Gündem

Bu adamlar ülke ekonomisi tartışıyor. :slight_smile:

17 Beğeni

Sesli güldüm ya farkında olmadan en güzel yorumu bu adam yapmış.

2 Beğeni

Bu mantığa göre %400 artışa kadar yolu var mı demek oluyor bu? O zaman enflasyon %60 olunca mı aynı kulvarda değerlendirecekler Türkiye’yi. Bu kanalı izleyen insanlara yazık valla.

Edit: Allah’tan bizi kıskanan Almanya. Ya tersi olsaydı? Aman aman.:joy::joy::joy:

3 Beğeni

Bütün Avrupa’yı topla anca bi’ Türkiye ediyor :sunglasses:

3 Beğeni

Bende BES sistemini kumbara gibi kullanıyorum. sağa sola para atayım en az 3 yıl çekmemek için bırakayım. O parayı her ay başka şekilde değerlendirsem daha fazla elde edebilir miyim (evet veya hayır bilinmez.)? Genellikle kredi çektiğim zamanla eşdeğer olarak başlıyorum. Örnek olarak 1000 TL ayırıyorum. 750TL kredi ödemesine 250TL BES sistemine yatırıyorum. 3 yıl sonrasında parayı çekip sistemden çıkıyorum. Şuan bu sistemi üçüncü kez başladım son bir senem kaldı. Sonrasında daha gireceğimi sanmıyorum.

1 Beğeni
3 Beğeni

https://www.aa.com.tr/tr/kultur-sanat/bes-asirlik-kitaplariyla-tarih-kokan-kutuphane/2476887
Türk Tarih Kurumu Kütüphanesi dünyanın dört bir tarafından toplanmış asırlık eserlerle Türk tarihine ışık tutuyor.

1 Beğeni

Yoğun bahtsızlık sonucu 36-42 derece kuzey enlemleri ve 26-45 derece doğu boylamları arasında duraklayan dünya vatandaşlarının akıbeti ne olacak acaba?

6 Beğeni

Bu konuya ancak Jules Verne açıklık getirebilirdi ama sanırım artık çok geç. :smiley:

4 Beğeni

Bu konuya getirilecek her açıklama, meçhul bir faaliyet doğurur. :))

2 Beğeni

Böyle bir olay vardı.

Çevirmen başka bir yayınevinden yayınlamaya karar vermiş eserini. Merak edenlere duyurulur.

6 Beğeni
1 Beğeni
1 Beğeni

Çok küçük haberlerle geçiştirilen OSB ve Elektrik santrallerine gaz kesintisinin sonuçları uzun vadede sıkıntılı olacak sanırım. Öncelikle elektrik kesintisi olarak yansıyacak bazı bölgelere, üretimi doğrudan etkileyeceği için hem mal tedarikine hem de fiyatlara da yansıyacak. Şu soğuk kış günlerinde yine tedbirsizliğin acısını vatandaşa fatura edecekler muhtemelen. Kesinti beklenenden uzun olursa gıda ve hızlı tüketim ürünlerinde de stok sorunları yaratabilir.

7 Beğeni
1 Beğeni

https://twitter.com/siyamusta61SLx/status/1485704933613703169?t=9txufWwOzKCk7DtFWoUGrQ&s=19

1 Beğeni
2 Beğeni

2022 daha beter geçecek belli oldu.

4 Beğeni

Beterin beteri vardır. Bence bu normalleşti hepimizin kabullenmesi gerekiyor.

2 Beğeni

Bağımsız bir kitabevinin kapanış serüveni: Tante Rosa Kitabevi Bağımsız bir kitabevinin kapanış serüveni: Tante Rosa Kitabevi

1 Beğeni