Ottomania ile ilgili birazcık yorum yapabilme şansınız var mı ?
Temmuz ayında 11 kitap okumuşum.
Ağustos ayında 8 kitap bitirmişim. 2 tanesini okudum, 6 tanesini ise sesli kitap olarak bitirdim.
Sendrom nasıldı acaba ufak bir yorum yapar mısınız? Tekil kitap değildi sanırım, İthaki de satmadı diye devam etmiyor galiba.
2 tane daha devam kitabı olması lazım. Kitabın bilim kurgu ve komedi yönü çok iyiydi. Polisiye kısmı ise idare ederdi. Yazarın diğer kitaplarını okuma isteği uyandırdı bende.
Bu gidişle ne okuyacağıma karar veremeyeceğim, oturup öyle uzaktan bakacağım kitaplara. O kadar fazla okumak istediğim kitap var ki, gittikçe de artıyor liste sizler sayesinde. @alper de Sütçü’yü övmüştü, sanırım bir dahaki alışverişte onu da ekleyeceğim. Peki Tuhaf Hava konusundaki fikriniz nedir?
Tabi ki, bilimkurguyla kültürel motiflerin birleştiği,akıcı bir eser. Sadece yazarın diline alışmakta biraz zorlandım, alıştıktan sonra su gibi aktı. Sonu biraz soru işaretleriyle bitsede tavsiye ederim
Hill’in Şeytan ve İtfaiyeci eserlerine nazaran daha başarılı buldum Tuhaf Hava’yı. Öykülerin her biri iyi, özellikle son öykü
Rahatlıkla tavsiye ederim,listenize ekleyin. Pişman olmazsınız @Okuryorum
Bu hangi program? Hoşuma gitti. Ya da hangi site, Söyler misiniz?
1000Kitap uygulaması sanırım.
1000kitap uygulaması. Uygulamasını ya da sitesi üzerinden kullanabilirsiniz.
…:: EYLÜL ’20 ::…
- John Wyndham - Krizalitler
- Tim Powers - Anubis Kapıları
- Dana Mackenzie - 24 Denklemde Matematiğin Hikayesi
- Best Of Arthur C. Clarke (1956-1972) - A Meeting With Medusa
- Lee Cheshire - Sanatın Önemli Anları
- Jeff VanderMeer - Yok Oluş
- Ernst Gombrich - Gölgeler
BU kadar kitabı bir ayda nasıl okudun. İnanılır gibi değil. Hiç gezmiyormusun.
Hepimizin okuma hızı/süreci farklı.
Okuduğum kitaplar/kitap sayısı günlük faaliyetlerimi etkilemiyor. Ona göre planlama yapıyorum.
Ben Daha fazla okuyorum. Aynı zamanda çalışıyorum, aynı zamanda evde çalışıyorum, aynı zamanda geziyorum ve misafirlerimde oluyor. Zaman buldukça kitap okumak degil de okuma zamanı belirlemek çok mühim . Çok güzel kitaplar. Okumalariniz bol olsun.
Bende her boş vaktimde neredeyse kitap okurum. Ama ayda 4 kitabı geçemem. Demek yavaş okuyorum.
Geçen ayı bir kitap ile kapatmıştım. Neyse ki bu ay toparladım biraz. İşte okuduklarım;
- Solaris / Stanislaw Lem
- Nefes / Ted Chiang
- Ütopya / Thomas More
- Yerdeniz Büyücüsü /Ursula K. Le Guin
- İllet / Serdar Yıldız
- Gezegen Serisi 2 Kuşku Gezegeni / Stanley G. Weinbaum
Aralarından en çok Nefes adlı öykü kitabını beğendim. Benim için hayalkırıklığı olan bir kitap varsa o da Solaris oldu ne yazık ki. İllet ise hiç beklemediğim bir şekilde akıcı bulduğum bir kitap oldu. Diğer kitapları da ne çok beğendim ne de beğenmemezlik yaptım.
Gelecek ayda görüşmek üzere