Gündem

Abi ne güzel değil mi :smiley:
Biz ülke olrak gümrükteki şeyleri geri almaya bayılırız. Radyasyonlu madrasyonlu.

Fenamı olur şu 100 dolarları alsak
:smiley:

3 Beğeni

Kötü haber

1 Beğeni

kısa sürede o mal varlığını nasıl elde etmiş? Hiç cevap vermedi nedense. Yalnızca imamoğlu operasyonları ile biliniyor zat. Bu aldığı kararları açıklar.

1 Beğeni

Bir de böyle bir şey olmuştu;

3 Beğeni

Şampiyonluğa 1 puan kaldı.

:lion:

11 Beğeni

Kazanan Türk voleybolu oldu. :türkiye:

6 Beğeni

Güç bugün ve daima sizinle olsun.

8 Beğeni

Günün anlam ve önemini bilmeden kendime bugün bir oyuncak aldım. :slight_smile:

Daha önceden böyle bir merakım da yoktu. Heves ettim tamamen. :slight_smile:

Bu hoşuma giderse R2-D2 ve C-3PO eklemesi yapabilirim.

4 Beğeni

Padawanlar iş başına :blush:

2 Beğeni

Hem “gerçek oldu” diyor hem de “potansiyel” Ayrıca bu ne biçim gündem. :slight_smile:

2 Beğeni

sahte tık peşinde koşuyorlar. Geçenlerde Yılan Musk yine twitterın tweet önerme algoritmasını değiştirmiş.

1 Beğeni

Clickbait peşinde koşmayan kaldı mı ki. Hadi bu seferde ben savunma yapıyorum :blush:

@alper Dün Star Wars günüydü bugün de bu haberler düşmeye başladı. Tesadüf işte :blush:

2 Beğeni

12 Beğeni

Domin4asyon

11 Beğeni

manifest manifest manifest
yapıyoruz kızlarımla manifest

2 Beğeni

:heart: :trophy: :yellow_heart:

7 Beğeni

:trophy: :lion:

11 Beğeni

Bir Liverpoollu olarak kocama @yates232 ilk baştan ve forumdaki Gs ailesi tebrik ediyorum.

9 Beğeni

Platforma çıkan her oyuncu tek tek tribüne gidip üçlü çektirdiği için kutlamaların gereksiz uzayıp baymasını saymazsak, geçen seneki rezillikten sonra bu seneki kutlamalar gayet düzün organize edilmişti. Ne idüğü belirsiz 3. sınıf popçular ile çakal çukal repçileri sahneye doldurmak yerine düzgün, sade bir orkestra çıkardılar ki onlar da çok güzel çaldı. Seneye şu üçlü işine bir çare bulmaları lazım :slightly_smiling_face:

8 Beğeni

Tamamı platforma çıktıktan sonra hep birlikte kaptan öncülüğünde bir kez üçlü çektirse yeter.

1 Beğeni