Teşekkür ederim.
Mina’yı çoğaltmaya devam o zaman, elli bin atacağım ama korkuyorum.
Yüksek girilirse belli bir seviyeye gelmesi mi beklenmeli yoksa tatmin edici bir kâr oluştuğunda çıkmak mı lazım.
Birde 39 dan almaya başlamıştım, tekrar buralara döner mi, görünüşe göre büyük bir şey olmadıkça geriye dönmüyor gibi.
Ben tl fiyatlarını bilmem, hep dolar bakıyorum. 5 gün önce 4 dolarken 50 binim olsa düşünmeden basardım ama şimdi 5 doları geçti o yüzden bir şey diyemem.
Para basarken riski düşürmek için kademeli giriş yapabilirsin. Yani mesela 20k alırsın önce, sonra düşerse 10k daha, 10k daha… diye devam edersin. Aynısı Yükseliş için de geçerli. Böyle yap demiyorum kesinlikle, tercih senin.
Valla projeli, wp dokümanı dolu dolu olan coinleri beklemekten bıktım. Gidip 50 dolar kishu’ya attım. Ben de artık shitçiyim. Milyarder olunca herkese benden çay.
Zaten ben hep 50 dolarlık alıyorum.
Şansın bol olsun hocam. Musk’ın Gamestop olayında millet 100-200 dolarla milyoner oldu, sen neden olmayasın?
Tüyo verdiğim herkesin kazanırken benim batmam ):
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş Emrecim. İkimiz de aynı durumdayız, merak etme yalnız değilsin.
Keşke daha fazla alsaydım %50 vermiş bile. Fazla bakmamalıyım borsaya.
Sizce yatırım tekniklerini öğrenecek ve az bir parayla yatırım yapmaya başlayacak biri, borsaya mı girmeli kriptoya mı
Metaverse olayını tam olarak kavrayamadım. Var mı bilgisi olan?
Teşekkür ederim hocam.
Metamask ETH cüzdanınızın adresi ile katıldığınız bu airdropta yakında büyük borsalarda listelenecek olan NFTSea coin dağıtılıyor. Çıkanlara 100er adet berilecek. Tanesinin 100 dolar olması öngörülüyormuş. 4 saat kadar bir süre kaldı. Ben katıldım, sizlerin de bilgisi olsun.
Geç kaldım (20krktr)
Hala devam ediyor. Çekilişten çıkmasa da her davet ettiğiniz kişi sayesinde 10 adet kazanıyorsunuz. Uğraşmak gerekiyor biraz tabi.
Farmers World NFT oyununa varımı yoğumu bastım. Çok güzel oranlar vardı, dedim deneyeyim şansımı. Arkadaşların yazdığı bot da var, 7*24 çalışıyor. Bakalım, 1 aya ak koyun kara koyun çıkar.
1 haftada yatırdığım kadar kazandım. Şans faktörü de çok önemli tabii, 45 cent ile girmiştim, 1 haftada WAXP 82 cent e yükseldi. Yıllardır kriptodayım, ilk defa kazandım.
Coinlere dağıtacak kadar paran olması gerekiyor. WAXP’ı bende izleme listeme almıştım ama yatıracak para kalmadığı için kaçtı. Bu şekilde çok kaçırıyorum ama daha ne kadar parçalayacağım bilmiyorum.
Ben de MANA, SAND, ENJ’e koymuştum. Çok güzel getirisi oldu ama tabii küçük miktarlarla yatırım yaptığım için öyle çok yüksek kazançlar değil benimkisi. 3 aylık burs param ile girip kaybettiğim miktarın üstüne biraz da kazanç koydu. Şimdilik devam bakalım bu NFT, Metaverse çılgınlığı bitecek mi devam mı edecek göreceğiz.
Birkaç NFT’ye yatırım yaptım. Bakalım, ya 5-6 ay sonra sağlam param olacak ya da o para çöpe gidecek.
Yakın zamanda bitmez ama birkaç yıl sonra ne olur kestirmek güç.
Oyunlardan topladığım 4000 waxp 98 den satınca kendimi hayatımın en büyük yatırımcısı gibi hissettim