Gündem

Fotomontaj haberi geçtim de, demiş ki; Somali’den gelip Türk vatandaşı olan sonra yine demiş ki senin inancın ve senin ülken için savaşan. Buranın vatandaşı olunca ülke otomatikman kendi ülkesi de olmuyor mu :smiley:

5 Beğeni

Girme o kadar derin analize, çık ordan hemen yoksa seni de dibe batırır :joy: .

3 Beğeni

İlk siyahi genelkurmay başkanımızmış🤣

7 Beğeni

Hedef kitlesine göre paylaşım yapıyor.

4 Beğeni
5 Beğeni

Bu başlığa da atayım.

8 Beğeni

Dünyada hiçbir devlette denenmemiş bir ekonomi modelinde ısrar ederek yine hiçbir ülkenin yapmadığını yapıp faiz düşürmüşler. Akabine dolarda 18 bandını aştı. :face_exhaling: Bu bize/halka enflasyon olarak yansır ancak. Gerçi onların umurunda değil. Pazarcı gibi markete gidip talimatla enflasyonu düşürmeye çalışıyorlar. İndirim miktarı da 1 tl. Bunlara ne anlatabilirsin bilmiyorum !!! Sonu kesinlikle iyi bitmeyecek trajik bir oyunun içine sıkışmış gibiyiz.

5 Beğeni

:metal: :innocent: :metal:

6 Beğeni

Vay arkadaş bir yaşıma daha girdim; sri avukatların orada aldıkları(!) hukuk eğitim bizim ülkemizde denk sayılmış ve nasıl oluyorsa baroya kayıtları yapılmış.
Şimdiden mafya,doktor, öğretmen, avukat oldular yarın hakim, savcı, milletvekili olacaklar…
Üstüne de bu rezillerden Gaziantep’te görev yapan s
riyeli avukat Mustafa Bayırlı Gaziantep Göç Idaresi’ndeki bazı memurlar için “kuduz köpek gibi” ifadesini kullanıp, entegrasyon kursları düzenlemeden önce, hükümetten Göç İdaresi’ndeki memurlara insanlık kursları düzenlenmesini talep etmiş. Vay … … vayy!

Bunların ülkeye girmesine sevinen badeciler ve fareler yarın ihanete uğradıkları zaman ne yapacak çok merak ediyorum.

5 Beğeni

Videonun özeti: İşte bir gün Batman’da doktorum…

5 Beğeni

2.5 saat izledim. Sonra acile zor yetiştirdiler, insan hakları zehirlenmesi tanısı koydular. 2 Büyük serumla kendime zor geldim.

Oğuzhan Uğur’un güzel moderasyonu ve hala katılmak için gelen güzel gençler haricinde koca bir laf salatası.

3 Beğeni

11 Beğeni

Lütfen izleyin ve izletin. Çok önemli bir video.

2 Beğeni

Partilerken Allah’tan Rusya ani bir saldırıya geçmemiş Finlandiyaya. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

8 Beğeni

Bilemiyorum Altan bilemiyorum, Ankara’da ulaşım hâlen sıkıntılı.

2 Beğeni

Mesih bile gelse şehirlerimizin ulaşım problemini çözemez. Ülkedeki tüm mimar ve mühendislerin toplanıp, memleketin yer altını ve yer üstünü tekrar dizayn etmesi gerekiyor.

1 Beğeni

Ulaşım ülkemizin değil, tüm dünyanın en büyük sorunlarından birisi.

1 Beğeni

Amerika’nın bir eyaletinde 12 şerit gidiş, 12 şerit geliş yol yapmışlar ama insanlar eleştiriyor niye 100 yıl sonrasını düşünmediniz diye… Ankara’da İstanbul yolu 4 gidiş, 4 geliş ve otobüs&minibüs şeritlerini çıkarınca 3 gidiş, 3 geliş kalıyor… Genişletmenin yolları da çok zor…

1 Beğeni

Bu muhabbet geçen gördüğüm tweeti aklıma getirdi.

10 Beğeni