Twitter Jurnalcileri sağolsun bir festival filmi yasaklandı ve Mubi tüm festivali iptal etti.
internet de araştırdım da jahrein en çok kullandığı bir terimmiş anlam yok yani.
Dün bizim takımın bitiriciliğe patladım. Sırf Osi baba’nın 4 tane atabileceği, pozisyonların yarısını gole çevirsek net 6 olabilecek bir maçtı.
7 maçlı sistemde averaj çok kritik ve bu fırsatı kaçırmamıza üzüldüm. Dile kolay, penaltısız 3.13 xG üretmişiz.
Onun dışında 70 dakikadaki oyun mükemmeldi. Rotasyonlu kadro ile de çıksa bir Premier Lig Top 6 takımına böyle oynamak büyük iş. Spurs’ün ikinci golden sonra ufaktan bir strese olduk ama rolantiye alıp bitirmesini bildik.
Dahiliye Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında, bekçilere üst arama yetkisi verildi.
Ankara’da Milli Bayramlarda sahne alan şarkıcıların aldığı ücretler tartışma konusu olmaya devam ediyor. Ebru Gündeş’in 69,5, Mor ve Ötesi’nin 71, Mert Demir’in 10 milyon aldığı öğrenilen olayda, Candan Erçetin ve Murda’ya 80 milyon TL ödendiği ortaya çıktı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda gerçekleşen Mor ve Ötesi konseri için toplamda, 71 milyon 520 bin TL ödeme yaptığı öne sürüldü. İddia tartışmalara yol açtı. Kamuoyunda konu tartışılmaya devam ederken gruptan açıklama geldi. Mor ve Ötesi, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “Asılsız iddiaları şaşkınlıkla takip ediyoruz” dedi.
“MANSUR YAVAŞ KAMUOYUNU DETAYLI ŞEKİLDE BİLGİLENDİRECEKTİR”
Mor ve Ötesi’nin açıklaması şöyle:
"19 Mayıs 2024 tarihinde Ankara, Atatürk Orman Çiftliği’nde katıldığımız konserle ilgili son iki günde hakkımızda ortaya atılan asılsız iddiaları şaşkınlıkla takip ediyoruz.
“BİZ ALMADIK”
Bahsi geçen 71 milyon TL değerindeki tutarı bizim ‘aldığımıza’ dair iddialar kesinlikle gerçek dışı ve son derece fantastiktir. Bu gerçek dışı 'duyum’a doğal olarak şüpheyle yaklaşan kamuoyuna ve sağduyulu dinleyicilerimize teşekkür ederiz. Sayın Mansur Yavaş’ın veya Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin de kamuoyunu ayrıntılı biçimde bilgilendireceğine inanıyoruz.
Kuruluşumuzdan bugüne geçen 28 yılda kamu kaynaklarına dair herhangi bir israfın öznesi olmamaya büyük özen gösterdik. Öyle de devam edeceğiz. Hakkımızdaki ‘mor ve ötesi balina avlamış, ada satın almış, dünyayı kontrol eden 3 aileden biriymiş’ gibi söylencelere itibar edilmemesi dileğiyle kamuoyuna saygıyla duyururuz"
CANDAN ERÇETİN VE MURDA’YA 80 MİLYON TL
Konser ücretleri tartışmasında yeni detaylar daha ortaya çıktı. Ortaya çıkan yeni detaylara göre, Milli Bayramlarda konserleri organize eden Enfest Organizasyon’un Cumhuriyetin 100. yılı olan 29 Ekim’de de Candan Erçetin’i ve Murda’yı sahneye çıkardığı görüldü. Söz konusu konserlere 80 milyon TL ödeme yapıldığı anlaşıldı
ODATV 79,5 MİLYONU GÜNDEME GETİRMİŞTİ
Öte yandan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında Ebru Gündeş ve Mert Demir sahne almıştı. Gündeş’in 69.5, Mert Demir’in 10 milyon TL ödeme aldığını, söz konusu etkinliklerin “Enfest Organizasyon” adı altında yapıldığını ilk Odatv yazmıştı.
Mustafa Keser’e de yanlışlıkla tcsi kadar para ödemişler düğün dernek adı altında. Tüm Türkiye izledik televizyonlardan.
Belediye olayında benim anladığım, bürokrat ya da bürokratların “çevirdiği bir iş” var. Belediyesi, belediye başkanı, partisi üstüne gider suç duyurusunda bulunur bulunmaz bilemem ama bu paralar normal değil.
Türkiye Voleybol Federasyonu, 2026 Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nın Türkiye’de oynanacağını açıkladı.
İyi oldu çok da güzel oldu daha da iyi olabilirdi.
Twitter da insanları provoke edip bu işi kazanç kapısı yapanlar vardı.
DH ve Ekşi sözlükte biri vardı bu işin öncülerinden ve meslek haline getireni.Proveke edicek konular açıp sonra insanlara dava açan kendiside rapor almıştı sanırım buna dava açınca ruh sağlığı yerinde olmadığı için sonuç çıkmıyordu.Bayağı bir insanı mağdur etmişti.
şaşırmadım gerçekten. bir de herkes savundu.
woke kültür iyidir ve ya kötüdür ona girmeyeceğim. ama kızın trans olmasın woke kültürüne bağlamak resmen saçmalık ben de kişilerin küçük yaşta cinsiyet değiştirmesine karşıyım. ama bir kişin eşcinsel olup olmadığı daha küçük yaşta ortaya çıkan bir şey. twitter da engelleme buton dün değişmesi bir konu da kötü oldu sinirim bozan insanlar twittlerin görmeye devam edeceğim maalesef. tamam engelleyince hesapın yorumların göremiyormuşsun ama o seninkin görüyor ama yorum yazamıyor.
sadece yasa dışılar gönderecekse okey ama zaten oturma izin almış adamlar dokunmasınlar.
18 yaşın da küçük kişiler cinsiyet değiştirmesin yasaklanması bence doğru karar. hem elon gibi pislikler de oğlun cinsiyet değiştirmesin izin verdikten sonra pişman olup milletin hayatın mahvetmez.