Forum Üyelerinin Aylık Okuduğu Kitaplar

:slight_smile:
İnce kitap basmıyorlar ben ne yapayım.

Modern klasikler, kısa klasikler, turuncu klasikler… 30-40 sayfalık kitaplardan basmaya devam etselerr. 27 de okurum 37 de… :slight_smile:

5 Beğeni

A. Machen - Üç Sahtekar

J. Nesbo - Şeytan Yıldızı

A. Gide - Kadınlar Okulu

R. Bennett - Merdivenler Kenti

14 Beğeni

Ekim ayına güzel başlamıştım ama sonrasında özel hayattaki bazı sıkıntılar tadımı kaçırınca okumaya odaklanamadım. Savaş ritmini bitiririm diyordum, 10-15 gündür elime alamadım sanırım. Kafamı toparlayabilirsem iyice kitaplara gömülesim var, sonraki aylar biraz da el mahkum olarak okuma için bol vakitli aylarım olacak gibi.

Carpe Jugulum bana çok tat vermese de cadılar alt serisine güzel bir kapanış oldu. Petro-Kıyamet’i epey beğendim.

29 Beğeni

Ekim ayı okumalarım. Jane Eyre’yi ikinci kez okuyuşum, yine çok beğendim. Wendigo’nun tekinsizlik hissini sevdim. Ligotti’nin öykülerinin çoğunu da beğendim. :blush:

30 Beğeni

Oathbringer sonrası Şafarkparesi’ni okudum. Savaş Ritmi 1. cilde başladım ama bir türlü son 150 sayfayı okuma fırsatım olmadı yoğunluktan dolayı. Arada İthaki’den çıkan son iki tek atımlık mangaları okudum.

Kalan 2 ayda Savaş Ritmi 2. cilt ile Shogun 2. cildi okuyarak seneyi tamamlayabilirsem iyidir.

22 Beğeni

25 Beğeni

Puslu Kıtalar Atlası en sevdiğim Türk romanıdır :slight_smile:

4 Beğeni

Ekim ayında okuduklarım :books: Kısaca bahsetmeye çalışırken kendimi tutamadım ve uzun bir video oldu. :slight_smile:

19 Beğeni

19 Beğeni

Bu ay pek verimsiz geçti :face_with_diagonal_mouth:

22 Beğeni

19 Beğeni

8 ay önce başlayan FırtınaIşığı Arşivi maratonunu bu ay sonu itibariyle tamamlamış oldum. Bu aralıkta Akılçelen 5. kitabı çıkaramadı :confused:

16 Beğeni

Kitabım ile ilgili mail atarken 5. kitabı sormuştum, verdikleri cevap bu.

9 Beğeni

Ben 8-9 senenin sonunda Kozmer evrenine sil baştan yeniden başlıyorum.

Sissoylu 2 çağ kitaplarını okumaya başlamadan FIA 5’de çıkar diye umut ediyorum.

Çevrilmeyenlerin de çevirileceğini düşünerek, bu kez okurken şöyle bir sıralama izleme planım var.

Hayırlısı. :slight_smile:

Özet
  1. Sissoylu 1 . Çağ (S1-S2-S3)
  2. Elantris
  3. Savaşkıran
  4. Kralların Yolu (Fırtınaışığı 1)
  5. Parlayan Sözler (Fırtınaışığı 2)
  6. Edgadancer (Sınırsız Arcanum içinde)
  7. Oathbringer (Fırtınaışığı 3)
  8. Kanun Alaşımı (Sissoylu 2. Çağ 1)
  9. Benliğin Gölgeleri (Sissoylu 2. Çağ 2)
  10. Matem Bantları (Sissoylu 2. Çağ 3)
  11. Gizli Tarih (Sınırsız Arcanum içinde)
  12. Şafakparesi (Novella)
  13. Savaş Ritimleri (Fırtınaışığı 4)
  14. Fırtınaışığı Arşivi 5. Kitap
  15. Kayıp Metal (Sissoylu 2. Çağ 4)
  16. Zümrüt Deniz’in Tress’i
  17. Yumi and the Nightmare Painter (Yumi ve Kabus Ressamı)
  18. Güneşli Adam (The Sunlit Man)
11 Beğeni

Güzel sıralama ama Kayıp Metali okumak için araya o kadar kitap almanıza gerek yok diye düşünüyorum. 3. Kitaptan sonra direkt okuyabilirsiniz şahsi fikrim.

2 Beğeni

Tahmin ediyorduk ama yine de üzdü :grinning_face_with_smiling_eyes: .

@Gelu etkinliğe gel, yorum bırak :grinning_face_with_smiling_eyes: Bende 4. kısımı bitirdim birazdan etkinlik başlığına yazarım. Bir aksilik olmazsa bu haftasonu kitabı da komple tamamlarım diye düşünüyorum.

Bu ay benim de Savaş Ritmi ile geçti. Harici bir kitaba ayıracak vakit olmadı.

5 Beğeni

Kayıp Metali bir üste al, liste fena değil.

Bu arada bu listeye dahil olmayan Sınırsız Arcanum hikayelerini de okuyacaksındır herhalde, yazmamışsın ama. İmparatorun Ruhu gibi.

3 Beğeni

17 Beğeni

20 Beğeni

Daha çok zaman lazım. Scalziler eğlenceliydi ama ayın ve sanırım yılın en iyisi şimdilik Beyond Redemption. Kadim Kanunlar’ın kurgusu güzel olsa nasıl olurdu sorusuna yanıt gibi kitap.

21 Beğeni