Forum Üyelerinin Aylık Okuduğu Kitaplar

Aralık 2024 ayında okuduklarım. Sicilyalı çok az kaldı, bir iki gün içinde bitiririm. Okuduklarımın hepsinden memnun kaldım.

Mario Puzo - Baba - 9/10 (Ayın favorisi)
Stephen King - Ceset - 7/10
Terry Eagleton - Hayatın Anlamı - 8/10
James Baldwin - Bundan Sonrası Ateş - 9/10 (Müthiş bir eser)
Taylor Jenkins Reid - Malibu’da Son Parti - 8/10
Mario Puzo - Sicilyalı - 8/10

19 Beğeni

Aynı durumu bende yaşadım. Bunun tek sorumlusu yeni aldığım PS5 oyun konsoludur, doyamıyorum oynamalara. :smiley:

2 Beğeni

Yeni yıl ile beraber sende dön hocam okumalara :smile: Kısa kitaplar ile başladım ben, sonra okuması kolay olacağını tahmin ettiğim 1-2 kitaba geçeceğim. Ufak ufak tempo kazanıyorum :smile: .

3 Beğeni

Ocak ayında okuduklarım // 6 :books:

Detaylar ve incelemelerim:

23 Beğeni

23 Beğeni

Ocak ayı aynı tempoda devam :frowning:

Lugat 365 - Bazı Tabirler Çok Güzel bitirdiğim tek kitap olmuş.

Tehlikeli Görüler’in yarısına geldim, devam ediyorum okumaya müsait zaman bulursam…

Çocuk kitabı diyebileceğimiz Hogwarts’ta Yeni Yıl’ı okudum.

12 tane fasikülü aradan çıkarmışım ( Conan The Barbarian 21–25, X-Men '97 1–4, X-Men #1, Daredevi #1, The Invincible Iron Man #1)

Bir de Batman: Bir Kötü Gün - The Riddler çizgi romanını okudum.

17 Beğeni

20 Beğeni

Yıla iyi başladığımı düşünüyorum. En azından geçen yıla göre. :slight_smile:

24 Beğeni

21 Beğeni

23 Beğeni

18 Beğeni

22 Beğeni

Ocak uzun zamandır okumayı erteleyip kitaplıkta beklettiğim eserlerden üç tanesini sonunda okuduğum için benim için verimli bir aydı.
Bu fotoğrafta olmayan 1 kitabı da pdf olarak okudum.

Bu ayın en sevdiğim eseri Ölesiye Yaşamak oldu.

26 Beğeni

Uzun zamandır en fazla okuduğum ay oldu, yeni yıl ile beraber okumaya ayırdığım vakti biraz daha arttırdım. Umuyorum sonraki aylarda ufak ufak da olsa bu okuma sürelerini daha üste taşıyabilirim.

Ay sonu Kemikavcılar’a da başlarım diyordum ama Cumhuriyet’in İlk Yılı epey uzun çıktı :sweat_smile: Şubattaki 2. kitabım Malazan olacak muhtemelen.

26 Beğeni

Bunlara ek olarak bir de Sineklerin Tanrısı’nı okudum :books:

20 Beğeni

20 Beğeni

Dorohedoro nasıl hocam? Alsam mı, değer mi :smiley:

Ben animesini de izlediğim için severek okuyorum ama İthaki’nin çıkarma hızına güvenemediğim için kimseye tavsiye etmeyi düşünmüyorum. :face_with_raised_eyebrow:

2 Beğeni

16 Beğeni

19 Beğeni