Forum Üyelerinin Aylık Okuduğu Kitaplar

Oathbringer ı komple bitiririm diyordum ama nefesim yetmedi, devamı öbür aya :smile: .

22 Beğeni

Pek kitap okuma fırsatımın olmadığı bir ay oldu. Oathbringer 1. cildin 2. kısmını okuyorum şuanda. Yeni aya sarktı.
Sadece aşağıdaki çizgi romanları okumuşum :confused:
KKY son cildi sanırım 1.5 -2 yıl aradan sonra geldi ve seri tamamlandı.
image

16 Beğeni

22 Beğeni

17 Beğeni

https://www.instagram.com/p/DMxNx_6IyFp/?igsh=MTFyeGpjNzM3dmY5eQ==

22 Beğeni

Temmuz ayında okuduğum kitaplardan oldukça memnun kaldım. :blush:

24 Beğeni

19 Beğeni

13 Beğeni

1000k da varmisiniz?
Yeni ortaçağ ile ilgili bir yorum atarsanız okuyan birinin gözünden merak ettim biraz…

3 Beğeni

Ağustos’un kalanında benden başka kitap gelmez, bakalım Eylül için daha fazlasını sıkıştırabilecek miyim :slight_smile: .

24 Beğeni

20 Beğeni

Hemen hemen aynısı. Oathbringer 2. cilt yerine 1. cilt benim okuduğum ki o da geçen aydan sarktı aslında. Ayın sonunu fasiküller ile geçiştirdim.

15 Beğeni

İkinci cilte daha çok vaktin var nasıl olsa, 4’ün etkinliğini 15 Ekim’e erteledik :grinning_face_with_smiling_eyes: . Eylülde yakalarsın tekrar tempoyu.

Bam güm fantastik giriyoruz, yoruluyoruz sonra başka kitaplara enerji kalmıyor :joy: .

3 Beğeni

Benim elim kaşınmaya başladı. :slight_smile:

2 Beğeni

Ardıç ağcının altında henüz bitmedi ama yetiştiririm gibi. Bu arada bir ayda bu kadar kitap bitirmek uzun zamandır yapamadığım bir şeydi. İki ayda bir kitaba kadar düşmüştüm :(((

24 Beğeni

Sahalara bir döndün pir döndün maşallah. :nazar_amulet:

3 Beğeni

Yok be nerede eski ben nerede şimdiki ben. Zorluyorum biraz kendimi.

Bu bitince senle okuyalım bir tane. Ne dersin? Belki o zaman eski günler gibi hissederiz. :slight_smile:

3 Beğeni

Bu ay sağlık sorunum, iş temposu, bir dizi felaketler silsilesi bir araya gelince bu kadar okuyabildim.

22 Beğeni

26 Beğeni

Harika olur. Ne zaman istersen. :slight_smile:

2 Beğeni