Umuyorum ki FB camiası kendi hatalarına ve eksiklerine odaklanmak yerine GS’ya laf atmakla uğraşmaya devam eder de önümüzdeki yılda daha kolay bir şampiyonluk kazanırız.
GG. WP.
Tam karakterinin takımını bulmuşsun ha hiç şaşırtmadı
Gurur duyarım. Sportmen bir insanımdır.
Yalnız senin sözünü ben de senin için söyleyebilirim. Biraz ağır oldu ama neyse…
Ben de gurur duyarım ne demek…
Hatta Allah sizin yaşadıklarınızı bize yaşatmayı nasip etmesin. Öyle bir büyüklük Gs ninki ben istemem.
Yinede merak ederim hep, inşallah bir gün sahada bir bıçak çekilir veya takım otobüsü filan kurşunlanır da o zamanda bir nasıl şampiyon olunduğunu görürüz. Çok lazım bu tip dersler bize biz beceremiyoruz camia olarak.
Kulüp olarak GS’den pek hoşlanmıyorum ama GS taraftarına GS yönetimi üzerinden kötü bir şey söylenmesi hoşuma gitmiyor.
GS yönetiminin yanak okşatması tanıdığım, arkadaşım olan GS taraftarının da kızdığı bir olaydı.
Ruhları bir abi be…Bir onlar mı lütfen.
Ama işte tüm tarafları bağlamaz bu, FB’yi bilmem ama örneğin Demirören üzerinden biz BJK taraftarına da bir şeyler söyleyen çıkacaktır.
Fenerbahçe camiası olarak sizin işiniz daha çok tarla sürmek falan. CAS davaları falan var uzak olmayan geçmişte. Hani bir başkanınız vardı şike yaptıysam takım için yaptım diyen. Telefon konuşmaları yayınlanan.
O değil de bir takımın şampiyon olduğu gece tebrik etmek yerine provoke etmeye uğraşmak, sağa sola çamur atmaya girişmek daha çok senin karakterini ve sportmenliğini gösteriyor bence.
Boş ver herkes neyin ne olduğunu biliyor…
Gündemi kapattırmayalım yine…
Zaten futbol forum içerisinde dönmese daha iyi.
Forumun futbol kanalı var, 2-3 kişiyiz ama orada bol bol kavga ediyoruz.
Allah bana seninle aynı karakteride nasip etmesin
Ben gururla durumu taşırım…
Allah sana gönlünce, gönlündekini versin.
Hepimize abi… Bizim dışımızdaki arkadaşlar dahil. Amin…
Ne garip bir oyun şu futbol. En aklı başında insanı bile zıvanadan çıkarabiliyor.
Bu laf cımbızlamak olmuş.
CAS vs. diyenler, uefa müfettişinin hangi şartlarda nasıl bilgilendirildiğini iyi izlesin:
Bugün şike vs. diyenler ergenekon söz konusu olduğunda farklı yorumlar yapıyorlar. Kazanın doğurduğuna inanıyorlar ama öldüğüne inanmıyorlar. Ülkece ustası olduğumuz bir konu: işine geldiği gibi konuşmak.
Ben böyle hep farklı farklı takımların şampiyon olmasını istiyorum. Sebebi de tamamen çocuklar.
Biraz galatasaraylı, biraz fenerli, biraz beşiktaşlı, biraz trabzonlu çocuklar sevinsin. Arada Anadolu takımları da şampiyon olsun ki anadoluki kulüplerini tutan çocukların da şampiyonluk umudu olsun.