Forum Üyelerinin Aylık Okuduğu Kitaplar

Zaten arka kapak yazısı cezbetmedi beni, senide pek etkilemediyse zaman kaybetmem onunla, sağ ol.

Ayın favorisi Kralların Son Çaresi oldu. Seri güzel bir final kitabıyla sonlandı, sıralayacak olursam 2>3=1 derim. İthaki umarım seriye ait diğer kitapları da çevirir.
Tüm Sistemler Çöktü eğlenerek okuduğum bir kitaptı sonu merakta ettirdi ama ikinci kitabın baskısı olmadığı için devam edemedim. Dizisi yakında çıkacak bir serinin baskısını neden hala yenilemediler anlamadım.

17 Beğeni

Bu ay canım kızımın dünyaya gelişi ile kitap okumaya pek vaktim olmadı. Önümüzdeki aylar için ya nasip diyorum.

19 Beğeni

İş Yerinde Yalnızlık ve Z - Bir Kuşağı Anlamak kitaplarını kesinlikle önermiyorum. Kağıt israfı desem yeridir o derece. Kaçırdığım bir şey vardır diye bitirdim de meğerse yokmuş.

14 Beğeni

Nisan ayı benim okuduklarım da bunlar.

Oxford Antik Anadolu ve Büyüyen Eller okumaya devam ettiğim kitaplar.

19 Beğeni

14 Beğeni

Mickey 7 bugün bitti ama çoğunu Nisan’da okuduğum için Nisan ayına ekledim.

Witcher serisine güzel bir giriş oldu Son Dilek. Az da olsa Elric tadı aldım hem başkahramanın kendisinden dolayı hem de öykü öykü anlatımından dolayı. Seriye devam edeceğim.

Akrabalar güzel bir klasik olacakken kitap boyu işlenen konuyu yarım sayfada bitirip sonlanmasıyla kendi kafasına sıkan bir kitap. Yine de okunabilir.

Jo Nesbo’yu bu ikinci kitabında daha çok sevdim. Yazarın dili çok güzel. Polisiye sevip okumayan varsa kaçırmasın.

13 Beğeni

4 Beğeni