Adamlar kapıyı yemiş ya. Böyle olacağı en baştan belliydi de işte anlatamadık.
Çok üzücü. Ne desek boş.
Olay saçma ve vahim, vakıflar genel müdürünün açıklaması daha da saçma ve vahim. Ziyaretçi sayısı arttıysa sen de kamera sayısını, güvenlik görevlisi sayısını artırırsın.Yani utanılmasa kapıyı suçlayacaklar kendisini niye savunmamış diye.
İbadet eden insanın mekana turistten bile fazla saygı ve özen göstermesi gerekirken düşülen duruma bak. Uzun zamandır ibadet edenlerin kalitesinin düştüğünü gözlemliyordum yaşadığım yerde. Demekki geneli de böyle.
İki gün sonra bilmemne bakanının kayinçosunun restorasyon şirketine 500.000 dolara onarım ihalesini verirler, iş çözülür. tarihi kaleye pimapen takan adamlar bunlar. kendine saygısı olmayan insanların tarihe saygısı olacağını ummak büyük hata.
Aaaa hocam şöyle şık bir çelik kapı fena olmaz şimdi .
Ya zaten Camii’de resimler falan var bizim enişte var sıvacı şöyle güzelinden bi bembeyaz sıvasın oraları.
O değil de kapının restorasyonu yapılmış. Ve çok ilginçtir ki OLMUŞ! hayır yanlış okumadınız, baya iyi iş çıkarmışlar.
Adamlar işi hepten dalgaya vurdu. Alenen dalga geçiyorlar
https://twitter.com/t24comtr/status/1517834846772637696?s=20&t=Hv7t_bZsHFkRYW4Py6Vb-Q
Olumsuz bir olayı övünebilinecek biçime sokmak ayrı bir yetenek.
İnsanlara mal gözüyle bakıyorlar. İki anlamda da.
“Her din ve milletten milyonlarca insanın hayatını kaybettiği I. Dünya Savaşı esnasında, tehcir gibi GAYR-I İNSANİ sonuçlar doğuran hadiselerin yaşanmış olması…”
RECEP TAYYİP ERDOĞAN 23 Nisan 2014
Yani? HDP’li milletvekilinin söylediği sözü, yaptığı yanlışı değiştiriyor mu? Neden HDP’li milletvekilini savunur gibi Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği sözü paylaşıyorsunuz?
Yanlışa yanlış diyebiliyorum. Ya siz?
Siz genel olarak yanlışa yanlış demiyorsunuz. Aynı çizgide ilerleyip aynı nitelikte şeyleri paylaşıp "ama, fakat, peki ya şu?"ını söyleyen olunca “haklılık payınız var.” diyip geçiştirip devam ediyorsunuz. Konudan bağımsız, gözlemim bu yönde. Yani siz, yanlışa “haklılık payın var” diyip devam ediyorsunuz.
Mesajlarıma yeniden bakarsanız sevinirim. Yanlış gözlem yapmışsınız. Hayat pahalılığından ve zamlardan şikayetçi olduğumu belirttim.
Sadece bir mesajımda “Haklılık payınız var.” dedim. Sanki tüm mesajlarımda söylemiş gibi davranıyorsunuz. Zaten kullandığım cümle de katıldığım anlamına gelmiyor mu? Geliyor. Sorun ne burada?
Benim demek istediğim yanlış kim yaparsa yapsın yanlış diyebilmeliyiz.
Hayat pahalılığı veya başka bir konunun, bilimin kendisi dahil, ideolojik düzlemden bağımsız tartışılabileceğini düşünmüyorum. Dolayısıyla “yanlışa yanlış demek” de bir ideolojik varsayımdır ve siz "haklılık payınız"ın bundan bağımsız kaldığını düşünmekte hata ediyorsunuz. Haliyle üstteki fikrimin de devam ettiğini belirteyim.
Siz bilirsiniz. Saygı duyarım. Ben kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum.
Doğrudur, ben de öyle düşünüyorum.
En güzel cevabı vermiş. Türklere atılan iftirayı tanınmasını isteyen TBMM’de kalmaması gerekiyor.
Şimdi de Twitter’ da araptelekom gündemine denk geldim. Bize aynı tarifenin 2 kat fazlaya satılması.