Yalancı psikolog, çakma yazar gazzedeki katliam hakkında saçmalayınca Everest mecbur açıklama yapmış. İlişiği kesmişler galiba.
https://x.com/EverestKitap/status/1796151299940962795?t=fx-ROHMJZF9MrB6dF05i5w&s=19
Yalancı psikolog, çakma yazar gazzedeki katliam hakkında saçmalayınca Everest mecbur açıklama yapmış. İlişiği kesmişler galiba.
https://x.com/EverestKitap/status/1796151299940962795?t=fx-ROHMJZF9MrB6dF05i5w&s=19
Açıklamada yazarın adı yok ama bu tepkiye karşı koyamazlar. Umarım kesmişlerdir ilişiği.
İki sene sonra başka yayınevinde boy gösterir tabii ki.
https://x.com/ZaferPartisi38/status/1796080581844816223
Ruanda’da zulme uğrayan Ruandalı kardeşlerimizin başımızın üstünde yeri vardır.
İngiltere’deki sığınmacıların Ruanda aktarmalı Türkiye’ye kilitlenme operasyonunda son aşamaya gelinmiş demek ki.
“…ama arkadaşlar iyidir.”
Ahmet Uğurlu öldü. Toprağı bol olsun.
Bizim anonim ve milliyetçi hesaplar sokaktaki kedi, köpeğe ses çıkardığı kadar Ruanda ve PYD olaylarına yangın çıkaracak mı?
Bu Akilah ön adına sahip olduğunu iddia eden abla bilmem ne psikolojisinden yüksek lisansa başladı diye kendine psikolog diyen ve wattpad tadında romanlar yazan günümüz fason yazarlarından olduğu için dediklerini pek de dikkate almamıştım başta ama şöyle bişey yazmış: “İsrail’i anlayabiliyorum. Kendi çocuğuma el uzatanın kafasını koparırım.”
Evet abla, o yüzden katilleri mağdurların ellerine bırakmıyorlar zaten. Linç ruhuyla, kinle, intikamla adalet sağlanamaz çünkü. Senin dediğin mantıkla İsrail ve Filistin’in bir taraf yok olana kadar savaşması lazım.
Bombalanacak yerlere çocuklarını götüren filistinli babalar hikayesi de, yani bi insan gözüyle görmeden böyle bir duyumu nasıl dile getirebiliyor olacak iş değil. Velev ki böyle bir şey yaşandı münferit olaydan genellemeyi kahvedeki dayılar da yapıyor, sen bi de yazarsın sözde. Böyle insanları kim meşhur ediyor, kim bu vasatlara prim veriyor ben anlamamak… Ben insanımızı çözememek…
Bütün bunların üstüne bir de tüy diker gibi bizim adımız Sarızeybek diye saçmalamaya devam etmiş. Tabi canım. Beyaz yakaya kitap basarken Akide Şekeri Kohen, Filistine sallarken Azra Sarızeybek. Duruma göre isim değiştiriyor bukelamun gibi durduramıyoruz.
Özellikle benim yaşımdakilerin gençlik ve eğitim kitaplarıyla tanıdığı Cumhuriyet yazarı Erdal Atabek vefat etmiş.
Okuduğum ilk kurgu dışı yazardı. İlk imzamı da ondan almıştım. Ortaokul yıllarımda elimden düşmezdi. Onun da toprağı bol olsun.
29 Ekim’ de ‘‘hatıra’’ olsun diye 100 milyon adet basılan 5 tl lik bozuk paralar çok beğenildiği için tamamen tedavüle sokalım da halk sevinsin demişler! Yeni müjdeler de yolda galiba.
Yetmez! 10 sene önce 2 tane 1 lira ile tavuk döner yiyordum, aynı mantık ile 50 liralık madeni para çıkması lazım.
3 Temmuz’da açıklanacak enflasyon oranıyla birlikte özel tüketim vergisi (ÖTV) yaklaşık yüzde 20 oranında zamlanacak. Bu durum akaryakıt, alkollü içki ve sigara fiyatlarının da otomatik olarak bu oranda artması anlamına geliyor. Öte yandan trafik sigortasında da zam oranı yüzde 3,5 olarak belirlendi
Bu ülkede namusuyla şerefiyle çalışan insanlara yazık.
Kulaklarım kanıyor. Keko rap yalnız z kuşağını değil bütün memleketi esir aldı.
Siz bunu yazmadan önce az çok ne beklemem gerektiğini tahmin ederek hiç bakmadım bile. Şimdi merakla baktım da maalesef beklediğimden bile daha kötü olmuş. Her şey gibi milli takım marşının da içi boşaltılmış…
Bu Mehmet Şimşek’i hiç sevmiyorum. Yaptıklarını belki samimiyetle ekonomiyi düzeltmek, enflasyonu hafifletmek için yapıyor bilemem. Ama Diyanet’in limuzinli yatlı katlı Hac ziyareti düzenlediği yerde sözde “tasarruf” hareketlerinin sadece yoksul insanlara işlemesini kimse kusura bakmasın kabullenemiyorum. Kardeşim bu tasarruf hareketi bakanlıkların inanılmaz harcamalarını, bakan çocuklarını, milletvekillerini, milletvekillerinin ahraz şımarık çocuklarını niye kapsamıyor? Onlar yine lüksünden taviz vermezken, şatafatlı hayatlarına usülsüzlüklerine aynen devam ederlerken,
yoksul insanlara ekstra yük bindiriliyor. Asgari ücret açlık sınırının altında bu ülkede.