Bunlara ilave olarak bir de Şakir Paşa Ailesi’ni okudum.
Merhaba, 21. Yüzyıl kitaplığını sıradan okumaya devam edecekseniz okuma etkinliği açmayı düşünür müsünüz?
Sıradan okumaya devam edeceğim hocam ama çok plansız okuyorum bu seriyi o yüzden etkinlik zor olur maalesef. Dijital Cehennem’i okumadan önceki kitabımı bitirdikten sonra random çekip okudum, 3-4 günde bitiririm herhalde diyip sayfa sayısı kısa diye aldım valla kitaplıktan .
Bu ay da Kralların Yolu ile Fırtına Işığı Arşivine giriş yapacağız okuma etkinliğinde ( herkesi bekleriz ) , uzun bir süre diğer etkinliklere zamanım kalmayabilir
21. Yüzyıl kitaplığının bir sonraki kitabını okuyana kadar birkaç ay geçer tahminimce.
Şubat 2025 ayında okuduklarım. Beklediğim sayının altında olmasına rağmen okuduğum iki kitap da birbirinden harika olduğu için fazla şikayette bulunamayacağım.
Johann Hari - Çalınan Dikkat: Neden Odaklanamıyoruz? - 9/10 (Dijital çağda yaşamaya mahkum olmuş insanlar olarak hepimizin başvurması gereken harika bir rehber.)
Stephen King - Kemik Torbası - 8/10 (Dram ve trajedi yönü daha ağır basan çok iyi ve kasvetli bir roman.)
T. Kingfisher - Isırgan otu ve Kemik
J. Langan - Balıkçı
Gareth Brown - Kapılar Kitabı
Lovecraft - İnssmouth’un Üzerindeki Gölge
Tenbellikle geçirdiğim bir ay oldu.
Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu, kitaplı, sağlıklı yıllar dilerim
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Hastalık ve iş yoğunluğundan bir süredir uzak kaldım forumlardan ve kitaplardan. Yavaş yavaş toparlıyorum bakalım, tekrar eskisi gibi olması temennim
Bu arada da geciken güncellemeleri paylaşmak istedim.
Şubat ayı Diskdünda ayı olmuş benim için. Daha ne istenir ki?
Geçmiş olsun derim. Bu ara hastalıklar o kadar yaygın ki…
Çok teşekkür ederim. Hala toparlanamadım maalesef. Herkes diyordu normal hastalıklar gibi değil diye ben de tecrübe etmiş bulundum.
Zeki tez’in kitaplarını çok severim, bu kadar eski basımı nereden buldunuz merak ettim
Kütüphaneden almıştım.
Bu ara, Ali Özuyar kitapları ile zamanında Milliyet Yayınları’ndan çıkma ‘’ Yeni Başlayanlar İçin’’ serisini okuyorum.
Zamanında Icon Books’tan çıkma bu seride aslında 133 kitap var. Ntv ve Say’da bazılarını basıyor. Ama çoğu aynı kitaplar. Herkese tavsiye ederim.