Forum Üyelerinin Aylık Okuduğu Kitaplar

Ottomania ile ilgili birazcık yorum yapabilme şansınız var mı ?

Temmuz ayında 11 kitap okumuşum.

image

Ağustos ayında 8 kitap bitirmişim. 2 tanesini okudum, 6 tanesini ise sesli kitap olarak bitirdim.

image

26 Beğeni

Sendrom nasıldı acaba ufak bir yorum yapar mısınız? Tekil kitap değildi sanırım, İthaki de satmadı diye devam etmiyor galiba.

2 tane daha devam kitabı olması lazım. Kitabın bilim kurgu ve komedi yönü çok iyiydi. Polisiye kısmı ise idare ederdi. Yazarın diğer kitaplarını okuma isteği uyandırdı bende.

1 Beğeni

29 Beğeni

1 adet gönderi şu konuya taşındı: Hangi Kitabı Okuyorsunuz?

Bu gidişle ne okuyacağıma karar veremeyeceğim, oturup öyle uzaktan bakacağım kitaplara. O kadar fazla okumak istediğim kitap var ki, gittikçe de artıyor liste sizler sayesinde. @alper de Sütçü’yü övmüştü, sanırım bir dahaki alışverişte onu da ekleyeceğim. Peki Tuhaf Hava konusundaki fikriniz nedir? :frowning:

1 Beğeni

Tabi ki, bilimkurguyla kültürel motiflerin birleştiği,akıcı bir eser. Sadece yazarın diline alışmakta biraz zorlandım, alıştıktan sonra su gibi aktı. Sonu biraz soru işaretleriyle bitsede tavsiye ederim :slightly_smiling_face:

Hill’in Şeytan ve İtfaiyeci eserlerine nazaran daha başarılı buldum Tuhaf Hava’yı. Öykülerin her biri iyi, özellikle son öykü :ok_hand:
Rahatlıkla tavsiye ederim,listenize ekleyin. Pişman olmazsınız :pray: @Okuryorum

4 Beğeni

Bu hangi program? Hoşuma gitti. Ya da hangi site, Söyler misiniz?

1000Kitap uygulaması sanırım.

1000kitap uygulaması. Uygulamasını ya da sitesi üzerinden kullanabilirsiniz.

24 Beğeni

…:: EYLÜL ’20 ::…

• John Wyndham - Krizalitler
  • Tim Powers - Anubis Kapıları
  • Dana Mackenzie - 24 Denklemde Matematiğin Hikayesi
  • Best Of Arthur C. Clarke (1956-1972) - A Meeting With Medusa
  • Lee Cheshire - Sanatın Önemli Anları
  • Jeff VanderMeer - Yok Oluş
  • Ernst Gombrich - Gölgeler
21 Beğeni

BU kadar kitabı bir ayda nasıl okudun. İnanılır gibi değil. Hiç gezmiyormusun.

1 Beğeni

Hepimizin okuma hızı/süreci farklı.
Okuduğum kitaplar/kitap sayısı günlük faaliyetlerimi etkilemiyor. Ona göre planlama yapıyorum.

9 Beğeni

Ben Daha fazla okuyorum. Aynı zamanda çalışıyorum, aynı zamanda evde çalışıyorum, aynı zamanda geziyorum ve misafirlerimde oluyor. Zaman buldukça kitap okumak degil de okuma zamanı belirlemek çok mühim . Çok güzel kitaplar. Okumalariniz bol olsun.

12 Beğeni

Bende her boş vaktimde neredeyse kitap okurum. Ama ayda 4 kitabı geçemem. Demek yavaş okuyorum.

32 adet gönderi şu konuya taşındı: Tartışma Köşesi

Geçen ayı bir kitap ile kapatmıştım. Neyse ki bu ay toparladım biraz. İşte okuduklarım;

• Solaris / Stanislaw Lem
  • Nefes / Ted Chiang
  • Ütopya / Thomas More
  • Yerdeniz Büyücüsü /Ursula K. Le Guin
  • İllet / Serdar Yıldız
  • Gezegen Serisi 2 Kuşku Gezegeni / Stanley G. Weinbaum

Aralarından en çok Nefes adlı öykü kitabını beğendim. Benim için hayalkırıklığı olan bir kitap varsa o da Solaris oldu ne yazık ki. İllet ise hiç beklemediğim bir şekilde akıcı bulduğum bir kitap oldu. Diğer kitapları da ne çok beğendim ne de beğenmemezlik yaptım.

Gelecek ayda görüşmek üzere :slight_smile:

29 Beğeni

Bu ay böyle geçti. Bir daha bu kadar okuyabilir miyim bilmiyorum ama bu ay bayağı verimli bir okuma yaptığımı düşünüyorum.

27 Beğeni