Hangi Dizileri İzliyorsunuz?

Kesitlerini her gördüğümde izlemek için hevesleniyorum ama ilk bölümü düşündükçe sıkıntı basıyor… Ben de sizin gibi daha önce açıp bir türlü bitiremedim çünkü. Kaçıncı bölümde açılıyor acaba, ne kadar diş sıkmak lazım dizinin “akması” için? :smile:

3 Beğeni

Kesinlikle katılıyorum. Bana göre, Breaking Bad’i 2014 yılında izleyen biri olarak bile (döneminde izlediğim için “bile” diyorum o zamanların piyasasına göre değerlendirme hakkı gördüm kendimde :smile:) en iyi diziler listeme girmemişti. Başarılı bir dizi, birçok diziden çok daha iyi ama en iyisi mi ? Bilemiyorum :smile:

@taurenim Herhalde 2-3 kez ilk bölümü açıp kapayan biri olarak söyleyebilirim ki 4.- 5. bölümden sonra kendinize hakim olamıyorsunuz dizi o derece akıp gidiyor :slightly_smiling_face: Az dişinizi sıkın cidden keyifli bir dizi :smile:

3 Beğeni

BCS hak ettiği değeri görmeyen bir dizi bana göre fakat masterpiece olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Genellikle BB den başlayan insanlar düşük temposuna alışamıyor .Gereke teknik gerek senaryo olarak ondan daha iyi bir iş.Drama dalında bundan daha başaralı bir dizi gelir mi gelecek on yılda şüpheli.Dizi boyunca hayattan bir parça ve dönüşüm görüyoruz diyebiliriz.BCS ve BOB abinin ödül alamaması Rusell Crowe ikinci oscarı alalaması gibidir ödüler Succesion a gitmiştir ama hakkı yenmiştir.

3 Beğeni

Secret Level yeni bölümler gelmiş.

İlgilenenlerin dikkatine. :warning:

4 Beğeni

Dune Prophecy’yi izledim. Son yıllarda çıkan kitap uyarlamalarının kötü olmasından dolayı çok bir beklentim yoktu üstelik bu dizi kitaplarda geçen olayların binlerce yıl öncesini anlatıyordu. Ama şaşırtıcı bir şekilde çok iyi bir dizi ortaya çıkmış. Bu diziyi yapan ekip The Rings of Power veya The Wheel of Time’ı yönetseydi ortaya ne kadar harika diziler çıkacağını düşünmeden edemiyorum.

Percy Jackson and the Olympians’ı izledim. Kitaplarını okumadığım için kitaplara sadık mı bilmiyorum ama dizi kendisini izletiyor. Çok beklentiniz olmazsa gayet de izlenebilecek çerezlik bir dizi.

Nemlizade, Onur Gökçek’in senaryosunu yazıp oynadığı bir YouTube dizisidir. İmece usulü düşük bütçeli bir yapım olmasına rağmen izlerken büyük keyif aldım. Dizideki “Ahmet düşme.” ve “Ahmet, ben senin olmak istediğin kişiyim.” gibi bazı replikler dilime yapıştı.

Gassal’ı da izledim. Ahmet Kural ve Selçuk Aydemir’den başarılı bir dizi daha ortaya çıkmış. Komedi unsuru fazla yok ama dram yönü güzel. Senaryo biraz daha geliştirilse daha iyi olabilirmiş ama bu eksikliği Ahmet Kural ve Selçuk Aydemir başarılı bir şekilde doldurmayı başarmış.

4 Beğeni

Bazı söz verdiğim yazıları yazmaya üşendiğim,izlemeyi ertelediğim yada izleyip yazmadığım bayağı bir dizi ve film oldu fakat Hilda’ya yazmam gerektiğine inanıyorum.

Biraz fazla underrated kalmış açıkçası ulusal kanallarda gösterilmesini isterdim bir nesil gravity falls yada advanture time hayranıysa bu animasyon seriside iz bırakırdı tür ve içerik olarak onlara benzer işler.Çift taraflı bir taraf çocuklar için bir taraf yetişkinler için açıkçası çocuklu aileler için birlikte izlenebilecek kalitede olduğunu düşünüyorum .

Özelikle fantastik karakterler ve özelikleri keyifli.

Karakter olarak Ahşap Adam ve Pooka favorilerim oldu bölüm bazında ise devli bölümler keyifliydi.

10 üzerinden 7.5 hak ediyor bana göre bu tarz içerik sevenler zaman ayırabilir.

2 Beğeni

Bizim evde sürekli dönenlerden. Trollere nihai adalet sağlanmasa da Trollberg’i seviyoruz.

Kitabı da var. İlk sayfalarından başlayarak çok sevmiştim.

https://amzn.eu/d/1Wfoj2V

3 Beğeni

2 Beğeni

Kitap rezil edilmiş.

Hubble bölümünde 20 saniyelik hardcore bir sahne içeriyor, birlikte izlenecek çoluk çocuk varsa bilginiz olsun.

5 Beğeni

Seinfeld 6. sezon 12. bölüm. Walter White :slightly_smiling_face:
Yayın tarihi 19 Ocak 1995

images (67)

4 Beğeni

Game of Thrones’ u düzgün bir şekilde bitirdim. Yanlış hatırlamıyorsam finali beğenilmemişti. Beğenmeyenlerin hakları varmış. Berbat bir final değildi ama iyi de değildi. Harika final olabilecek iki bölüm vardı ama onlar demokrasi getirmeyi tercih ettiler. :slight_smile:

:star: :star: :star: :star:

8 Beğeni

Martin abimiz gittikten sonra senaryoda düşüş vardı,kitabı geçtikçe zaten çatlıyordu.Son sezon özelinde yapım ve oyuncu taraflarınında suçu var.Yapımcı ve oyuncular biran önce bitirip bol sıfırlı kontrat peşinde olmasa daha iyi iş çıkardı freinds ten sonra dünya çapında dizi oyuncusu olup bukadar ünlü olan yoktur.Birde aşırı mantık hataları vardı Rop gibi salak saçma savaş sahneleride cabası olmuştu.En büyük savaş sahnesi dedikleri sahne hayal kırıklığıydı serinin kendi içerisinde daha iyi savaşlar var.Ününü hak eden,izlerken sıkmayan bana göre efsane sayılabilecek bir iş.

4 Beğeni

Abbott Elementary izliyorum. Epey eğlenceli, kısa bölümlü bir komedi dizisi. Çerezlik bir şey arayanlara tavsiye ederim :slight_smile:

2 Beğeni

1 Beğeni

2 ayda bitirebildik. Esim son yarim saati izlemedi bile. Bu kadar sunduren bir dizi uzun suredir izledigimi hatirlamiyorum. İskence olarak uygulanabilir.

4 Beğeni

Çok beğendim.

6 Beğeni

Ben de şu an izliyorum ve gayet güzel. Bu diziyi niye iki yanından tutup çekiştiriyorlar, polemik malzemesi yapıyorlar anlamış değilim. Belli bir görüşe hizmet etmiyor, bir ideolojiyi savunmuyor. Aksine bildiğimiz o klâsik Türk insanına güzel bir ayna tutuyor. Kara mizahı zaten severim. Hoş güzel bir yapım olmuş. Tut ki Onur Ünlü’den “İtirazım Var” izliyoruz. Umarım uzun soluklu olur.

3 Beğeni

Yok şöyle yok böyle tarzı sinematografi harici tüm argümanları kulak arkası yaptım. İyi ki izlemişim. Kaldı ki Selçuk Aydemir’i de çok beğenirim.

İkinci sezonu çok merak ediyorum. Umarım bozmazlar.

3 Beğeni

Not_It_Poster

4 Beğeni