Bu ay okuduklarımdan aşırı keyif aldım.
Bu ayın favorisi “Almanca Dersi”
Hepsi güzeldi tabii ki, Malazan yolculuğum uzun ve keyifliydi. Sonunda yaşanan acı olayı ise unutamadım hâlâ, neyse.
Detaylar:
https://www.instagram.com/p/DOBAKCqCOjt/?igsh=OWQ1bjJoMzVqaHZw
Uzun zamandır okuma hızım düşmüştü. Bu hesabı okuma hızımı artırmak amacıyla açtım. Kısa zamanda hesabın da etkisiyle okuma hızım artmaya başladı. İstediğim seviyeye gelmese de yine de olumlu bir gelişme oldu. Bu ay, 7 tane kitabı okurken 1 tane kitabı da dinledim. Toplamda 8 kitap bitirmiş oldum.
Bu ay kitap seçimlerim de iyiydi. Martin Eden dışındaki kitapları ilk kez okudum, okuduklarımdan çoğunlukla da memnun kaldım.
Umarım eylül ayı daha verimli geçer.
Ağustos Ayında Okuduklarım
- Michael Ende-Momo
- Joseph Conrad-Karanlığın Yüreği
- Oscar Wilde-Ciddi Olmanın Önemi
- Mihail Bulgakov-Köpek Kalbi
- Jack London-Martin Eden
- Platon-Protagoras
- Orhan Duru-Ağır İşçiler
Ağustos Ayında Dinlediklerim:
- Selçuk Aydemir-Mahalleden Arkadaşlar
Kitap incelemelerimi paylaştığım platform: https://www.instagram.com/martinedenyolu?igsh=MWs0NDRqOWUwN200cA%3D%3D&utm_source=qr
Uygulama adı nedir acaba?
Bookself your virtual library
Ekim’de Savaş Ritmi okumadan önce kenarda kalan diğer cosmere hikayelerini de bitireyim dedim. Sınırsız Arcanum’un yarısını zaten daha önce okumuşumdur, kalanını da bu ay bitti. İçinde çok beğendiğim 2-3 novella var, diğerleri sıradan sayılır.
Şafakparesi’ni çok beğendim. Beyaz Kum’un 2. ve 3. cildini de okudum ancak maalesef pek tatmin etmedi. Umarım Sanderson’ın daha önce bir ara belirttiği gibi ileride bu dünyayı roman olarak tekrar ziyaret edebiliriz.
Diskdünya epeydir okuyamıyordum, özlemişim. Son Kıta 4/5 puan, ama acayip komik bir kitaptı
.
Bu ara iyi gidiyorsun. Sakın vitesi düşürme.
Boşluk buldum elime kitap almaya çalışıyorum bu aralar, Ekim’i de böyle geçiririz umarım
.
Bu ay gerçekten kendimi aştım. Gregor serisi bana çocuksu geldiği icin diğer 4 kitabı aşırı hızlı sadece bakmak için okudum. O yüzden buraya eklemedim. Polisiye kitaplarını da tavsiye ediyorum.
Elinize sağlık, görseller çok güzel olmuş.
Çok teşekkür ederim. ![]()
Kış geliyor …..hissedebiliyoruz bakınca.
Havalar birden soğudu.
![]()
Bizi keklemiyorsun değil mi? ![]()