Gündem

Hiçbir siyasi görüşü de desteklemiyorum. İnsanlar kimseyi aşağılamadan istediğini paylaşmakta özgürdür. Ayrımcılıktan hoşlanmadığım için buna değinmek hakkım. Teşekkürler.

2 Beğeni

Arkadaşlar nedir bu agresiflik anlam veremedim. Soruyu soran arkadaş sadece gündemde böyle bir şey mi var diye merak etmiş. Lütfen biraz daha sakin olalım. Tartışma çıkmayacak yerden kaos peydahlanıyor. :joy:

Mesela ben de kara cahilim. Siz bunu paylaşmasanız benim bilgim olmazdı.

4 Beğeni

Agresiflik yapsam daha açık olurdum bu konuda :joy::joy::joy: Bence hiç kimse agresif değil, sadece anlamaya çalışıyorum.

1 Beğeni

Robot Denetmen agresiflik sezdi ve teşhisi koydu. :joy:

1 Beğeni

Peki öyle olsun. Her seferinde kendimi anlatmaya çalışmak yorucu geliyor artık. En sevdiğim şey “peki, öyle olsun” cümlesi bu aralar :blush:

2 Beğeni

Türk demek zor mu?

8 Beğeni
1 Beğeni

28 şubat aslında ülke siyasetinin bu günlere gelmesinin en önemli mihenk taşlarından birisidir.

1 Beğeni

Rus halkının Putin’e karşı tavır alması için yapılan hamleler bunlar ama bence doğru değil. Spor ve sanat faaliyetleri devletler arası yaptırımların dışında tutulmalı diye düşünüyorum.

9 Beğeni

Çok haklısınız. Geniş topraklara sahip Rusya, Sudan ve Çin gibi ülkelerin vatandaşları çok olanaklara sahip, müreffeh insanlar. Oysa Hollanda, Danimarka, İsviçre, Japonya, Güney Kore, vs. hiç onlar gibi olanaklara sahip mi? Ufacık kalmışlar, gelisememisler.

12 Beğeni

Irkçılık hâlâ devam ediyor.

8 Beğeni

Doğru söylüyorsunuz, “vatandaşlar” diyerek hatalı bir görüş belirtmişim. Doğrusu: Ülke büyüyor (yaptırım gücü artıyor), nüfusu nitelik olarak gelişmese de nüfusun niceliği ülkeye daha çeşitli olanaklar sunuyor.

1 Beğeni

@elhacGani @Everfever bakın bu görüntülere, daha savaş gerçek doğasına bürünmedi bile ama en hümanist geçinenler bile hümanizm maskelerini atıp mağara adamı kimliklerine bürünmekte zaman kaybetmediler.

1 Beğeni

Peki, ben bunu neden isteyeyim? Oğlumu, kardeşimi savaşta feda edip elde edeceğim şeyin bir vatandaş olarak bana bir faydası olmayacağını siz de kabul ediyorsunuz. Böylesine büyük bir tiran devlet tarafından yönetilmek beni neden sevindirsin?

3 Beğeni

Ha evet, bugünün tarihi 28 Şubat idi. Hatırlatan arkadaşlara teşekkürler. O zaman günün anlam ve önemine ithafen;

11 Beğeni

Sizi sevindirmez. Kuru ekmek yiyip “Çalıyor ama çalışıyor.” diyenler, koyu milliyetçileri sevindirir. Zaten savaşı da muhtemelen onların başa getirdikleri çıkartır.

Ben ise değişimden, çıkan kaostan mutlu olurum. Zira savaş benim durumumu pek etkilemez.

1 Beğeni

Savaştan etkilenmeyecek kadar, maddi manevi, sefil bir halde olmanıza üzüldüm.

2 Beğeni

Avrupa’nın daha derinlerinde Bosna Hersek’te soykırım uygulanırken gözlerini bambaşka yerlere çeviriyorlardı. Oysa ki "sarı saçlı, mavi gözlü"ydü onlar da. Dertleri sadece ten rengi olmasa gerek.

7 Beğeni

Rus olup da savaşa hayır diyen tepkilerini ellerindeki kitlenin görmesini sağlayan onlarca sporcu var. Sırf ülkesinin hükümeti aptalca bir şey yaptı diye bu insanlar ülkelerini temsil etmekten mahrum bırakılmamalı. Hatta kendi ülkelerini tensil ettikleri organizasyonlarda da savaşa hayır çağırısı yaparlarsa daha da hoş olur.

3 Beğeni
1 Beğeni