Yo öyle tüyleri diken diken hareketlere daha girişmedi arkadaş.
Yayınevleri bence fena gitmiyorlar gene bence. Sıkıntı ekonomik daha çok.
Ahahahha yorumları okuyup beğeni atarken denk geldim. Doğrusu pek sinema konusuna bakmıyorum ama genel olarak ben de bir süredir yalnızca beğeni atıp kaçıyorum. Arada sırada forumda üstten konuşmalara denk geldiğim için o tarz insanlarla zaten tartışmaya da girmek istemiyorum. Genel olarak tartışmak da istemiyorum. Forum içeriğine uygun fazla içerik de tüketmiyorum bir süredir. Son birkaç aydır doğru düzgün kitap okuyamadım. Uzun zamandır film izlemiyorum zaten mesela geçenlerde çok güzel bir filmi yarım bırakmıştım. Hayat yeterince yoruyor son zamanlarda. Arada insanların ne düşündüğünü görmek için forum güzel bir yer aslında.
2018 öncesi aktif üye olmaması dikkatimi çekti yahut ben göremedim.
21 gün fazlalığım var sayılmaz mı? ![]()
Yetmez. Agape filanda 18. Hatta Hakan bile…
Acaba Alper abi kaçlı?
2018 öncesi eski forumdu. Kalp yoktu, rom ısmarlıyorduk onun yerine.
Keşke yine kalpsiz olsak

Forumun bu arayüz ile kurulumu Ocak 2018 olması lazım. ![]()
Eski forumdan yeni foruma geçerken galiba bazı üyeler eski nicklerini kullanmayı bıraktı.
Eski yüz ne güzeldi ya…of şimdi sen atınca…
Kendi kendime, “Eski forum ne güzelmiş, keşke daha önce keşfetseymişim.” derken gözüme şu mesaj takıldı:
Demek ki Rıhtım’ın büyüsü, aradan 15 sene geçmesine rağmen insanlara aynı şeyleri düşündürtebiliyor.
Bence bu yeni yazılım Discourse daha güzel, sanki SMF gibi eski forum yazılımlarından çok daha işlevsel geliyor bana.
Abi yazılım konusunda yokum. Anlamam ama daha sadeydi. Benim de eskiden üyeliğim vardı ama silmiştim. Bu kadar kavga etmeyince demek çok aktif olmamışım. Ama birkeresinde çok iyi bir kapışma olmuştu onu hatırlıyorum ![]()
Eski foruma kayıt tarihim 25 Temmuz 2012’ymiş, neredeyse 12 yıl olmuş. O zaman da çok severdim şimdi de çok seviyorum burayı. Bana çok şey kattı, öğretti. Hala öğreniyorum. Çok değerli insanlar var burada. Harika kitaplar okuyorlar. Bol gönüllü, nazik, akıllı, yaratıcı insanlar var. Çok şey değişti ama yine tutunacak harika şeyler var.
Eski foruma baktım 2011 yılında bir isimle üye olmuşum ama tutunamamışım. 2013 yılında başka bir isimle tekrar üye olmuşum ama tutunamamışım. 2018 yılında sistem güncellenince Agape olmuşum ve tutunmuşum.
Saldırgan insanlar gelir, huzursuzluğunu bütün foruma bulaştırır ve sonra ya sakinleşip kalır ya da çeker gider.
Seviye kelimesi ilginç bir kelime gerçekten. Herkes bir anda seviyesizleşebilir. Ters bir zaman, kötü bir gün size istemediğiniz şeyler yazdırabilir. Yaklaşık 2002 yılından beri forumlarda olan birisiyim. Son beş senedir kişiler olarak tahammül seviyemizin düştüğünü, umuzsuzluğa kapıldığımızı ve hırçınlaştığımızı söyleyebilirim. Herkes bir çatışma halinde.
Her şey bir yana Rıhtım siz nasıl gelirseniz size öyle cevap veren bir yerdir. Yani bir aynadır. Burada çok fazla insan tanıdım. Zaman zaman tartışmalarda kılıçları çektiğimiz kişilerle dost oldum. Kin, nefret beslemedim kimseye. Bu benim gibi düşünmüyor, bu bilmem ne, o şöyle diye sırt çevirmedim. Evet, tatlı tatlı sataştıklarım oldu. Benim psikolojik çöküntülerimde daha da sataştıklarım oldu ama özünde iyi niyet olduğu sürece kimse kimseye durduk yere kırıcı konuşmadı.
Herkesi olduğu gibi kabul edin ve önce kendinizi olduğunuz gibi kabul edin. Hayatı veya forumu katlanılmaz kılan kendi düşüncelerimiz ve yazdıklarımız. Hoşgörü bu devirde unuttuğumuz bir şey. Hayat negatifken pozitif olmak zor fakat bunu saldırgan davranmak yerine paylaşmayı deneyin. Daha güzel sonuçlar alırsınız.
Bu konu bence kilitlensin. Size sadece şunu söylüyorum. Koskoca Yüce ben buraya üye olmuşum. Bu bile forumun seviyesinin ne kadar yüksek olduğunu gösterir. Ben birgün gidersem o zaman tartışılır seviyenin düşüşü ama şimdilik öyle bir şey yok ![]()
Daha önce düşüncelerimi yazmıştım zaten. Sizi seviyorum Rıhtım Ailesi ![]()
Melih giderse Rıhtım düşer ![]()
Ona göre beni kaybetmeyin sakın ![]()
Melih Başkan sen ceketini atsan kazanırsın. Gitme bir yere. 1000k da da severek takip ediyoruz.
Teşekkür ederim, cansın
Buralardayım ya bir yere gittiğim yok. Ben de seni ve diğer arkadaşları severek takip ediyorum, iyi ki varsınız. Ayrılmayın bir yere ![]()