Gündem

:robot:

4 Beğeni

Arda Güler. :slight_smile:

hyuga-captain-tsubasa-ag-delen-sut
ardasa

7 Beğeni

Dusan hocammmmmmm.

1 Beğeni

Anfield’a 1-0’a yatmaya gidersek böyle içimizden geçerler. Uğurcan olmasa 8-9 olurdu çok rahat… Avrupada başarı Okan hoca ile gelmeyecek.

4 Beğeni

CL’de gelinen aşamanın başarı olduğunu düşünüyorum. (Gsli değilim)

5 Beğeni

İngiltere’nin Güneydoğusunda menenjit B salgını bildirildi; şu ana kadar 20 kesin ya da olası vaka var. Belirtiler ve tedaviyle ilgili bilmeniz gerekenler.

Birleşik Krallık’taki sağlık yetkilileri, ülkenin güneybatısındaki üniversite kenti Canterbury’de şu ana kadar iki gencin hayatına mal olan bakteriyel menenjit B salgınını araştırıyor.

Birleşik Krallık Sağlık Güvenliği Ajansı, kentteki 11 olgunun daha doğrulanmasını beklediklerini, böylece doğrulanmış ve şüpheli vaka sayısının toplamda 20’ye çıktığını bildirdi.

Sağlık Bakanı Wes Streeting, BBC’ye yaptığı açıklamada yetkililerin enfeksiyonun yayılmasını ‘aktif biçimde yönettiklerini’ belirterek, ‘Hastalık son derece ciddi olmakla birlikte genel risk düşük’ ifadelerini kullandı.

https://tr.euronews.com/saglik/2026/03/18/ingilterede-menenjit-b-salgini-bilmeniz-gerekenler

2 Beğeni

2026 Dünya Kupası yolunda büyük gün geldi :fire:

Bugün kendi evimizde Romanya ile oynuyoruz, tek maç. Geçersek haftaya salı günü Slovakya-Kosova galibi ile deplasmandayız, o da tek maç. Onu da geçersek 24 yıl aradan sonra Dünya Kupasına gidiyoruz, orda da güzel bir grup bizi bekliyor :türkiye:

3 Beğeni

Akşama kadar loopa aldım dinliyorum. Maç Türkiyenin en güzel stadında oynanacak aşırıya kaçmış holigan taraftarların olmadığı statta.

2 Beğeni

Arda arda arda, hakan hakan kakan, kenan kenan kenan

Hay senin gibi spikerin 20 yıldır kafa ütülüyor

3 Beğeni

Son 1 adım kaldı..

5 Beğeni

Geçtiğimiz hafta sonu Arsenal M.City final maçını da bu anlattı. Topçuları yalan yanlış söylüyor devamlı kafa karıştırıyor. Bizim maçta da Arda yaptı asisti. Hala Hakan diyor :d

2 Beğeni

Bu performansla işimiz rakipten bağımsız olarak çok zor. Türkiye her branşta final maçlarını kaybeder mental ve duygu olarak ona hazır değiliz. Avrupada tek takımın kalmamış, lejyon yıldızların dandik takımlara elenmiş, city çıkmasaydı arda da elenecekti bence. Yani kulüp düzeyinde de tablo felaket. O yüzden umutlanmıyorum ben.

1 Beğeni

Haydaa :smiley: .

2 Beğeni

Bakarsınız bu sefer şans bize güler diyeceğim de az çok açıkladınız durumu da.

2 Beğeni

Kadife gibi bir dokunuşla ince gördüm.

2 Beğeni

Dün maçı izlerken en çok güldüğüm sahne buydu.

1 Beğeni

İç saha da daha çok mehteran olmalı. Seyirci uyuduğu için bari o anlarda devreye girsinler..

2 Beğeni

Bu parçayı çalmaları lazım seyirci uyuduğunda.

2 Beğeni

Seyirci sıkılır, uyur; bu normaldir. Sponsor işini azaltıp taraftar gruplarıyla görüşerek, bu maçlarda gerçek taraftarların tribünde yer almasını sağlamalılar.

1 Beğeni

Bence malesef bu dünya kupası amerikada olacağı için oraya gitmememiz lazım ya da hiç siyasetçi gitmesin yoksa kandırıldık diyip giren yine bize olur. Futbolculardan da şüpheleniyorum üzgünüm.

1 Beğeni