Forum Üyelerinin Aylık Okuduğu Kitaplar

14 Beğeni

11 Beğeni

Bunlar dışında okuduklarım genelde çizgiromandı, bir de fırtınaışığı ara kitap hudutaşarı okudum o da keyifliydi.

16 Beğeni

Korkuyu Beklerken - Oğuz Atay (yine kalemini okumak iyi geldi be sevgili yazarım. Yer yer güldürdün yer yer hüzünle gülümsettin ve bol bol düşündürdün beni…)

Bu ay 4-5 kitaba başladım, kâh birkaçını ara ara okuyorum kâh okumayıp sonra devam etme düşüncesiyle yarım bıraktım bazılarını falan ama bitirebildiğim tek kitap Korkuyu Beklerken oldu. 3. Okuyuşum bu arada. Bir kez de tiyatroda izledim. Hâlâ “Tutunamayanlar” okuma havasında değilim ve Tehlikeli Oyunlar’ ı yeniden okuyacak kadar aklıselim hissetmiyorum kendimi. Belki yakın zamanda Oyunlarla Yaşayanlar’ ı okurum. Bilmiyorum, belki büyük bir fırtına kopar da birçok söz yarım kalır, birçok mesele çözüme bağlanmadan büyük bir öfke ve şiddet içinde… Of ya “Karmaşık duygular ve iyi kullanamadığım bir dilin zorlukları içindeyim; beni bağışlayın.”

6 Beğeni

Merhaba, görsel için üzgünüm başka bir şekilde toplayamadım. Ayın favorisi kesinlikle Neden-Thomas Bernhard.
Berserk’e vakit ayırdığım bir ay olmuş. Genel itibariyle severek okudum ama eksik yönleri de var bence.
Uzun bir süredir okuduğum kitapları seviyorum ama Savaşları, Kralları ve Filleri Anlat Onlara benim için sınıfta kaldı.

14 Beğeni

Yine tek kitapla geçen bir ay, o da ayın başında :confused:

Aralıkta tek bile okuyabileceğim şüpheli, bakalım vakit bulabilecek miyim.

6 Beğeni

Malazan var, en azından onu okursun Aralık ayında da :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Yoğun dönemde Malazan a girmeye çok çekiniyorum ya :smile: Bakalım, vakit olursa aralığa da onu koyup tek kitap kontenjanını Kemikavcılar a ayırayım :smile:

1 Beğeni

Ben Malazan’a başladım. Şu an 4-5 kitap aynı anda okumaya çalışıyorum bakalım. Hayırlısı :joy:

1 Beğeni