Forum Üyelerinin Aylık Okuduğu Kitaplar

:slight_smile:
İnce kitap basmıyorlar ben ne yapayım.

Modern klasikler, kısa klasikler, turuncu klasikler… 30-40 sayfalık kitaplardan basmaya devam etselerr. 27 de okurum 37 de… :slight_smile:

4 Beğeni

A. Machen - Üç Sahtekar

J. Nesbo - Şeytan Yıldızı

A. Gide - Kadınlar Okulu

R. Bennett - Merdivenler Kenti

13 Beğeni

Ekim ayına güzel başlamıştım ama sonrasında özel hayattaki bazı sıkıntılar tadımı kaçırınca okumaya odaklanamadım. Savaş ritmini bitiririm diyordum, 10-15 gündür elime alamadım sanırım. Kafamı toparlayabilirsem iyice kitaplara gömülesim var, sonraki aylar biraz da el mahkum olarak okuma için bol vakitli aylarım olacak gibi.

Carpe Jugulum bana çok tat vermese de cadılar alt serisine güzel bir kapanış oldu. Petro-Kıyamet’i epey beğendim.

26 Beğeni

Ekim ayı okumalarım. Jane Eyre’yi ikinci kez okuyuşum, yine çok beğendim. Wendigo’nun tekinsizlik hissini sevdim. Ligotti’nin öykülerinin çoğunu da beğendim. :blush:

25 Beğeni

Oathbringer sonrası Şafarkparesi’ni okudum. Savaş Ritmi 1. cilde başladım ama bir türlü son 150 sayfayı okuma fırsatım olmadı yoğunluktan dolayı. Arada İthaki’den çıkan son iki tek atımlık mangaları okudum.

Kalan 2 ayda Savaş Ritmi 2. cilt ile Shogun 2. cildi okuyarak seneyi tamamlayabilirsem iyidir.

18 Beğeni

18 Beğeni