Gündem

Şu an Türkiye - Portekiz maçında inanılmaz rezillikler dönüyor.

1 Beğeni

Her şeyi geçtim de kendi kalemize gol attık :dizzy_face:

3 Beğeni

Messi sini kenarda oturtan rezil olmaya mahkumdur.

2 Beğeni

Şimdiden büyük drama dönüyor. Arda’nın oynamamasının sebebi Montella’nın açıklamasına göre “yorgun” olmasıymış bu arada. Senede 10 maç oynayan adamın ne yorgunluğu varmış anlamadım. Genç bir futbolcu için şüphe uyandırıcı.

1 Beğeni

Yether be baba. ATmayın artık ya.

1 Beğeni
2 Beğeni

Hesap gerçek de mi? 2012 de hangi maç için yazmış acaba. :slight_smile:

2 Beğeni

Gerçek gerçek. Sanırım bir olaydan sonra yazmıştı maçtan sonra değil de. :rofl:

2 Beğeni

Konuyu çok uzatmadan, Arda Güler ile ilgili şunu paylaşayım en son.

2 Beğeni

2012’de Parlementerler Konferansı’nda Suriye’de yaşanan olaylarla ilgili konuşmasında geçiyormuş bu ifade.

2 Beğeni

Sakatlık riski olan oyuncu 3-0 olmuş ve geri dönmeyeceği belli olan maçta hiç oynatılmaz. Hani özrü kabahatinden beter derler ya, o hesap

2 Beğeni

Epeydir konuşulan bir proje, nasıl yapılacak merak ediyorum. Geçen sene fizibilite raporu çıkmıştı ama henüz yayınlamadılar.

Kadıköy-Üsküdar arasını zorlanarak da olsa bir şekilde yapılabilir buluyorum ama Kadıköyden ötesinde şerit düşürecek herhangi bir proje için şüphelerim var. Minibüs yolundan bahsediyoruz.

Pelin hoca umut verici bir isim ve güvenmek istiyorum ama proje için biraz daha şeffaf olunsaydı, bu proje bilgilendirilmeye muhtaç.

Bir de artık İstanbul için kıyılarda doğu-batı ekseninde yatay vapur hatları gelmeli. Yapım maliyeti de düşük olur.

1 Beğeni

6 Beğeni

Veto edilmiş diyorlar ama istisna olması mı veto edilmiş yoksa istisnanın kaldırılması mı veto edilmiş ayrıntısına dikkat etmedim.

1 Beğeni

Bu siteye göz atın lütfen.

1 Beğeni

Neden ısrarla BAY santrafor…

Enes sakatlanmasa hiç bunlar yaşanmazdı.

3 Beğeni
1 Beğeni

Bu iş bitti çoktan. Son 16 garantilendi, hayırlı uğurlu olsun. Hedef artık Avusturya.

1 Beğeni

Ceza alanında çok etkisiz kalıyoruz. Montella inat etmeyip bir santrfor (Cenk-Semih) oyuna alsa pozisyonlar bulacağız.

1 Beğeni

Bolivya eski cumhurbaşkanı Evo Morales, bir darbe girişiminde bulunduğunu duyurdu

Birkaç gün önce de Bolivya Ekonomi Bakanı, yakıt tedarik sorunlarına ilişkin protestoların ortasında, ABD Büyükelçiliği ve diğer bazı diplomatik misyonların Başkan Luis Arce hükümetine karşı ‘yumuşak bir darbe’ hazırladığını söylemişti.

Bolivya’da askeri darbe girişimi, iktidardaki MAS partisi içindeki çekişmeden yararlanan General Juan Jose Zuniga’nın planı.

Başkanlık sarayını ele geçiren Zuniga, kendisini devlet başkanı ilan etti.

Bolivya’da yine doğrudan faşist diktatörlük tehdidi var.

Bolivya Devlet Başkanı Louis Arce, halka ulusal seferberlik ve demokrasiyi savunma çağrısında bulundu.

Zuniga’nın ise muhtemelen ABD ile ilişkisi var.

Bolivya Ekonomi Bakanı da, birkaç gün önce ABD Büyükelçiliği ve diğer bazı diplomatik misyonların Başkan Louis Arce hükümetine karşı ‘yumuşak bir darbe’ hazırladığını söylemişti.

Bu arada, Bolivya’nın dünyanın en büyük lityum rezervlerine sahip olduğunu akılda tutmakta da fayda var.

2 Beğeni