Barut Büyücüsü’nü basıp da Gods of Blood & Powder serisini basmayanlar utansın. Drizzt için hâlâ umudu olanlara da sabırlar diliyorum.
Ayda birkaç kitap okumak maalesef artık hayal gibi birşey benim için 2023 ayda 1 kitap şeklinde gidiyor şimdilik.
Mayıs ayında okuduğum kitaplar. Magda Szabo’yu ilk kez okudum ve iki kitabına da hayran kaldım. Bunlar dışında Atatürk Kurucu Felsefenin Evrimi’ni de çok beğendim. Aşırı kapsamlı bir çalışma olmuş bu sebeple buradan Zafer Toprak’a teşekkür ederim.
Bu sene deprem sonrasında okuma motivasyonumu yitirdim. Bu ay az biraz da olsa kitap okumaya yoğunlaşmaya başladım sanırım.
Amberleri çok hızlı hüpletmişsin İyi ya, ben biraz çekine çekine övüyordum forumda herkese hitap etmez belki diye
.
Çok beğenerek okudum. Şimdi diğer 5’i bekliyorum
5 kitabı 10 gün gibi bir sürede okudum, çok beğendim ben de.
Nisan’dan kalan kitapları bitirmemle birlikte Mayıs benim için güzel bir aydı. I. Dünya Savaşı Tarihi, Galapagos, Yatar Bursa Kalesinde ve Utanç ayrı bir sevdiklerim diyebilirim.
Biçimin ve Boşluğun Kitabı da oldukça güzel, farklı bir roman.
İri Memeler ve Geniş Kalçalar favori değil ama çok sevdim. Yazarın dili çok güzel ama kitap temposu benim sevdiğim ve şekillendiğim tarzda değil.