Gündem

Hakem inanılmaz kötü.

1 Beğeni

..

1 Beğeni

20 seneye yakındır gruplardan çıkamayan bir ülke için 6 puanla grup ikinciliğiyle son 16’ya kalmak gayet iyi. Umarım artık komplo teorileri ve Arda draması son bulur. Hayırlı uğurlu olsun.^^

2 Beğeni
1 Beğeni

Bolivya sendika konfederasyonu darbeye karşı genel grev ilan etmiş.

1 Beğeni

4 Beğeni

:yum:

2 Beğeni

Cahil bir toplum istedikleri için KDV geri gelecektir.

Amerikancı darbe püskürtülmüş gibi, darbeciler geri çekilmeye başlamış.

https://x.com/RT_com/status/1806080432796246265

3 Beğeni

Cenk golü atınca aha dedim Montella forumu takip ediyor.

2 Beğeni

:grin:.

1 Beğeni

Öldüm öldüm dirildim dün resmen. Son dk golü haritaydı. :ok_hand:Hakeme az küfretmedim :stuck_out_tongue:

2 Beğeni

Geri kalmış ülkeler olarak kaderimiz bu galiba. Yönetim şeklimiz ya halkçı görünen tiranlar, ya emperyal devletler.
Gerçi Bolivya liderine pislik atmayayım pek bilmiyorum.

3 Beğeni

Bolivvya da bir süredir anti Amerikancı bir iktidar var.

Bu yeni kalkışma tarihi yanlış hatırlamıyorsam 2019’da yapılan ve tertipçileri arasnda Elon Musk’ un da olduğu lityum darbesi dedikleri , püskürtülen darbenin devamı olarak görülüyor.

Kısaca meselenin özünde Boivya da sosyalist bir hükümet var. Amerikan şirketleri Bolivya’nın madenlerini özellikle de Lityum kaynaklarını kontrol etmek istiyorlar.

2 Beğeni

EPDK’dan yapılan açıklamada “Elektrik perakende satış fiyatlarında mesken abone grubu için yüzde 38, tarımsal faaliyetler abone grubu için yüzde 30 oranında artış yapılmıştır” denildi.

4 Beğeni

Avrupa’nın ilk kadın şampiyonu: Rallici Seda Kaçan tarih yazdı

TCR Avrupa Dayanıklılık Şampiyonası’nda takımı TEXACO® Team AMS ile DSG kategorisinde yarışan Seda Kaçan, bitime bir yarış kala şampiyonluğu garantiledi. Kaçan aynı zamanda Avrupa Şampiyonu olan ilk kadın pilot oldu.

3 Beğeni

Klimayı köklediğim şu günlerde hiç hoşlaşmadığım hareket ama şaşırtmıyor tabi.

1 Beğeni

Enflasyon ile böyle savaşıyorlar…

1 Beğeni

Sözde Siyonistler ile ticaret durdurulmuştu, Yemen Silahlı Kuvvetleri ve Irak direnişi yeni vurdukları tankerlerden birisinin Türk tankeri olduğunu söylüyorlar.

2 Beğeni
7 Beğeni