Gündem

Vay be! Ben sizi sadece sokak röportajlarında ve Twitter’da varsınız sanıyordum.

3 Beğeni

Neden burada konuşmak suç mu? Hani sizin özgürlük anlayışınız. Siz istediğiniz düşüncede konuştuğunuzda özgürlük var. Her ne hikmetse biz konuştuğumuzda özgürlük yok oluyor.

1 Beğeni

Zammı kim yaparsa yapsın karşıyım. Ama zammı sol taraf yaptığında savunulması saçma geliyor bana. Sağ taraf zam yaptığında nasıl eleştiriliyorsa sol taraf yaptığında da eleştirilmesi gerek. Sol tarafın yaptığı zammı sağ taraf yaptı gibi gösterip sol taraf savunulmaması gerekiyor. Beni trollükle suçlayıpta zammı savunması da ayrı bir olay.

1 Beğeni

1 Beğeni

Değil. Şuan olduğu gibi istediğinizi siz de yazıyorsunuz, ben de yazıyorum.

Sağ taraf zam yaptığında, dış güçlerin oyunu vs…demek yerine gerçekten eleştirilseydi çok farklı bi’ durumda olabilirdik.

25 TL olmuş benzine 10 kuruş indirim geldiğinde paylaşmak yerine neden 25 TL olduğunu sorgulasaydın daha farklı şeyler konuşabilirdik.

İçim şiştiği için yazdım bunları. Siz trollemeye devam edin. Hatta bu yazdıklarımdan keyif bile alıyor olabilirsiniz.

3 Beğeni

Ben zam yapana değil zam yapılmasına sebep olan kişi ve kişilere tepkimi gösteriyorum. Ama sizi gözlemlediğim kadarıyla sizin tabiriniz ile sol taraf zam yaptığında saldırgan bir şekilde eleştirirken sağ taraf yaptığında haberi paylaşmaktan öteye gitmiyor.

2 Beğeni

Girin bütün mesajlarıma bakın zamlara karşı olduğumu belirttim. Hiçbir zaman dış güçler vs demedim. Burada bireysel olarak tartışıyoruz. Başkasının söylediği şeyleri bana yıkmayın.

1 Beğeni

Aha qawqa (20 kraker)

4 Beğeni

Saldırgan? Nasıl saldırgan? Ben haberi paylaştım geçtim. Beni engellediğini mesajlarımı görmediğini söyleyen kişi zammı savunduğu için tweeti attım.

1 Beğeni

Paylaştığınız tweet haber niteliği taşıyor mu onu sorgulamak lazım çünkü taraflı. Lütfen bunu sadece haberi paylaştım diye savunmayın haber dediğiniz tarafsız olur bu paylaştığınız propaganda. Bunu paylaşmanızda bir sıkıntı yok bence ben gülüp geçiyorum.

1 Beğeni

Azizim sen neredeydin yaw.

Özledik…

Buralar boş, bom boş vallaha…

1 Beğeni

Gerçekten anlamış değilim. Sağ tarafın yaptığı zammı ya da herhangi bir şeyi paylaşıldığı da kimse sesini çıkarmıyor. Fakat bizim gibi düşünenler solun yaptığı bir şeyi paylaştığımız da hemen bir karşı çıkılmaya geçiliyor. Özgürce bir haberde mi paylaşamayacağız? Savunamayacağız?

1 Beğeni

O zaman hiçbir zam haber olarak paylaşılmasın. İstanbul için bir haber niteliği taşımıyor mu bu zam haberi?

1 Beğeni

Aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz. Ben burada trollük yapmıyorum. Nerede gördünüz benim ölümüne savunduğum. Trol olsam her zammı savunur. Karşı çıkmazdım. Görüyorumki hiçbir mesajımı okumamışsınız. Okumadığınız bir mesajın üzerinden de beni yargılamazsanız sevinirim.

1 Beğeni

Lütfen mağduriyet kasmaya ya da lafı çarpıtmaya çalışmayın. Düzgün bir haber şuna şu kadar zam geldi şu ilde silahlı çatışma yaşandı diyip biter. Sizin paylaştığınız şeylere genel olarak bir tepki yok spesifik paylaştığınız bir propaganda tweeti paylaşma hakkınız olduğu kadar bizim de bunu eleştirme hakkımız var. Size kimse bir şey paylaşmayın demiyor. Taraf tutarak paylaştığınız şeyleri ve yazdıklarınızı ben tarafsızım şeklinde yaklaşmanıza karşı çıkıyorum ben. İstediğiniz tarafı tutabilirsiniz bunu engelleyen yok.

2 Beğeni

Efendim bilirsiniz ben kaostan beslenirim, uzun zamandır başlık pek bir sessizdi. Besin yoksa Wax de yok :grin:

1 Beğeni

Drama ekmektir diyebilir miyiz? :smiley:

1 Beğeni

Seni Trollcan seniiiii :smiley:

2 Beğeni

Ben tarafsızım demedim. Lütfen mesajlarımı okuyarak cevap verin. Evet haklısınız sol kesimin yaptığı zammı paylaşmak propaganda, sağ kesimin herhangi bir haberi değil.

Mağduriyet yapmıyorum. Sadece sitemimi dile getirdim.

1 Beğeni

Hocam farkettiyseniz son paylaşımınıza yönelik bir tartışma mevcut. Zam haberlerini artık her gün görüyoruz ve şaşırmıyoruz ama bunun üstüne sadece İstanbul’a yönelik bu haber resmen kaybedilen seçime yönelik yatırımdır. Sanki kendileri ha bire indirim yapıyor da indirim vaadi verenin sözünü tutmadığını bas bas bağırıyorlar. E burda sizin suçunuz da o tiviti paylaşmak.

Paylaşılan Tweet tamamen taraflıdır. Kimse de tarafsız diyemez.

6 Beğeni