Gündem

İlginç bakış açısı. :slight_smile:

1 Beğeni

Tam olarak tüm suçluları tespit etmek gibi bir amacım olamaz ama tüm millet suçlu değildir diye düşünüyorum. Ruslara uygulanan ambargolara da karşıydım aynı şekilde. Sporcularını sanatçılarını yazarlarını her alandan her insanını mağdur ettiler. Haksızlık olduğunu düşünüyorum.

Neyse konu zaten dostlar alışverişte görsün konusu. Şimdi Türkiye de İrana karşı saldırıya geçerse kendinizi de lanetliyecek misiniz? Ama onlar füze attı bize filan mı diyeceksiniz? Herkesin bir bahanesi var…

2 Beğeni

Tam olarak ne beklediğinizi anlamadım hocam. Nihayetinde bunların çoğu bir avuç insan çalıştıran küçük/orta büyüklükte firmalar. Global ekonomik/jeopolitik düzene kafa tutmanın bu firmalara kaldığını düşünmüyorum şahsen. Adamlar duruşumuz belli olsun gönderisi yapmış, okey. Beklentiniz neydi anlamadım. ‘Hepinizden nefret ediyorum’ diye bağırarak dükkanı kapatıp gitmelerini mi tercih ederdiniz? :thinking:

2 Beğeni

Lanet okuduklarımızın kitaplarını basmıyoruz demelerini bekliyorum, yiyorsa. O zaman lanet okumayacaksın. Kişisel beklentim bu zaten ama olmayacak öyle şey.

Benimse böyle bir iddiam yok evimde kaç tane ayrıntı, yordam, kırmızı kedi var ilgimi çekerse alırım sadece ne kadar samimiyetsiz olduklarını anlatmaya çalışıyorum.

2 Beğeni

Birkaç gündür sosyal medya İspanya/Türkiye dostluk mesajlarıyla kaynıyor. Onlardan biri;

:joy:

6 Beğeni

A harfi bir küçük bir büyük kıbrıs yaparak değişik bir mesaj vermiş

3 Beğeni

Keşke Azerbaycan kimi destekliyor onunda farkında olsaydı bari resmi yaparken :slight_smile:

4 Beğeni

“bele vaziyyetin içine soxum” lafından beri ilk defa bu meme’yi gördüm takip etmiyorum o yüzden buna yorum yapamıycam.

1 Beğeni

Abi anlamadım ya o lafı nerede paylaştılar bilmiyorum çok fazla sosyal medya takip etmiyorum.

Bilmiyorum ben mi yanlış bir şey söyledim. Ama Azerilerin İsrail desteklediklerini biliyorum.

3 Beğeni

Maksadımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmektir . “ Ali Sami Yen.

:hand_with_index_finger_and_thumb_crossed:

10 Beğeni

Manifest manifest manifest
Yapıyoruz kızlarımla manifest

4 Beğeni
7 Beğeni

Önceki bir mesaja yazdığım cevap silinmiş bildirim bile gelmedi, kktc ile ilgili söylediğim şeyden dolayı galiba?

1 Beğeni

Evet, ayrıştırıcı dil ve nefret söylemi nedeniyle gönderiniz silinmiştir.

2 Beğeni

Açıklama için teşekkürler, devletin sex köleliğini kurumsallaştırdığı bir ülke için uygun bir kelime seçmiştim bence ama anlıyorum yine de.

1 Beğeni

Allah rahmet eylesin..

21 Beğeni

Türkiye de her türlü silah, gıda, kaynak, ticari her şeyiyle durmadan israili destekliyor ama türkiyeyi yönetenler israile güya küfredip kendi dini tabanını okşuyor. Medya ve imajda türkiyenin müslüman olduğu pompalanıyor ama büyük olasılıkla kuzey ve güney amarikanın uyuşturucu yolu buradan ve yöneticelerin ceplerinden geçiyor.

Bense herşeyi boykot ediyorum bunu yapan var mı.

İspanyayı da sevmem geçmişteki sömürülerini biliyoruz. Bu sadece fazla sıkılan türk gençlerinin kısıtlanmış internetleriyle ispanyol gençleriyle girdiği bir etkileşimden ibaret. Bir ispanyol avrupalı olmayanı zor sever zaten.

1 Beğeni

Yazdıklarınızın çoğuna katılıyorum. Ancak bu konularda güncele göre yargılamaktan yanayım. O sömürgeci İspanyanın üstünden çok yıllar, savaşlar, yıkımlar geçti. Güncelde doğru yaptıklarına “sizde sömürgeciydiniz” demek çok doğru gelmiyor. Bizimde Türk olduğumuzu varsayarsak katettiğimiz mesafeler, fethettiğimiz yerler biraz dolu dolu. :slight_smile:

Özetle güçlü olanın güçsüze haksızlık ettiği bir dünyada yaşıyoruz. Güncelde aksini uygulayanı tebrik etmekten çekinmemek lazım.

2 Beğeni

İphone fiyatlarını dandik telefonu satılsın diye uçuran vestel zorluya bak sen. Gündem başlığı bende 2-3 yıldır gizli ve sessiz savaş ve sapıklar yüzünden girdim girmez olaydım. Bunda sonra bu başlıkta yokum

2 Beğeni

Arda Güler’in Elche maçında orta sahanın gerisinden attığı o gol :fire: :fire:

6 Beğeni