Çok şükür. İşe yarar bir karar.
Clickbait için verildi sandınız sanırım bu kararı ancak verilmesinin sebebi insanların internetten alışveriş yapmasını azaltmak. RTE açıklama yaptı geçen internet alışverişine sınırlama getireceğiz diyerek.
Yine mi gol değil yani? Yanlış anlamışım.
Clickbait’i azaltabilir ama pek sanmıyorum seneler önce kapatıyoruz %80 indirim tarzı yazıları da yasaklamışlardı hala kullanıyorlar. İnternetten alışverişin azaltılması da pek mümkün değil bence.
Ankara’da Şaşmaz’a doğru giderken bir tane Derimod mağazası vardı. Hala var mı, bilmiyorum. Oranın patronu sürekli çıldırıp %80’e varan, %90’a varan indirim koyuyordu. Bazen de depoyu boşaltıyordu aynı patron.
Depo büyük heralde boşalt boşalt bitmemiş.
Tarihte ilk kimin bulduğunu merak ediyorum.
Esgiden doryum guyrukları vardı yegenim. Hamdolsun o da biddi.
O halde kesin 2053 de dünya lideriyiz.Ayy çok heyecanlı vallaha.
Ticaret Bakanlığından tüketiciyi yanıltan fiyatlara ve indirimli satış reklamlarına çekidüzen
Haberde bahsedilen kılavuz da burada
Geçen yaz paylaşmıştım, yanıltıcı reklam:
Aramızda hala vicdanlı insanların olması güzel.
Bilge Hoca’yı siyasete atıldıktan sonra tanıdım. Soytarı gibi açıklamalar yapan ekonomi bakanı yerine kendisini tercih ederim.
Allah ayaklarına taş değdirmesin.
Sabah canlı izlerken onunla birlikte benim de gözlerim doldu, beni de duygulandırdı.
Suriyelilerin onurlu geri gönderilişi ile alakalı kimse birşey yazmamış. Şaşırdım doğrusu iki kanat da sessiz.
Suriyelilerde onur olsa eşini çocuğunu orada bırakıp gelip burdaki sahillerde nargile tüttürüp tiktok çekmezlerdi. Belki onur falan derken LGBT ile ilgili birşey olabilir.
Ben sessiz değilim. Yazamıyorum. Çünkü geri göndermeyeceğiz dedi. Tam yazacağım, onurlu geri dönüşü destekliyoruz dedi. Şimdi tam yazacağım, ölmek var dönmek yok diyecek. Durmuyor ki yazalım
Arkadaşlar, aslında tartışma belli bir çizgide ilerliyor fakat önünü kesmek zorundayım çünkü her an bir mesajla zıvanadan çıkabilir. Eğer konuyu tartışmak isterseniz özel mesajlarınızda bir grup kurarak devam edebilirsiniz. Bu bağlamda mesajlarınızı kaldıracağım.