Hangi Dizileri İzliyorsunuz?

Ben de geçtiğimiz ay Breaking Bad’i bitirdim. İzlerken keyif aldım ama belki de izleyen çoğu kişiden farklı olarak en sevdiğim diziler arasına girmedi. Benim için 7.5/10 puanlık bir diziydi. Her yerde en üst sıralara oynaması beklentimi çok fazla arttırıp hayal kırıklığına uğratmıştır belki, kim bilir.

Araya başka dizi almak istesem de dişimi sıkıp Better Call Saul’a başladım ben de sizin gibi. Henüz ikinci sezondayım ama beklediğimden daha güzel gidiyor, severek izliyorum. Bakalım bitirdiğimde BB’den daha çok sevmiş olacak mıyım :slight_smile:

4 Beğeni

Kesitlerini her gördüğümde izlemek için hevesleniyorum ama ilk bölümü düşündükçe sıkıntı basıyor… Ben de sizin gibi daha önce açıp bir türlü bitiremedim çünkü. Kaçıncı bölümde açılıyor acaba, ne kadar diş sıkmak lazım dizinin “akması” için? :smile:

2 Beğeni

Kesinlikle katılıyorum. Bana göre, Breaking Bad’i 2014 yılında izleyen biri olarak bile (döneminde izlediğim için “bile” diyorum o zamanların piyasasına göre değerlendirme hakkı gördüm kendimde :smile:) en iyi diziler listeme girmemişti. Başarılı bir dizi, birçok diziden çok daha iyi ama en iyisi mi ? Bilemiyorum :smile:

@taurenim Herhalde 2-3 kez ilk bölümü açıp kapayan biri olarak söyleyebilirim ki 4.- 5. bölümden sonra kendinize hakim olamıyorsunuz dizi o derece akıp gidiyor :slightly_smiling_face: Az dişinizi sıkın cidden keyifli bir dizi :smile:

2 Beğeni

BCS hak ettiği değeri görmeyen bir dizi bana göre fakat masterpiece olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Genellikle BB den başlayan insanlar düşük temposuna alışamıyor .Gereke teknik gerek senaryo olarak ondan daha iyi bir iş.Drama dalında bundan daha başaralı bir dizi gelir mi gelecek on yılda şüpheli.Dizi boyunca hayattan bir parça ve dönüşüm görüyoruz diyebiliriz.BCS ve BOB abinin ödül alamaması Rusell Crowe ikinci oscarı alalaması gibidir ödüler Succesion a gitmiştir ama hakkı yenmiştir.

1 Beğeni