Gündem

Aynen. Vizyonu yok adamın. Takım ruhsuz oynuyor. Hayırlısı artik daha ne göreceğiz bakalim :blush:

1 Beğeni

İlk okul bombalamış şerefsizler.

1 Beğeni

Nepal’deyim. Aktarmalı şekilde Sharjah’tan İstanbul’a dönecektim yarın ama bu olaylar oldu. Hava sahası kapalı dönemiyorum. Yarın için Tayland’a bilet aldım oradan geleceğim. :cry:

5 Beğeni
3 Beğeni

:joy:

6 Beğeni

İran’ın başına bunu getirecek Trump

1 Beğeni

Tarık Ali, emperyalist haydutların bilinen, tanınan sosyalistleri de hedef alıp vurduğunu açıkladı dün. Rejime kendileri dışında bir alternatif olmasın diye İran rejiminin liderler ile rejime alternatif olan, istemedikleri liderleride öldürdüler.

Muhtemelen rejim içinde rejime entegre bazı unsurlar ile bir işbirliği içerisinde olabilir Siyonistler ve emperyalist haydutlar. Bir benzerini Venezuela da yaptılar.Rejime entegre olmuş işbirlikçilere alan açtılar.

Emperyalizmin derdi çok da rejim değil, işbirliği yapacak birilerinin rejimin başında olması.

4 Beğeni
2 Beğeni

Vatandaşın yararına olmayan haberlerde bugün.
Aynı zamanda Avrupa’daki paketler Türkiye’de geçerli olacaktı.

3 Beğeni

Garajımda T155 ve M777 var. Sizi korurum arkadaşlar.

Hedef biz değiliz ya, Akdeniz de bulunan Yunan - ABD gemileri veya Rum tarafı. Düşürenler de NATO güçleri. Muhtemelen hedefi Kıbrıs Rum da bulunan üsler.

Olsun ben yine de sizi korurum

1 Beğeni

:slight_smile:

T155 ve M777 Nato envaterinde var de mi bunlar, sonra ABD ile aramızda sıkıntı çıkmasın. :slight_smile:

M777 bizde yok ama T155 var. Tüm topçu birliklerinde var. Bana 1 tane hediye etmediler, çok kırgınım bu konuda. :’)

2 Beğeni

Emperyalist yazarları, ölüsünü dirisini basmasınlar hadi, boş yapmasınlar…

İnsta’da yayınevi hesaplarını da kapatsınlar hatta kola da içmesinler.

Yani bu sapıklar çocuk kaçırıp adalara kapatıyorlar, adası yoksa da zengin veya siyasetçi oldukları için her ülkeye girip çıkıyorlar, o ülkede yaptıkları karanlık işlerden biri de cinsel ilişkiye girmek ama neden/kiminle/nasıl, reşit mi değil mi, hamile bırakıp kaçıyor mu nasıl olsa dokunulmaz diye. Şimdi bu ablanın suratı benziyor sesini çıkarıyorsa vardır bir bildiği…

Çok anlamadım hocam, bahse konu yazarlar ABD doğumlu veya ABD vatandaşı oldukları için mi “boş yapmışlar”