Gündem

Ben hapis ortamına dayanamam. 1 milyon için bile. Düşüncesi bile boğuyor beni. Hastanede yattığım zamanlar bile daralıyordum. Özgür olma isteğim daima ağır basıyor.

1 Beğeni

Yatarız diyeceğim de esas can alıcı mesele nerede yatacagız, kuyu tipi, F tipi E tipi vs bunlar önemli. :slight_smile:

1 Beğeni

Eşi ile birlikte öldürülmüşlerdi.

3 Beğeni

Şimdi buralar -Aydın-Söke- Ray Bradburry’nin Resimli Adam kitabındaki Bitmeyen Yağmur hikayesine benziyor. Saatlerdir yağıyor ve uzun süre dinmeyecek gibi. Ha şikayetçi misin dersen barajlar için ormanlar için zeytin ağaçları vb için çok faydalı diyorlar.
Ve iyi geceler

4 Beğeni

Burada da (Berlin) sanırım temizinden bir 3 aydır falan yerdeki kar hiç erimedi. Son 1-2 haftadır da sıklıkla freezing rain diye bir nane yağıyor. Yerler buz pistinden beter kıvamda. Bu kışı kemik kırmadan atlatabilirsem kendimi şanslı sayacağım :sweat_smile:

Bir yandan da en son çocukken bu kıvamda kış geçirmiştim. Kış gibi kış görmüş gibi oluyor, hakkını vermiş gibi hissediyor; seviniyor insan.

5 Beğeni

İşte bunlar hep Rusya’nın oyunları, önden kar gönderdiler sonra Almanya’dan başlayıp tüm Avrupa’yı işgal edecekler. :slight_smile:

2 Beğeni

Valla hocam kendimi sıklıkla Rus romanlarında gibi hissediyorum halihazırda. Her an Valushka gelip mevsimleri anlatabilir gibi, gün aşırı bot tamiri için kopek hesabı yapıyorum gibi :sweat_smile:

2 Beğeni

İspanyada Sapkowski’nin temsilcileri Witcher kitaplarını Yapay Zeka tarafından çevrilmesini istemiş. Bundan sonra kendisi benim için bitmiştir yazdığı eseri yapay zekayla çevrilmesini isteyen paragözün teki olarak anacağım artık. Oyun serisi tutmasaydı yok olup gidecektin zaten.

1 Beğeni
1 Beğeni

1 Beğeni

2 Beğeni

Hem hayırlı hem de geçmiş olsun. Bu böyle kimlikle kalmaz yanında yüz taraması da istenir. Deepfake ile alakalı da acilen bir şeyler yapılmalı çok geç olmadan.

2 Beğeni

Böyle güzel haberleri daha çok görmemiz dileğiyle :nazar_amulet::clap:

9 Beğeni

Galatasaray 5-2 Juventus.

14 Beğeni
4 Beğeni

Pilotlar yine gazoz patlatacak oley. Tv önünde ve millete yasaklar ama içeride neler neler, kime geçti pist, kendilerine oy vermeyen beyaz yakadan gelsin cukkalar, yasaklanan konserler veya izleyiciye küfreden organizatörlerin cukkalaması gibi yaparsınız bu sporu.

2 Beğeni