Gündem

‘‘Eğitim ve öğretim döneminin başlamasının ardından ortaya çıkan temizlik sorununa ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti.’’ :clap: :clap:

2 Beğeni

Nesyri’nin bitiremediği top inanılmaz ya. Bir kere de değil iki kez. FB’nin gol beklentisinin yarısı o iki pozisyon ve penaltı zaten. Osimhen de iyi oynamasına rağmen o da bitiricilik anlamında kötüydü, hele Yunus iki kez al da at dedi. Bitirmesini beklerdim. Ama asisti inanılmaz klastı yani.

Yunus Akgün kardeşimden çok özür dilerim, maçtan önce kendisi hakkında şüphelerimi dile getirmiştim ama galibiyeti getirdi bugün. Mosmor etti Aliy(Başkan olan keko değil fakir olan keko.) denen kekoyu. :blush: Aslanım benim böyle devam.

Jacob çok iyi maç çıkardı ama Sofascore puanı çok düşük. Anlamadım. İstatistik her şey değilmiş. :rofl:

İsmail Yüksek bugün inanılmaz kötüydü, birkaç pas hatası yaptıktan sonra hemen demorilize olup maçtan koptu.

Maximin lige gelmiş geçmiş en iyi dribblerlardan biri. Ama şut çekemiyor adam.

Güzel bir derbi galibiyeti oldu. Sabahtan beri FB yangıncılarını izliyorum ve daha yarısına bile gelmedim. Öğlene kadar bizim mesai bitmez. SAÇ eski formunda değil o gözüme çarptı. Serhat Akın bi beklenilen yangını yapıyor ama o da biraz zorlama yapıyor. Yangıncı açığı var piyasada çok fazla.

Takımımı kutlarım.

2 Beğeni

26 defa işlediği suçlardan sonra neden böyle oldu diye şaşırmıştır.

Bir de çok iyi bir şey yapmışlar gibi adamı hayvan toplama aracına falan almışlar. Önceden işlediği suçlardaki mağdurlar insan değil gibi polis şehit olunca akıllanmışlar.

İçinizden birini öldürseydi belki de tutuksuz yargılanacaktı. Pek sanmıyorum ama etrafında akıllı biri varsa iyi bir avukat tutsun, işkence işlendiği ve küçük düşürüldüğü için AİHM’e dava açsın. “Bu kadar suç işleyip salmanız benim suçum değil. İşkence edemezsiniz haklarım var enayi gibi salmasaydınız.” falan desin.

Bu cehennem ne zaman bitecek ömrümüz yetecek mi merak ediyorum.

4 Beğeni

Geçen sene;

Yazılacak çok sey var ama yazsam bu suç makinelerinden daha çok ceza alırım.

Sadece “şerefsizi cöb boşetine sogmuşlar, dövledimiz gereken cezayı vermiş, bolis deşkiladımısın ellerine sağlıg” diye ortada gezen tiplerin çokluğu her şeyden çok daha acı verici. Bu hiçbir şeyin düzelmeyeceğinin garantisi.

7 Beğeni

26…

Gerizekali desen en az 3 gün gözaltın var…
Söyleceklerim bukadar.

7 Beğeni

Dızo problemi son iki üç yılddır ciddi artı.Bunlar parazitten daha kötü tipler parazit konak canlıya zarar verir bunlar ise bulunduğu çevreyi önce kirletir sonra yok eder.Bunların en çok zarar verdiği kesim ise orta kesim,zenginlerin yaşadığı yerlerde bulunmazlar bizim sözde aydınlarımız bunlara mağruz kalmaz savunur mozaik der insan hakları der.Yine milletin gazı alınmış ama bunun gibi binlercesi dışarda.

10 Beğeni

Şu tipe şekle şemale baksana. Hiç 26 suç işlediğini bilmesen bile beş saniye kendisini süzdükten sonra anlayabilirsin.

Müstehcenlik zart zurt aptal saptal suçlar uyduracaklarına, sosyal medyadaki "ahlaksız"lara bu kadar kafayı takacaklarına önce asıl suçlularla ilgilensinler diyeceğiz ama zaten binlerce kez söylendi. Herkes neyin ne olduğunu biliyor ama kimse bir şey yapmıyor. Yapması gerekenler hele hiç yapmıyor. Olan yine garibana oluyor.

Hayatını kaybeden vatandaşımız huzur içinde uyusun.

3 Beğeni

lel

1 Beğeni

ABD Kongresi’nden 103 vekil, İsrail askerleri tarafından başından vurularak öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi için bağımsız bir soruşturma çağrısında bulundu. Temsilciler Meclisi Üyesi Demokrat Adam Smith, mektubun Washington yönetimine gönderildiğini duyurdu.

Smith paylaşımına şu notu düştü: “Bugün, 102 meslektaşımın imzasıyla, ABD’yi Ayşenur Ezgi Eygi’nin ölümcül vurulmasını soruşturmaya çağırmak için bir mektup gönderdim. Kanıtlar göz önüne alındığında, ABD’nin bunun bir cinayet olup olmadığını bağımsız olarak araştırması gerektiğine inanıyoruz. Daha fazla soru sormadan uzaklaşmak, İsrail güçlerine cezasız hareket etmek için kabul edilemez bir lisans veriyor. Bayan Eygi’nin ölümü için hesap sorulmalı. Bu trajedi anında Bayan Eygi’nin ailesine en derin taziyelerimizi iletiyoruz ve Washington’dan birinin vurulmasıyla ilgili kapsamlı bir soruşturma çağrısında bulunuyoruz.”

1 Beğeni

Bir dönemin iç işleri bakanlığı Soylu’yla resmi olması hiç tuhaf değil.

Defolarımız olsa da iyi maç. Eksiklikler, hatalar vesaire elbette var. Ama o sezon başındaki olumsuz havayı dağıttık, takım geçen sezonlarda olduğu gibi bir oyun ortaya koyuyor son 4-5 maçtır bu sevindirici. Skorlar da gelince mentali bayağı toparladık.

PAOK ve Fenerbahçe gayet taş gibi takımlardı ve ikisini de farklı yendik. Ligde şampiyonluk şaşırtıcı olmaz. AL’de ise son 8’i başarı sayarım. Altında bitirmek pek kesmez gibi. Daha iyi günlere inşallah.

Dipnot: Yunus skor yaptığı için ayriyetten sevinçliyim maç özelinde. Irz düşmanı da girdi bitirdi yine. shshshs.

1 Beğeni

Benim yorumum Nasrallah’ın gerçekten öldürülmüş olabileceği.

Nasrallah’ın durumuna dair iddialar giderek farklı kaynaklardan sorgulanmaya başladı.
Hizbullah ve İran da sanki konunun etrafından dolaşıp geçiyorlar gibi geldi bana.

Bir Türk kızı, tamamen masumları savunduğu için İsrail tarafından öldürüldü. Ancak her ne hikmetse bizim Filistin tüccarı iktidarımız tarafından adı ağzına alınmıyor. Zamanında Mısırlı Rabia için her gördüğü kameraya salya sümük ağlayan siyasi iktidar bu kızın adını ağzına almıyor.
Sebebi de çok basit, bu kız bizim siyasal islamcı din tüccarları gibi ümmet falan savunmuyor, hamas falan savunmuyor, yani din satmaya müsait bir tip değil.
Ayrıca kız yanlış anlamadıysam toplumsal cinsiyet eşitliği ve lgbt destekçisi. Bu sebeple de yine siyasi iktidarımızın seveceği bir profil değil.

Kıssadan hisse masumları savunurken ölen bu masum kız ülkemizdeki siyasal islamcılar için sınav niteliğinde. Her türlü sınavdan kalan siyasal islamcılar bu sınavdan da kalarak bizi şaşırtmsdılar.

5 Beğeni

Siyasal islamcıların ve kullanışlı enstrüman liberallerin mazlumdan taraf olmak, işgalciye karşı durmak, terör organizasyonu israil ve nato karşıtı olmak gibi bir dertleri olmadığının en büyük kanıtlarından birisi de bir - iki gün önce Azerbaycan da yaptıkları şu organizasyonla bana göre bir kez daha netleşti, onlar bir taraf zaten ve tarafları da siyonistler ve emperyalistler.

Baykar’ın ortak sponsor olduğu IAI, israil ordusunun savaş uçaklarını ve silahlarını üreten şirket. Özel şirket bile değil. İsrail devlet şirketi.

2 Beğeni

Bir radikal islamcı kanlı terör örgütü lideri daha indirildi. Acaba bizde yine milli yas falan ilan edilecek mi?

1 Beğeni

Edilmez hocam, çünkü Şii kökenli birisiydi.