1-2 güne gelmese bile kısa vadede mutlaka elektrik faturalarına yansıyacaktır. Elektrik üretimimizin %30 dan fazlası direk doğalgaza dayalı diye hatırlıyorum.
Geldi bile! “Sanayide kullanılan elektriğe %20 zam yapıldı.” diye haber gördüm az önce
Elektriğe zam geldiğine göre üretiminde elektrik kullanılan her ürüne de zam gelir.
1-2 güne demiştim ama birkaç saate gelmiş
Az gelmiş keşke %60 falan gelseydi üreticiler zarar etmez umarım.
“Aynı gemi” muhabbetleri falan.
"Böyle dönemler"den kasttettiği kötü dönemler değil tabiki hayinlik yapmayın, Cimer’ şikayet ederim.Malum ekonomik büyümede Çin’i geçen, ihracatta cumhuriyet rekorları kıran, onyüzbinmilyon ton doğalgaz falan bulan, hiç olmadığı kadar zenginleşmiş bir ülkeyiz.
Buradaki fedakarlıktan kasttettiği emberyalist avrubalılar ve kabidalist amarigalılar Türkiyeyi kıskandığı için nazar deyiyor, paranızı göstere göstere lüks tüketime harcamayın, sonra Almanya yine gelip bizden borç dilenecek uğraşamayız demek istiyor Reis. Seninleyiz…
Tövbe haşa! Aynen yazdığınız gibi düşünmüştüm ben de.
@Waxillium aynı muhabbetleri yapıyor çünkü kitlesi onu istiyor. Dünya liderimin en takdir ettiğim yönlerinden biridir kitlesinin istediği gibi konuşması. Bakara suresi, nas suresi, fedakarlık, aynı gemideyiz…
Bana göre konuşmalarını bizim için değil, kitlesi için yapıyor.
Sabah gazetesi gibi dibin dibi bir gazeteden aldım. Keşke herkesin maaşı da yüzde 61 artaydı… Kabüldüm…
Belediyeye ait olan zamların kaynağı bu meclis olup, sorumlusu hep başkandır. Sıkı politika, güzel iş
Tüh görüyor musun? %136’yı meclis istedi. Ekrem başgan az zam yaptı.
Kendi vaatlerinin sözünü tutamayanlar kendileri gibi yapanlara çamur atıyor niyeyse. Bu ortamda hangi indirimden bahsediyorlar merak ediyorum. Her şeye zam geliyor da buna zam gelince mi ortaya çıkıyorlar?
Bir de şu varki bu kesim her zaman kendileri olmasa edebiyatı yapar.
AK Parti İBB Meclis Grubu engel olmasa bugün yüzde 136 zam yapacaktı.
Açıklanan enflasyon oranından daha fazla bir zam görmüyorum ben. Özellikle açıklanan olduğunu belirtmek istiyorum ama.
Aynı meclis grubu Halk ekmek büfelerine de engel olmuştu yoksa başkan fahiş bir şekilde sayılarını artıracaktı . Şükürler olsun.
Fena mı oldu, ne kadar çok halk ekmek o kadar çok kuyruk. Keşke hepsi kapansa. Hiç ekmek yiyen olmazsa hiç kuyruk olmaz. Hem ekmek zararlı sağlığa ben hiç yemiyorum. Halkımız da yemesin.