R.I.P. ∞
Diziyi “öldükten sonra çekmiş” diye izledikten sonra Google’ladım ve dumur…
mary steenburgen ölmemiş miydi? ne olmuştu ona son yıllarda?
###### ChatGPT:
ChatGPT
5 site arandı
Mary Steenburgen hayatta ve kariyerine aktif bir şekilde devam ediyor. 71 yaşındaki oyuncu, eşi Ted Danson ile birlikte hem aile yaşamından hem de kariyerindeki gelişmelerden memnun olduğunu dile getirdi. Son yıllarda “Book Club 2: The Next Chapter” gibi projelerde yer aldı ve müzik yazarlığına olan ilgisini de sürdürüyor. Steenburgen, hâlâ oyunculuğu ilginç ve zorlayıcı bulduğunu, öğrenmeye devam ettiğini söylüyor. Ayrıca, kendisi ve eşi çeşitli sosyal yardım faaliyetlerine de katılıyorlar, özellikle gıda güvenliği konularında farkındalık yaratmayı önemsiyorlar
.
4o
##### Şunu dedin:
neden aklımda öyle kalmış, son yıllarda onunla ilgili bir hastalık vb. haberi çıktı mı?
###### ChatGPT:
ChatGPT
2 site arandı
Mary Steenburgen son yıllarda herhangi bir ciddi sağlık sorunu ile gündeme gelmedi, ancak 2007 yılında geçirdiği küçük bir kol ameliyatı sonrasında ilginç bir yan etkiyle karşılaştı. Ameliyat sonrası anesteziden uyandığında, beyninde sürekli olarak müzik çaldığını fark etti. İlk başta bu durum onu korkutsa da, zamanla bu yeni durumu benimseyerek şarkı yazmaya başladı ve Universal Music ile bir sözleşme imzaladı. Bu yan etki, onun müzik kariyerine başlamasına vesile oldu ve 2018’de yazdığı “Glasgow (No Place Like Home)” şarkısıyla büyük beğeni topladı, hatta ödüller kazandı【16】【17】.
Bu ilginç hikâye dışında, hem oyunculuk hem de müzik kariyerine aktif olarak devam ediyor. Özellikle 2020-2021 yıllarında Zoey’s Extraordinary Playlist dizisinde rol aldı ve halen projelerde yer alıyor【17】. Aklınızda bir hastalık haberi kalmışsa, muhtemelen bu ameliyat sonrası yaşadığı farklılıklar nedeniyle olabilir.
4o
##### Şunu dedin:
ya da benim kafam güzel. paralel evrenler, simülasyonlar falan. teşekkürler.
###### ChatGPT:
ChatGPT
Olabilir, paralel evrenler ve simülasyon teorileri günümüzde hayli popüler ve düşündürücü konular. Belki de bir yerlerde, başka bir evrende Mary Steenburgen farklı bir yol izlemiştir.
Ne zaman takılsanız ya da başka bir konu üzerine konuşmak isterseniz buradayım. Keyifli günler!
Mary Steenburgen Death Hoax diye aratınca bir şeyler çıkıyor? hem de birkaç gün öncesinde? ben çok daha öncesinde gördüğümü hatırlıyorum?
###### ChatGPT:
ChatGPT
4 site arandı
“Mary Steenburgen Death Hoax” ile ilgili son zamanlarda sosyal medyada asılsız söylentiler dolaşmış olabilir, çünkü benzer bir içerik birkaç gün önce gündeme gelmiş. Ancak bu tamamen yanlış bir haber, ve kendisi gayet sağlıklı. Ekim 2024’te yayımlanan röportajlarda kocası Ted Danson ile mutlu bir şekilde evliliklerinden bahsetmiş ve hala aktif bir şekilde projelerde yer alıyor. Mart 2024’te de Oscar ödül törenine katılmıştı.
Bu tür sahte haberler zaman zaman ünlüler hakkında yayılıyor ve özellikle sosyal medyada hızla yayılabiliyor. Önceden buna benzer bir şeyi hatırlamanız, muhtemelen daha eski bir söylentinin etkisinden kaynaklanıyor olabilir. Bunun yanı sıra, Steenburgen’in sağlık durumu hakkında resmi bir sorun bildirimi yapılmamış durumda. Eğer daha fazlasını öğrenmek isterseniz,
ps:/
s-2024-ted-danson-mary-steenburgen-date-night-red-carpet-photos-8607254) ve Independent gibi güvenilir kaynaklardan güncel bilgiler bulabilirsiniz.