Hakem inanılmaz kötü.
..
20 seneye yakındır gruplardan çıkamayan bir ülke için 6 puanla grup ikinciliğiyle son 16’ya kalmak gayet iyi. Umarım artık komplo teorileri ve Arda draması son bulur. Hayırlı uğurlu olsun.^^
Bolivya sendika konfederasyonu darbeye karşı genel grev ilan etmiş.
Cahil bir toplum istedikleri için KDV geri gelecektir.
Amerikancı darbe püskürtülmüş gibi, darbeciler geri çekilmeye başlamış.
Cenk golü atınca aha dedim Montella forumu takip ediyor.
.
Öldüm öldüm dirildim dün resmen. Son dk golü haritaydı. Hakeme az küfretmedim
Geri kalmış ülkeler olarak kaderimiz bu galiba. Yönetim şeklimiz ya halkçı görünen tiranlar, ya emperyal devletler.
Gerçi Bolivya liderine pislik atmayayım pek bilmiyorum.
Bolivvya da bir süredir anti Amerikancı bir iktidar var.
Bu yeni kalkışma tarihi yanlış hatırlamıyorsam 2019’da yapılan ve tertipçileri arasnda Elon Musk’ un da olduğu lityum darbesi dedikleri , püskürtülen darbenin devamı olarak görülüyor.
Kısaca meselenin özünde Boivya da sosyalist bir hükümet var. Amerikan şirketleri Bolivya’nın madenlerini özellikle de Lityum kaynaklarını kontrol etmek istiyorlar.
EPDK’dan yapılan açıklamada “Elektrik perakende satış fiyatlarında mesken abone grubu için yüzde 38, tarımsal faaliyetler abone grubu için yüzde 30 oranında artış yapılmıştır” denildi.
Avrupa’nın ilk kadın şampiyonu: Rallici Seda Kaçan tarih yazdı
TCR Avrupa Dayanıklılık Şampiyonası’nda takımı TEXACO® Team AMS ile DSG kategorisinde yarışan Seda Kaçan, bitime bir yarış kala şampiyonluğu garantiledi. Kaçan aynı zamanda Avrupa Şampiyonu olan ilk kadın pilot oldu.
Klimayı köklediğim şu günlerde hiç hoşlaşmadığım hareket ama şaşırtmıyor tabi.
Enflasyon ile böyle savaşıyorlar…
Sözde Siyonistler ile ticaret durdurulmuştu, Yemen Silahlı Kuvvetleri ve Irak direnişi yeni vurdukları tankerlerden birisinin Türk tankeri olduğunu söylüyorlar.