Bu görüşlerin 2023 yılı Türkiyesin ’ de mecliste temsil edilecek olması korkunç aslında.
Okuduğum onca bilimkurgu kitapları arasında bundan daha felaket bir senorya görmedim. 14 Mayıs, Türkiye için yok olmanın ya da tüm bu saçmalılara son vermenin tarihidir. Umut ediyorum ki bunlar kazanmasın.
Demokrasi neden gelişmemiş ülkelerde intihardır sorusunun cevabı;
20 yılda 9 kere imar affını çıkaran bizzat kendisi. Kaderin cilvesi; depremden hemen önce yine imar affını meclise getirmek üzereydiler, deprem olunca gündemden çıkardılar.
Kendisinden başka kimsenin imar affı falan dediği yok fakat mitinglerde “Chp ne diyor? Mimar affı getireceğiz diyor. İmar affı cinayettir. Biz imar affına karşıyıııız.” dediğinde sokaktaki dayılar “chp imar affı getirecekmiş” demeye başlayacak mı? Evet başlayacak.
Demokrasi böyle bir şey değil ya. Biz buna demokrasi diyerek kendi kendimizi kandırıyoruz.
İç savaşa doğru gidiyoruz. Şimdiden bunları söyleyen meclise girdiğinde neleri değiştirir kim bilir. Kadına uygun meslek ne? Düzeltiyorum kadının fitratına
Dinden soğudum, tiksiniyorum bunlardan.
Yobaz yığını… (20 krk)
Siyaseti hiç sevmem ve bir politik görüşüm falan yok ama bunları gördükçe aptal yerine koyulduğum bir tiyatro izliyormuş gibi hissediyorum.
Bu tür şeyleri gördükçe sizin gibi ben de dinden soğudukça soğuyorum. En sonunda tırlatacağım…
Seçim Güvenliği Platformu olan TÜRKİYE GÖNÜLLÜLERİ linkini ekliyorum. Türkiye Gönüllüleri Kayıt Formu
Gerçekten şaka gibi. Diğer her şeyi geçelim, bu iktidar (aslında bu zihniyet) ülkede büyük bir algı imparatorluğu yarattı. Kendi yaptıkları her şeyi chp yapıyormuş algısı yaratıyorlar ve toplumun büyük bir çoğunluğu bunun gerçekten onların dediği gibi olduğuna inanıyor.
Yorumları okuyorum, forumda aktif arkadaşlarla aynı düşüncede olduğumuzu görmek sevindiriyor.
Hitler’in propaganda bakanı Gobbels’in propaganda taktikleri olarak paylaşılan şöyle bir metin var.

Meclis, hükümet, yargı ve medyayı ele geçirdikten sonra bunları uygulayarak kendi gerçekliğinizi yaratabiliyorsunuz. Kamu bankaları ile finanse edebiliyorsunuz. Kamu ihaleleri ve yap-işlet-devret ile kendi imparatorluğunuzu kurabiliyorsunuz.
Gelişmiş ülkelerde 1 kişinin veya grubun meclis, hükümet ve yargıyı ele geçirmesi neredeyse imkansız.
ABD’de devlet başkanı parti başkanı bile değil. 2 tane meclis var, üstüne valileri halk seçiyor, yargıçları halk seçiyor, başkan kongreden onay almadan büyük elçi bile atayamıyor vs.
Acayip bir denge-denetleme mekanizması var.
Trump gibi bir deli gelse bile tüm yapabileceği 8 yıl yani 2 dönem başkanlık. Sonra çekip gitmek zorunda.
Bizim gibi ülkelerde bu denge denetleme mekanizması neredeyse hiç yok.
Cem Yılmaz cuk oturmuş yalnız. Pankart yapıp her yere asmak lazım bu sözü.
Bütün maddeler uyuyor üstat.
Cumhur ittifakının oyu tüm anketlerde ortalama %40 civarı çıkıyor. Ülkede 60 milyon seçmen var yani Cumhur ittifakına oy verecek olan ortalama 24 milyon kişi mevcut.
Bunların yarısı kadın olsa, kendi kişilik haklarından vazgeçen, erkeklerden daha aşağı bir konumda olmaktan gayet memnum olan, tecavüze uğramayı, sokak ortasında öldürülmeyi, dayak yemeyi hiç sorun etmeyen tam 12 milyon kadın eder. Yunanistan, İsveç, Finlandiya, Danimarka gibi ülkelerin nüfuslarından fazla.
Türk halkının bağnazlığı ve cehaleti her zamanki gibi çok hafife alınıyor. Sosyal medyada pazularını sıkan kadınların olduğu we can do it girl power görselleri paylaşmak ideoloji mastürbasyonundan öteye gitmiyor.
O kadar nadir ki sadece seçim öncesi bulunuyor ![]()
![]()
1-2 haftaya trakyada doğalgaz ve güneydoğuda petrol bulundu haberleri çıkar.
Eskişehir’de de dünyanın en büyük altın rezervi bulunur.
Seçim: yaklaşır
Madenler:

Sanırım kendisi de Eskişehir’den aday gösterilmiş
. Aday gösterildikten hemen sonra bulunması ilahi bir işaret değil de nedir. Maşallah maşallah.
Babala tanıtımını izledim bu milletin sözde soru cümlesi ile karşısındakileri eleştirmesi yada onlara laf söylemesi kadar boş bir şey yok.Oraya soru sormaya gidip onu becerememek seçmenin seviyesini gösteriyor muhalif yada iktidar fark etmiyor.Hakkını vermek gerek bazılarının soru sormuşlar :Gözlüklü gencin öğretmenlerin sigortası sorusu buna örnek verilebilir.
Not eleştirye karşı değilim ama soru sormaya gidip sözde soru cümlesiyle eleştiri yapmak aptallık geliyor bana.
Çok üzücü. Acilen bu restorasyon işleri için bir kanun çıkarılmalı ve 2-3 üniversiteden proje onayı almadan restorasyon yapılamamalı.
Sesli güldüm kusurabakmayin ![]()
ama sizinle alakası yok. Mevcut hükümet ile bilim yanyana pek oturup anlaşamıyorlar ya o sebeple ![]()