Gündem

Z kuşağının oy kullanma oranını düşürmeye çalışıyorlar.

Sadece Jahrein denen kişi de değil, bazı youtuberlar da takipçilerini bu yönde manipüle ediyor.
Umarım tutmaz.

1 Beğeni

Böyle bir iktidarın günümüzdeki gibi bir yönetiminde dahi ülkenin tüm muhalefet partilerinin oy oranları kayda değer şekilde yükselmiyorsa ortada oyun yayıncısının gençler üzerindeki olumsuz etkisinden daha büyük bir sorun var demektir.

7 Beğeni

Doğru ama o yükseliş olmadığı için böyle küçük şeylerin burun farkıyla sonuç değiştirebileceğini düşünüyorum.

1 Beğeni

Z kuşağında oy verme oranının düşeceğini pek sanmıyorum ama Millet İttifakı’nın bu oyları toplayabileceğini de sanmıyorum bu gidişle.

2 Beğeni

Samsun’da eski eşini, sokak ortasında iken çocuğunun gözleri önünde öldüresiye darbeden İbrahim Zarab ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Korkunç olayda tutuklanan ve yargılandığı mahkemece 10 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan zanlıya verilen ceza, Yargıtay tarafından onandı

Bir de bu var: Sabit internette Türk Telekom’un yeni zamlı tarifeleri devreye girdi.

2 Beğeni

Nasılsınız s*rtükler?

4 Beğeni

Bu durum bütün kesimler için geçerli. Kemik oy, A’nın kalesi, B’nin bölgedeki gücü gibi kişi ya da partinin yaptıklarından bağımsız sadakat! oylarını ifade eden terimler bu nedenle var.

2 Beğeni

İlaç gibi geldi şu günlerde
Teşekkürler Diablo :slight_smile:

3 Beğeni

Nasıl olmuş mu? Ekleri indirmekten dün sürekli sorun yaşadım.

1 Beğeni

Ekler çok büyük bende evde indirebiliyorum part part.
ama beğendiğim yönleri çok fazla. Eski ruha dönüş var. Diablo 3 berbattı. Bu 2 nin karanlık temasına daha yakın.
Class lar çok güzel.
Konu klasik bir Diablo konusu. Şimdilik iyi bakıyor bakalım

1 Beğeni

Bende ekte sunduğum gibi halen yüklemeler eksik gözüküyor. Tekrar eve gidince baştan kuracağım. Baya hevesim var benimde.

1 Beğeni

Bebek sahilin ardından Ümraniye’de de bir çift sokak ortasında beraber olmuş. Gerçi millet de haklı(!) ev kiraları aldı başını gidiyor, günlük ev tutmak istesen o da dünya para :smiley:

1 Beğeni

5-6 kişi bir yerden bir yere yürümeye kalksan polis engeli ile karşılaşırken yüzlerce ne idüğü belirsiz sarıklının hiç bir engelle karşılaşmadan yürüyüş düzenlemesini takriben sosyal medyada “Şeriat loading…” naraları atılmasının hemen arkasından bu gibi ahlaksızlıkarın peşpeşe yayınlanması zamanlama manidar dedirtiyor bana. Hayırlısı…

4 Beğeni

Haberin devamı da benden gelsin o zaman:

Bebek sahili olayındaki kişilerden biri “Avrupalı” diğeri de “Türk”. Bütün herkesin söylediği gibi Pakistanli, Afgan ya da Suriyeli değiller anlayacağınız.

*Dip not: Eskiden saçma bir Türk videosu falan görünce altına “haha nice Greek video” yazardık o geliyor aklıma böyle mültecilerin suçlandığı haberleri görünce :joy:.

*2. dip not: Yanlış anlaşılma olmasın buradaki mülteciler çok iyiler, harikalar falan demiyorum. Her iğrenç haberi üstlerine atmanın gereği yok sadece. Kendi milletimizin de ne seviyede olduğunu belli maalesef…

5 Beğeni

İstanbul Valiliğinin açıkladığı bir şeye inanmak da TÜİK’in enflasyon %60 demesine inanmak gibi bir şey herhalde :grin:. Burada şu soru sorulması gerekiyor “Kaç aydır Türk?”:

Dürüst olmam gerekirse aslında Türkmüş değilmiş hiç umrumda da değil (Çünkü bizim bu zihniyetteki Türklerin de en kötü Orta Doğuludan aşağı kalır yanı yok) benim derdim Orta Doğu zihniyeti ki bugün kuran kurslarında ve camilerde çocuklara tecavüz eden zihniyetle aynı. Belli bir dini hedef göstermek de istemiyordum ama herkes biliyor sonuçta neyin ne olduğunu. Kurtulmamız gereken işte bu din merkezli yaşamdır. Ona din kardeşi buna din adamı diyerek geldiğimiz nokta ortada bunu anlatmaya çalışıyorum.

6 Beğeni

Burada sorulması gereken şey bu kadar suç dosyası bulunan kişiler neden sokakta gezebiliyor? Neden Türk vatandaşlığı alabiliyor? Komplo teorisyeni diyebilirsiniz ama bunlar mevcut iktidarın ahlak polisi yaratmak için öne sürdüğü kişilerdir bence. Üst üste yaşananlar ve bir anda servis edilmeleri falan.

3 Beğeni

Okullarda da taciz, tecavüz oluyor. O zaman okullarda mi kapatılsın. :roll_eyes:

4 Beğeni

Son 3 günde 10’a yakın public vakası olmuş, her zaman oluyordu da bizim mi haberimiz olmuyordu? Yoksa birileri düğmeye bastı da gündem mi meşgul ediliyor? Ya da bu haberler pompalanarak şeriat altyapısı mı oluşturuluyor? Ben altından bir şeyler çıkmasını bekliyorum açıkçası.

7 Beğeni

Yani ben Müslüman olmayan biri olarak sizin dininize bu sözde eğitim kurumlarının leş durumunu yakıştıramıyorken sizin bunu demeniz çok manidar. Bu söylediğinizle “Tamam her hafta bir taciz vakası yaşanıyor ama bu dini kirli gösteren kurumları kapatalım mı ne istiyorsunuz?” demek aynı şey. Bu kurumlardaki davranışların pislik bir hal almasını norm haline getiriyorsunuz.
Taciz ve eğitim kurumu(!) diyince sizin aklınıza Türkiye’de ilk hangi kurum geliyor söyler misiniz? Okullarda böyle olaylar oluyorsa bunun sorumlusu belli oluyor ve görevden ihraç ediliyor eğer milletvekili tanıdığı yoksa. Önceki mesajda bahsettiğim diğer kurumlarda ise böyle iğrenç bir durum olunca önce o kurumdaki kişiler başka şehirlere kaçırılır ona yeni bir hayat kurulur ve bu pislikleri yapmaya devam eder. Erzurum gibi bir b.k çukurunda yaşadığım için gençliğim bu tip haberlerle geçti. Daha yeni Erzurum’da yaşanan bu tipte bir olayı Tele 1 haber yaptı diye malum kurum haber yasağı getirdi olaya ilişkin. Sonuç olarak bu iğrenç kurumlarda adeta bir norm haline gelmiş bu durum. Aman abi üstünü kapatalım haber falan yapılmasın da unutulur gider kafasındalar.

2 Beğeni

Kimse şaşırmamıştır bu habere. Olayın üzerinin örtülmeye çalışılması olaydan daha utanç verici…

2 Beğeni