Hangi Dizileri İzliyorsunuz?

1. sezonun 8 bölüm olmasının herhangi bir sebebi var mı biliyor musunuz ? Bölüm fragmanlarını izlemeyi tercih etmiyorum aldığım zevki biraz bozuyorlar :smiley:

Simülasyon olayına gireceklerini sanmıyorum, Maeve de kullandıkları için çoğu kişide öyle düşünüyor.

5. boncuk dolores değil bence. Evet Bernard’ın rolü hikayede büyük önem taşıyor sezon başında Dolores’in konuşmasından ve patlamadan kurtarmasından anladığımız kadarıyla fakat şuana kadar boş boş dolaşıyor :smiley:

https://inciteinc.com incite’nin kendi sitesini de yapmışlar. Dizide kullanılan teknolojinin tanıtımlarını yapıyorlar :smiley: son bölümde sistem çöktüğü için hata veriyor. Bu hoş detaylar diziyi ayrı güzel ypaıyor

1 Beğeni

Bilmiyorum ama tahminim maddi sebepler. Bu sezon daha fazla görsel efekt var gibi görünüyor.

Bernard’ın görevi sanki daha sonra gibi geliyor. Bernard eşittir arnold olduğundan biraz daha köprü görevi görecek gibi. Ya da sadece forge’dan uzaya fırlattığı hostları onun koduna saklamıştır.

teaser izlemediğinizi söylediniz ama 7. bölüm biraz daha MIB ve Maeve ekseninde geçecek gibi. Hiç bir şey belli olmaz. Artık çok fazla da teori uydurmak istemiyorum. Gelsin görelim bakalım. Hatta her hafta gelsin.

1 Beğeni

En son Rome’un ilk sezonunu izlemiştim. Ona devam ederim her halde.

Onun dışında İşler Güçler sardım bu aralar yine. Arada bir dalıyorum böyle.

1 Beğeni

La Mante (Peygamber Devesi)
Dizi Fransız tf1 kanalı için yapılmış 2017 yapımı bir polisiye.
Diziyi beğendiğimi söyleyebilirim. Konu çok uzatılmadan kararında bitirilmiş.
Polisiye sevenlere, mini dizi arayışında olanlara(6 bölüm) öneririm.
Kısaca konusu şu şekilde: Paris’te polis, cinayetleri 20 yıl önce ülkeyi terörize eden ünlü bir seri katil “The Mantis” olarak bilinen Jeanne Deber’den esinlenmiş bir psikopatı aramakta. Yakalanmasından onlarca yıl sonra seri bir katil, kopya cinayetler serisini çözmeye yardım etmeyi teklif eder. Tek şartı, polis olan oğluyla birlikte çalışmaktır.

2 Beğeni

2013 Alman yapımı mini dizi 3 bölümden oluşuyor konusu 2 .dünya savaşında 5 arkadaşın savaştaki hayatlarını anlatıyor dramatik öğeler var gerçek bir hikayeden alıntılı…
Not: 2.dünya savaşını Almanlar gözünden izleyeceginiz bir dizi bakabilirsiniz …

4 Beğeni

Şahane bir iş olmuş. O kadar büyük bir keyifle izliyorum ki. ÇOK BÜYÜKSÜN MJ. #Goat

3 Beğeni

Listede :+1: fragramanı bile heyecanlandırdı.

1 Beğeni

Şu sıralar Trailer Park Boys izliyorum. Sadece henüz keşfettiğim için çok pişmanım, keşke daha önce bilseydim…

1 Beğeni

Öne çekin derim mükemmel olmuş. ESPN den azı beklenmezdi zaten ellerinde ki arşiv akıl alır gibi değil.

1 Beğeni

Bütün bölümlerin çıkmasını bekleyim dedim ama bölümler uzunmuş zaten üst üste izlemektense zamana yaymak daha iyi benim için. Yarın ilk bölüme bakarım.

1 Beğeni

Katılıyorum.Çok beğendim.Sıkılırım diye düşünüyordum ama hiç öyle olmadı.Olabildiğince farklı perspektiflerden bakıyoruz yaşananlara.Diğer bölümlerini bekliyorum heyecanla.

1 Beğeni

friends tarzı seviyorsan new girl dizisini de önerebilirim

images (6)

Stargate sg1

Bilimkurgu yapımı bir dizi. Konusu binlerce yıl evrenin her köşesine insanları köle olarak koyup kullanan goa’uld ırkına karşı dünya insanların ve ilerki bölümlerde diğer yaşam formlarının mücadelesi anlatan hem absürt hem komik bir o kadar da bilimsel yönü ağır olan bilimkurgu sever herkesin bağımlısı olacağı çok kaliteli ve uzun bir dizi. Şiddetle tavsiye ederim. SG1 haricinde bir çok yan dizisi ve filmi var ona göre izleme listesine göre izlemenizi tavsiye ederim.

6 Beğeni

Lucifer izliyorum da, dizinin güzel olmasını geçtim aralara konan tüm müzikler o kadar mükemmel ki. Telefonum bozulduğu için Shazam ile aratamıyorum içim acıyor…

Sons of Anarchy bitirdim. Drama tarzında Breaking Bad benim her zaman 1 numaram olmuştur ama artık yeni bir numaram SOA. İnanılmaz bir diziydi. Oyunculuklar, karakterler ve ortam gerçekten muazzamdı.

Keşke bitmeseydi. :cry:

c_1_picture_258130_content_4-1

5 Beğeni

Breaking Bad’den daha iyi mi gerçekten. Bir heyecanlandım şimdi :star_struck:

Tabi herkesin görüşü ve hissettikleri farklı olabiliyor. Breaking Bad te özünde ve temelinde bir drama dizisi ama SOA drama olarak BB den kesinlikte daha önde diyebilirim. Olayın döngüsünü oluşturan karakter sayısı BB ye göre daha fazla. Daha fazla bir alan içerisinde, daha fazla gruplar ve toplulukların olduğu bir dizi SOA ve bunu muhteşem oluşturmayı başarmışlar. Diziden ve karakterlerden kopamıyorsunuz. BB beğenerek izlemiş birisi SOA yı da rahatça izler.

1 Beğeni

Malesef, Breaking Bad’den daha iyi bir dizi sayılmaz. Belki Vampir Günlükleri ya da Teen Wolf’den iyidir.

Breaking Bad’den iyi olan diziler, The Wire, The Sopranos ve Six Feet Under benim izlediğim dizilerin içinde.

Tabii ki herkesin görüşü farklı olabilir. Ama benim objektife yakın olan görüşüm bu.

1 Beğeni

Cevaplar için teşekkür ederim. Şu aralar Anne With An E izliyoruz. Yaşama umudu aşılayan bir dizi, içinde bulunduğumuz durumda güzel gidiyor :slight_smile:
Ondan önce Mr Robot izlemiştim, Son of Anarchy de şans vermek isterim.
@eXcitinG
@Lezek

1 Beğeni

SoA benim de favorimdir. Ara sezonlar biraz durağan gitse de yine de her şeyiyle harikaydı. Devam dizisi olan Mayans’ı da izlemeni öneririm. SoA’nın çizgi romanları da var bu arada, onları da okuyabilirsin.