorum. :joy:

@Boneca teessüf ederim. Yüzüklerin Efendisi’nde bir muhabbet vardır. Kitabı okuyanlar ve okuyacak olanlar, diye. Kurbağalık böyle bir şeydir. :buyucu:

4 Beğeni

Epeydir sorulmuyordu bu, sanırım unutulmuştu ki sen yine hatırlattın. Yakında sorulmaya başlanır :joy:

2 Beğeni

Bu forumda klişeleri görünce klişe diyebilecek kadar toz yutmadım henüz.
Tipik forum klişesi “buralar hep dutluğa dönmüş/ buralar eskiden hep dutluktu” hiç şaşmaz dönem dönem kullanılır :sweat_smile:

1 Beğeni

Siz böyle yazınca @alper’in yeşilli bir videosu vardı o geldi aklıma. Biz daha çok onu dutluk anlamında kullanıyoruz.

1 Beğeni

Bir de şiirleri nasıl çevirmişler, şiir önemli muhabbeti var @Ozgur reisin. :smile:

Yalnız bu başlık forum klişesinden ziyade milletin birbirini bombaladığı bir ortam gibi geliyor bana. :smile:

4 Beğeni

Merak ettim, denk gelirse ben de bakmak isterim😁
Bir de ekleme yapayım yine aynı durum için yolda araç bekleyen Mr Bean gifi paylaşmak

@Ozgur’ün muhabbetlerini yazacak olsam buradan Kaf Dağı’na yılankavi bir yol olur. Arkasından iyi konuştuk. :joy: Özellikle uyuz olacağı kelimeler seçtim ki cevap verirken imla hatası yapsın. :sweat_smile:

Sana hiç sallamamışız yalnız. Ego’n hasar almasın?

3 Beğeni

Aman beni ellemeyin ben bir şey yapmadım. :smile:

Bu arada senin bana egoist demen de klişeler arasında yer alıyor yavaştan. :smile:

2 Beğeni

Bağımlılık gibi oldu o. Sana egoist demezsem rahat edemiyorum. :sweat_smile:

2 Beğeni

Pandemi döneminde karizmatik ruhum alıngan yapıdaymış onu farkettim. ( ꈍᴗꈍ) Kendi içimde gidip geliyorum artık. Mod düşüklüğü ve Luciferlik hâli yeterli geldi. ( :joy::joy:Yalnız nokta atışı oldu.)

3 Beğeni

Kim açtıysa başlığı, o niyetle açmış gerçekten.

3 Beğeni

Yakında insanlar birbirine darılacak gibi bir his peydahlandı bende. Hayırlısı bakalım.

1 Beğeni

Aslında forum içinde pozitif başlıklar lazım. En çok güldüğünüz forum gönderileri, klişeleri olsa güzel olurmuş.

@BiblofilYouTube senin bu yeni kullanıcı adı çok gözüme batıyor yahu. Sondaki -fil hecesi kötü bir şeyler düşündürecek ama bulamıyorum gibi bir havada kalıyorum. Hiç sevmedim.

3 Beğeni

Bence en iyi klişe ‘bunun bir bedeli olur’ cümlesi. :slight_smile:

3 Beğeni

Senden önemli mi değiştir kafana göre. :smile:

Sen bardağın hep boş tarafından baktığın için aklına pedofil, nekrofil falan gibi sapık supuk negatif imgeler geliyor olabilir. :smile:

Ama anonslara kendi isteğiyle değil, egoist dikta rejimi aracılığıyla yaz. :slight_smile:

1 Beğeni